Κυριακή 13 Μαρτίου 2016

ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΑΠΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ από το sirma (Δημήτρη Συρμάτση)


nd-potami

Ποιοι υποψήφιοι βουλευτές μετακόμισαν από το Ποτάμι στη ΝΔ

Απώλειες για το Ποτάμι Θεσσαλονίκης. Δύο υποψήφιοι βουλευτές πήραν μεταγραφή για τη ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη.
Λίγες μέρες μετά το συνέδριο του Ποταμιού και τη νέα αρχή που ψήφισαν τα στελέχη του κινήματος, ξεκίνησαν οι πρώτες απώλειες εκ δεξιών.
Στη Θεσσαλονίκη δύο υποψήφιοι βουλευτές με τα ψηφοδέλτια του Ποταμιού αποφάσισαν να προσχωρήσουν στη ΝΔ μετά το κάλεσμα του νέου προέδρου Κυριάκου Μητσοτάκη.

Πρόκειται για τον επιχειρηματία Φάνη Ουγγρίνη και την δικηγόρο και σύμβουλος ψυχικής υγείας Βασιλική Τερκενλή.


Ougrinis nd

«Αποφάσισα να συνταχθώ με τη Νέα Δημοκρατία, διότι είναι ο μόνος πολιτικός φορέας που μπορεί σήμερα να ηγηθεί της προσπάθειας για ουσιαστικές μεταρρυθμίσεις στην οικονομία και στο πολιτικό σύστημα, ώστε να απαλλαγούμε από τη φαυλοκρατία που κυριάρχησε με την διακυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.» ανέφερε μετά την παρουσίασή του ο κ. Ουγγρίνης.

terkenli nd 1

«Με τη Νέα Δημοκρατία σε ξεκάθαρη κεντροδεξιά κατεύθυνση, αισθάνομαι πως επιστρέφω σπίτι μου. Η αποφασιστικότητα του Κυριάκου Μητσοτάκη, ενός εν δυνάμει πρωθυπουργού, να προωθήσει μια σοβαρή μεταρρυθμιστική ατζέντα χωρίς να τη νοθεύει με στοιχεία λαϊκισμού, είναι η μοναδική πραγματικά ελπιδοφόρα εναλλακτική επιλογή των Ελλήνων για μια πορεία εξόδου από την κρίση. Συντάσσομαι ανεπιφύλακτα με αυτή την προσπάθεια.» ανέφερε η κ. Τερκενλή.

http://sirma.info/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου