Σάββατο, 4 Μαρτίου 2017

A...ΡΕ ΑΤΣΙΔΕΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΟ ΚΩΛΟ...ΒΑΣΙΛΕΙΟΝ ΜΑΣ!

Ο πιο έξυπνος Έλληνας τραπεζίτης κος. ΜΙΧΑΛΗΣ ΣΑΛΛΑΣ , που έχει καταφέρει το αδιανόητο , διέλυσε την Ελληνική Δικαιοσύνη...
Αποτέλεσμα εικόνας για ΦΩΤΟ ΜΙΧΑΛΗΣ ΣΑΛΛΑΣ

Στο πιο κατοχικό Ευρωπαϊκό κράτος εφαρμόζει νέες μεθόδους εναντίον αναπήρων ....!!!! ΧΑΟΣ στην ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ εξαιτίας των πλαστών εγγράφων που παρουσιάζουν οι συνεργάτες του Έλληνα πανούργου τραπεζίτηκ. ΜΙΧΑΛΗ ΣΑΛΛΑ  στα δικαστήρια - κολαστήρια.....!!!!!!! 
Έχει διαδοθεί σε όλους τους Έλληνες το κατόρθωμά του, του άθλιου  ....!!!
Σύντομα νέα στοιχεία για τον αδίστακτο Έλληνα τραπεζίτη της συμφοράς και του τρόμου, που τον αντικαθιστά ο "ΚΡΟΙΣΟΣ"  κος. ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΟΓΟΘΕΤΗΣ, που συνεχώς τον ενημερώνω για το δεκατετράχρονο δικαστικό "ΘΡΙΛΕΡ" , της απολύτου ανάπηρης κληρονομία του Έλληνα τραπεζίτη προς τον Έλληνα μεγιστάνα κ. ΓΕΩΡΓΙΟ ΛΟΓΟΘΕΤΗ ...!!!!  


Ακούστε πως εξαπατούν τους δεκάδες Έλληνες δικαστές με δικόγραφα που καταθέτουν ισχυροί ηγέτες και ξεφτιλίζουν δεκάδες Έλληνες δικαστές, για να κερδίσουν λίγα ευρώ  ....!!!! Αυτό θα σας προβληματίσει για  αντιληφτείτε τι θα μπορούσαν να  κάνουν για πολλά ευρώ, αν χρειαστεί  ...!!!
Το ρεκόρ των ψευδών σε στοιχεία εγγράφων το έχουν κερδίσει άξια  οι συνεργάτες του πρωην κορυφαίου Έλληνα πανούργου τραπεζίτη κ. ΜΙΧΑΛΗ ΣΑΛΛΑ άξιοι συνεχιστές της κατάντια μας και είναι οι εξής : κος. ΣΤΑΥΡΟΣ ΛΕΚΚΑΚΟΣκος. ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΧΑΛΚΙΟΠΟΥΛΟΣκος. ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΣΠΑΝΟΣκος. ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΣΠΑΝΟΣκος. ΚΩΝ/ΝΟΣ ΤΣΟΚΑΣκος. ΣΑΡΠ ΕΡΙΚ ΚΡΙΣΤΟΦΕΡκος. ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΣκος. ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣκος. ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΠΑΝΤΑΛΑΚΗΣ
είναι το υπόδειγμα αξιοπρέπειας και ήθους  παράδειγμα που διαδίδεται και είναι προς μίμηση , ώστε να ακολουθήσουν και άλλοι την ίδια μέθοδο ....(και είναι οι viral   ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ , που αναμεταδίδουν όλα τα ηρωικά blogs  για να ενημερωθούν όλοι οι ανυπεράσπιστοι καταναλωτές).....  των συνεργατών του πρώην τραπεζίτη Έλληνα κου. ΜΙΧΑΛΗ ΣΑΛΛΑ , νυν ηγετών της ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ Α.Ε. που αγόρασαν την ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ Α.Ε. και έχουν χωρίς να το γνωρίζουν κληρονομήσει το δικαστικό  δεκατετράχρονο ΘΡΙΛΕΡ , στο οποίο έχουν εμπλακεί τριάντα (30)  Έλληνες δικαστές και έχουν εκδώσει , πέντε (5)  διαφορετικές αποφάσεις για την ίδια υπόθεση οι  δύο  είναι τελεσίδικες αμετάκλητες .....ΔΥΟ διαφορετικά ΔΕΔΙΚΑΣΜΕΝΑ ένα υπέρ της απολύτου ανάπηρης ( όπου αποκαλύπτετε στην υπ' αριθ. 2712/2008 απόφαση του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών Τμήμα Εφέσεων,  ότι καταθέτουν ψευδομάρτυρες των συνεργατών της ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ Α.Ε. που ξεφτιλίζουν το ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ και τους ΑΝΩΤΑΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ αισχρά , οι αδίστακτοι  )  και ένα κατά,  επειδή οι Ανώτατοι δικαστές δέχτηκαν τα πλαστά έγγραφα των συνεργατών του άθλιου Έλληνα τραπεζίτη κ. ΜΙΧΑΛΗ ΣΑΛΛΑ στην υπ' αριθ. 2419/2011 απόφασή τους Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών Τμήμα Εφέσεων  ....!!! Είναι οι κύριοι  νέοι ιδιοκτήτες,   ΤΖΟΝ ΠΟΛΣΟΝ  , ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΟΓΟΘΕΤΗΣ και ΣΕΡ ΣΟΥΜΑ ΤΣΑΚΡΑΜΠΑΡΤΙ 
https://www.facebook.com/TheConcordiaSummit/videos/vb.165638530157960/1112237195498084/?type=2&theater
Οι αποφάσεις των Ελληνικών δικαστηρίων για την ίδια υπόθεση είναι οι εξής:
Ειρηνοδικείο Χαλανδρίου τρεις (3) αποφάσεις αριθ. αποφάσεων 541/2006, 641/2007, 652/2013, δύο (2) αποφάσεις από το Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών (Τμήμα Εφέσεων) αριθ. αποφ. 2712/2008, 2419/2011, δύο αποφάσεις (2) από το Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών αριθ. αποφάσεων 3384/2009, 5163/2009, δύο αποφάσεις από το Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών αριθ. αποφάσεων 7075/2010, 5831/2010 και τέλος η απόφαση του ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ με αριθ. 2058/13, όπου μετά δεχτήκαμε απειλητικά-εκβιατικά τηλεφωνήματα για να τους δώσουμε χρήματα , ενώ υπήρχε απόφαση από το Ειρηνοδικείο Κρωπίας , που μας προστάτευε για την 1η κατοικία , εκβιάζουν όλους όσους έχουν αναμειχθεί στην τρομακτική δικαστική αντιδικία, επί δέκα τέσσερα  (14) συναπτά έτη , είναι αδίστακτοι , διέπραξαν «το αδίκημα της απατηλής πρόκλησης βλάβης άρ. 389ΠΚ» ………..;;;;;;; Είναι εξωπραγματικό , δεν έχει προηγούμενο , συνεργάτες του Έλληνα κορυφαίου τραπεζίτη κου. ΜΙΧΑΛΗ ΣΑΛΛΑ , κ. ΣΤΑΥΡΟΣ ΛΕΚΚΑΚΟΣ, κ. ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΧΑΛΚΙΟΠΟΥΛΟΣ, κ. ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΣΠΑΝΟΣ, κ. ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΣΠΑΝΟΣ, κ. ΚΩΝ/ΝΟΣ ΤΣΟΚΑΣ, κ. ΣΑΡΠ ΕΡΙΚ ΚΡΙΣΤΟΦΕΡ, . ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΣ, κ. ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ, κ. ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΠΑΝΤΑΛΑΚΗΣ να έχουν παραβιάσει τον ποινικό κώδικα , για να στερήσουν από την απολύτου ανάπηρη το συμβόλαιο περίθαλψης της,  με πλαστά έγγραφα , που έχουν προσκομίσει σε όλα τα δικαστήρια , που αναφέρω παραπάνω …..!!!!!!!!

Οι ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ που έχουν σπάσει το ρεκόρ επισκέψεων στο διαδίκτυο , ως οι μοναδικές σε αναληθές περιεχόμενο , είναι των συνεργατών του Έλληνα τραπεζίτη κ. ΜΙΧΑΛΗ ΣΑΛΛΑ της ασφαλιστικής του εταιρείας  ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΠΙΣΤΗΣ Α.Ε.Γ.Α , της ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ Α.Ε. και της ΒΙΟΪΑΤΡΙΚΗΣ Α.Ε. ... Κάθε μια σελίδα με όσα περιγράφουν οι αδίστακτοι ηγέτες της συμφοράς έχει καταρριφτεί ως αναληθές  περιεχόμενο, από τις υπηρεσίες του Υπουργείου Οικονομικών (Σ.Δ.Ο.Ε.) και ((ΕΠ.Ε.Ι.Α.)  και όμως οι Ανώτατοι Έλληνες /δες δικαστές , δέχονται ότι  η κάθε σελίδα - πρόταση είναι αληθής .....!!!!!!!! 

ΟΙ επίμαχες ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ  της ασφαλιστικής ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΠΙΣΤΗ  Α.Ε.Γ.Α      http://www.triklopodia.gr/wp-content/uploads/2015/10/%CE%A0%CE%A1%CE%9F%CE%A4%CE%91%CE%A3%CE%95%CE%99%CE%A3-%CE%95%CE%A5%CE%A1%CE%A9%CE%A0%CE%91%CE%AA%CE%9A%CE%97-%CE%A0%CE%99%CE%A3%CE%A4%CE%971.pdf  που έχουν σπάσει το ρεκόρ των  δημοσιεύσεων στο διαδίκτυο, δεν έχει ποτέ άλλοτε δημοσιευτεί τόσο ψευδές σε περιεχόμενο δικόγραφο , και να το δέχονται δεκάδες Έλληνες δικαστές ενώ το έχει απορρίψει στο σύνολό του το ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ και ακόμα να το δέχονται οι Έλληνες δικαστές .....;;;;; Είναι πρωτοφανές συνάμα τρομακτικό για το πως λειτουργεί η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ , στο Ελληνικό κολαστήριο , και εξαιτίας ψευδών εγγράφων καταπατιούνται - ποδοπατίουνται,  οι διεθνείς συμβάσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων για να τιμωρηθούν ΑΘΩΟΙ επειδή αποκάλυψαν την ΑΛΗΘΕΙΑ  .....!!!!!!! 

http://www.epiosyinfo.com/2015/10/blog-post_27.html

http://skeftomasteellhnika.blogspot.gr/2015/11/blog-post_694.html

http://www.triklopodia.gr/trapezites-ke-igetes-xeftilizoun-tin-elliniki-dimokratia-%E2%80%8F/

https://eleftheroiellines.blogspot.gr/2016/05/blog-post_775.html

http://kataggeilte.blogspot.com/2015/07/vs.html

http://skeftomasteellhnika.blogspot.gr/2015/10/blog-post_397.html


1 σχόλιο:

  1. προσφέρει δάνεια σε κανέναν

    Για όλες τις οικονομικές ανάγκες σας έρθει σε επαφή μαζί μου. Είμαι ειλικρινής και αξιόπιστος δανειστής. Η προσφορά μου κυμαίνεται από 3.600 € έως 620.000 €.

    e-mail: stephannefillon@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή