Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2017

ΑΝΑΣΤΑΤΗ Η ΑΜΕΡΙΚΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΡΑΜΠ....ΜΕΓΑΣ Ο ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΝΑΒΡΑΣΜΟΣ... ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΖΗΣΕΙ! ...ΟΠΟΙΟΝ ΠΑΡΕΙ Ο ΧΑΡΟΣ!!!

Γιατί διαδηλώνουν οι Αμερικάνοι; -Η T.T.P και η T.T.I.P καταργούν την Εθνική Κυριαρχία

Χρήστος Η. Χαλαζιάς
ΧΡΗΣΤΟΣ-ΧΑΛΑΖΙΑΣ

ΧΡΉΣΤΟΣ Η. ΧΑΛΑΖΙΆΣ

Από τα πρώτα διατάγματα που υπέγραψε ο νέος πρόεδρος των ΗΠΑ αμέσως μετά την ορκωμοσία του ήταν και αυτό που αφορούσε την αποχώρηση της χώρας του από την (Trans Pasific Partnershipή (Διατλαντική Εταιρική Σχέση Συναλλαγών), ή Δια– Ειρηνικού Εμπορική Σύμπραξη (T.T.P) στην οποία μετέχουν 12 χώρες ( Η.Π.Α, Καναδάς, Μεξικό Περού, Χιλή, Νέα Ζηλανδία, Αυστραλία, Σιγκαπούρη, Μαλαισία, Μπρουνέι, Βιετνάμ, και Ιαπωνία).
Το σύμφωνο εμπορικής συνεργασίας (καλύπτει περίπου το 40% της παγκόσμιας οικονομίας) δημιούργησε ένα νέο μπλοκ στην παγκόσμια οικονομία με περιορισμένους δασμούς και εμπόδια για μια μεγάλη κατηγορία προϊόντων.
Οι πρώτες διαπραγματεύσεις των ΗΠΑ για την

ΜΠΡΕ...ΜΠΡΕ ΚΑΤΙ ...ΣΥΓΚΟΛΛΗΣΕΙΣ....ΟΥΛΟΙ ΤΟΥΣ ...ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ!

Το Ποτάμι αποφάσισε συμπόρευση με  την πρωτοβουλία Διαμαντοπούλου, 
Ραγκούση, Φλωρίδη
Πολιτική
potamii
Συμπόρευση με την πρωτοβουλία «Ωρα αποφάσεων» αποφάσισε το Πολιτικό Συμβούλιο και η Κοινοβουλευτική Ομάδα του Ποταμιού.
Το προηγούμενο διάστημα βουλευτές, στελέχη και εθελοντές του κόμματος ενίσχυαν με την παρουσία τους τις εκδηλώσεις της πρωτοβουλίας ενώ ο Γιάννης Μεϊμάρογλου, στενός συνεργάτης του Σταύρου Θεοδωράκη, είναι ένα από τα ιδρυτικά μέλη της «Ωρα Αποφάσεων» μαζί με τους Αννα Διαμαντοπούλου, Γιώργο Φλωρίδη, Γιάννη Ραγκούση και Γιάννη Δατσέρη. Ακόμα δεν έχει αποφασιστεί πως θα ενοποιηθούν οργανωτικά τα δύο σχήματα φαίνεται όμως ότι δημιουργούνται οι προϋποθέσεις για ένα νέο κόμμα στον χώρο του προοδευτικού κέντρου.

ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ....


Offsite news             
Eάν το Newsletter της Offsite δεν εμφανίζεται κανονικά πατήστε εδώ
Διαβάστε μας στο www.offsite.com.cy | Προωθήστε το email

13 Φεβρουαρίου 2017

Υπό τη σκιά έντονων διαφωνιών και δριμύτατης κριτικής συνεδριάζει σήμερα το Εθνικό ΣυμβούλιοΣήμερα στις 10 το πρωί το Εθνικό Συμβούλιο συνέρχεται για να ενημερωθεί από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη για την πορεία των διαπραγματεύσεων, ενόψει και της νέας διάσκεψης για την Κύπρο τον ερχόμενο Μάρτιο. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Aκιντζί: Η Κύπρος δεν θα καταστεί δίοδος της Τουρκίας για ένταξη στην Ευρώπη από την πίσω πόρταΟ Μουσταφά Ακιντζί μίλησε στον «Πολίτη» και ανέλυσε την τουρκοκυπριακή θέση για τις τέσσερις βασικές ελευθερίες σε Τούρκους υπηκόους μετά τη λύση. Ο κ. Ακιντζί έκανε λόγο για ανάγκη ισότιμης μεταχείρισης Τούρκων και Ελλήνων υπηκόων και όχι για παραχώρηση ευρωπαϊκών προνομίων σε Τούρκους πολίτες. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Α,,,ΡΕ ΜΕ ΤΙ ΜΟΥΡΓΟΥΣ ΜΠΛΕΞΑΜΕ ... Η πλάκα είναι ότι ο δικός μας ΘΥΕΛΏΔΗΣ ΑΠ.ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗΣ ήταν ο πρωτος που αποκάλυψε τα ΣΑΛΤΟ μορτάλε γόνων της ...ΣΙΩΠΗΛΉΣ ΜΕΝ...αλλά ηχηρης...οικογένειας ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΆΝΝΗ! ..κάπου εκεί στα 1964

vardis
"Μπορείς να κόψεις όλα τα λουλούδια, αλλά δεν μπορείς να εμποδίσεις την Άνοιξη να ρθει"
Πάμπλο Νερούντα
To απόγεμα της Μεγάλης Δευτέρας του 1986 έξω από το χωριό Πόμπια, στα νότια του νομού Ηρακλείου, το αυτοκίνητο που κινείται αργά στον άδειο και επικίνδυνο επαρχιακό δρόμο αναγκάζεται να σταματήσει όταν σε μία στροφή κάποιοι έχουν πετάξει κλαδιά και πέτρες που κλείνουν τον δρόμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου