Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2016

ΧΡΙΣΤΟΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΕ... ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΛΕΟΝ ΠΑΛΑΒΩΣΑΝ ...ΕΝΤΕΛΩΣ! ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΡΑΒΑΝΕ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ...ΜΕ ΤΙΣ ΞΕΝΕΣ ...ΑΔΕΛΦΕΣ ΤΗΣ ΣΥΜΦΟΡΑΣ ΤΟΥΣ...


Aυτή είναι η Βουλγάρα γυναίκα – «αράχνη» που σκότωσε και κατέψυξε τον άντρα της



Την αναζητούσαν οι ελληνικές και οι βουλγαρικές Αρχές επί 17 ολόκληρους μήνες και τελικώς πιάστηκε στα σύνορα Βουλγαρίας – Ρουμανίας μαζί με το 13χρονο παιδί της στις 15/11/2016. Η 49χρονη Βουλγάρα... 
  
 Ανέλια Αλεξάντροβα, ήταν εκείνη που έδωσε εντολή να δολοφονήσουν συμπατριώτες της τον 63χρονο σύζυγο και πατέρα του παιδιού της, Βασίλη Κοκκίνη, και εν συνεχεία να βάλουν το πτώμα του μέσα σε έναν καταψύκτη.

XAΡΑΣ ...ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ... Ο ΑΠ.ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗΣ ΘΕΤΕΙ ΥΠΟΨΗΦΙΌΤΗΤΑ ,,, ΑΚΟ,ΜΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΛΗΤΗΡΑΣ ΤΟΥ ΜΑΡΙΝΑΚΕΙΟΥ ΝΕΟΥ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ:!!!...ΟΧΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΠΛΑΚΑ!


Προτάσεις σε δημοσιογράφους του ΣΚΑΙ από το κανάλι του Μαρινάκη-dia


kautosd
Μπορεί να έχουν «παγώσει» οι επαφές και τα ραντεβού για το νέο κανάλι του Βαγγέλη Μαρινάκη, λόγω των εξελίξεων... και η μόνη κινητικότητα να αφορά στις δημόσιες πιέσεις με επιστολές και ανακοινώσεις που ασκούνται προς τους αρμόδιους φορείς για να εκπέμψει ο σταθμός... Ωστόσο, η στενή συνεργάτις του προέδρου του Ολυμπιακού Εύη Κουτσαυτάκη και πρώην στέλεχος του ΣΚΑΙ... γνωρίζοντας την ανθρωπογεωγραφία, λεπτομέρειες, αλλά και σημαντικές καταστάσεις στο κανάλι του Φαλήρου... εξακολουθεί να διατηρεί επαφές και κυρίως συνεχίζει να προτείνει σε κόσμο να μετακινηθεί στο νέο κανάλι ΟΝΕ.
dialogoiΩς ένα «πολύ κακό Eurogroup» περιγράφουν ευρωπαίοι αξιωματούχοι τη συνεδρίαση της περασμένης Δευτέρας, αποτυπώνοντας το ασήκωτο κλίμα που επικράτησε και ένα περιβάλλον σύγκρουσης με τους Ευρωπαίους εταίρους.
«Δεν μπορούμε να πάρουμε νέα μέτρα, αν μας πιέσετε κι άλλο θα αναγκαστούμε να πάμε σε εκλογές», φέρεται να είπε ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος για να λάβει μία ξεκάθαρη απάντηση: «Αν νομίζετε ότι δεν αντέχετε να πάτε». Αυτό είναι τουλάχιστον το κλίμα των συνομιλιών, όπως το μεταφέρουν πηγές πολύ κοντά στις συνομιλίες, σύμφωνα με το «Βήμα της Κυριακής»

Ν. Γ. Μιχαλολιάκος: Η Χρυσή Αυγή απαιτεί ελληνικό “Casus belli” κατά της τουρκικής προκλητικότητας - ΒΙΝΤΕΟ

AN Xρειαστεί και πόλεμο θα κάνουμε με την Τουρκία για να εξασφαλίσουμε την εθνική μας ελευθερία και κυριαρχία"

Ο Γενικός Γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή στην συζήτηση στην Ολομέλεια για τον προϋπολογισμό εξαπέλυσε δριμεία επίθεση στο σύνολο του πολιτικού κόσμου για την συνεχή υποχωρητικότητα στις τουρκικές προκλήσεις.
Αρχικά, στηλίτευσε την παρουσία του πρωθυπουργού στην κομμουνιστική Κούβα για να τιμήσει τον Φιντέλ Κάστρο. Ο Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος υπενθύμισε πως οι δήθεν υπέρμαχοι της Δημοκρατίας "ξέχασαν" ότι 20% των Κουβανών εξορίστηκαν, 15 χιλιάδες πολιτικοί αντίπαλοι εκτελέστηκαν και 7 χιλιάδες Κουβανοί βομβαρδίστηκαν από τον στυγνό δικτάτορα, όταν προσπάθησαν να φύγουν από την χώρα. Η Νέα Δημοκρατία φυσικά δείχνει ανοχή και "σέβεται τους αγώνες της αριστεράς". Τότε γιατί ζητά τις ψήφους της Δεξιάς;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου