Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2016

ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΑΛΑΦΡΟΪΣΚΙΩΤΟΣ ΚΑΙ ΣΤΟΧΕΎΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!...την ψυχη της Τουρκοσπορης ΤΟΥΡΚΙΑΣ! 

ΤΑ ΘΛΙΒΕΡΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ...ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΤΟΥ ΑΡΧΙΜΑΛΑΚΑ ...ΠΕΘΑΜΕΝΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ!
imia-newsbomb
Εξαιρετική ανησυχία προκαλεί η ολοένα κλιμακούμενη προκλητικότητα της Τουρκίας με φόντο τα ελληνικά νησιά στο Αιγαίο, καθώς εντείνονται οι φόβοι ότι η Άγκυρα επιχειρεί να δημιουργήσει σκηνικό πολέμου, στήνοντας, όχι ένα, αλλά πολλαπλά «θερμά» επεισόδια, αμφισβητώντας στην κυριολεξία τα πάντα σε ό,τι αφορά τα γεωγραφικά κεκτημένα και την εδαφική ακεραιότητα της Ελλάδας.
ΤΟ "ΜΑΚΕΛΕΙΟ" ΤΟΥ ΧΙΟΥ...ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΤΡΑΓΟΥΔΑ:
ΠΑΛΙΑ ΜΟΥ ΤΕΧΝΗ ΚΟΣΚΙΝΟ... Η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΕΊΝΑΙ ...ΑΡΕΤΗ! 
ΝΑΙ ΜΕΝ ...ΑΛΛΑ... ΤΑ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΛΙΚΙΑ ...ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ.. ΙΔΟΥ:


Η ΕΣΗΕΑ καταγγέλλει την απόλυση του Αλέξανδρου Τερζή από την εφημ. «Μακελειό» 




Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ καταγγέλλει την παράνομη και καταχρηστική απόλυση του δημοσιογράφου Αλέξανδρου Τερζή από την  εταιρεία «ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΕΠΕ», η οποία εκδίδει την ημερήσια εφημερίδα «ΜΑΚΕΛΕΙΟ».

ΠΡΟΣΟΧΗ,,,,ΠΡΟΣΟΧΗ....

Έκτακτη Γενική Συνέλευση ΕΣΗΕΑ

24ωρη απεργία σε όλα τα ΜΜΕ την Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2016 και συγκέντρωση στις 12 μ. έξω από την ΕΣΗΕΑ

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

 Τα Διοικητικά Συμβούλια των δημοσιογραφικών Ενώσεων και εργαζομένων στα ΜΜΕ, που συμμετέχουν στη Συντονιστική Επιτροπή των Συνεργαζομένων Ενώσεων στο χώρο του Τύπου και των ΜΜΕ, στο πλαίσιο της απεργιακής κινητοποίησης που κήρυξε η ΓΣΕΕ στις 8 Δεκεμβρίου 2016, αποφάσισαν τη συμμετοχή τους με την κήρυξη 24ωρης απεργίας σε όλα τα δημόσια και ιδιωτικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, την Τετάρτη, 7 Δεκεμβρίου 2016.

;

Γράφει ο Κώστας Καλτσής   ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΝΩΣΗΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΤΙΟΥ                      Καλτσής Δημοσιογράφος
Fidel KastroΟ καλός..."δημοκράτης" Φιντέλ Κάστρο της Κούβας! Ο άλλος δίπλα του ο δικτάτορας και σφαγέας της Χιλής Πινοσέτ! Ο πρώτος δοξάζεται από τους κομμουνιστές που θρηνούν το Σταλινικό απομεινάρι και ο δεύτερος αναθεματίζεται! Από πότε όμως ο φασισμός είναι καλός ανά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου