Κυριακή 17 Απριλίου 2016

ΠΑΝΤΑ ΕΝΑΣ ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΜΕΤΑΞΥ ...ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΣ!

Τετραμερής Διάσκεψη Ελλάδας, Αλβανίας, Βουλγαρίας και πΓΔΜ για τη διασυνοριακή συνεργασία στη  Θεσσαλονίκη, 21-22.04.2016

Με πρωτοβουλία του Υπουργού Εξωτερικών, κ. Νίκου Κοτζιά, διοργανώνεται στη Θεσσαλονίκη στις 21 και 22 Απριλίου, Διάσκεψη μεταξύ των Υπουργών Εξωτερικών και Υπουργών Εσωτερικών της Ελλάδας, της Αλβανίας, της Βουλγαρίας και της πρώην Γιουγκοσλαβικής Δημοκρατίας της Μακεδονίας.
Η  Διάσκεψη της Θεσσαλονίκης έχει ως στόχο την ενίσχυση του διαλόγου και τη διερεύνηση προοπτικών περαιτέρω διασυνοριακής συνεργασίας για το συντονισμό και την αντιμετώπιση των κοινών προκλήσεων όπως η προσφυγική και η μεταναστευτική κρίση.
Συγκεκριμένα, την Πέμπτη 21 Απριλίου θα πραγματοποιηθεί συνάντηση των Υπουργών Εξωτερικών των τεσσάρων συμμετεχόντων κρατών και την επομένη, Παρασκευή 22 Απριλίου, έχουν προγραμματισθεί συνομιλίες μεταξύ των Υπουργών Εσωτερικών καθώς και κοινή συνάντηση μεταξύ Υπουργών Εξωτερικών και Υπουργών Εσωτερικών. Μετά το πέρας της τετραμερούς Διάσκεψης θα πραγματοποιηθεί συνέντευξη Τύπου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου