Τρίτη 8 Μαρτίου 2016

ΔΥΣΚΟΛΟΙ ΚΑΙΡΟΙ ΓΙΑ ΦΙΛΟΤΙΜΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΙΠΛΩΜΑΤΕΣ... ΒΡΑΖΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΚΑΜΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΑΡΔΑΛΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΗΓΕΣΙΑΣ ... ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ έπρεπε να είναι τέμενος εθνικής ιερότητας.. αδέσμευτο, ανεξάρτητο κι όχι να λειτουργεί με τα σούργελα κομματικών τυχοδιωκτών προϊσταμένων ... ΤΑ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ ΧΡΟΝΙΑ: Χρειάζεται πλήρη ανακατασκευή. το ΥΠΕΞ ώστε τα δημιουργικά στελέχη του να προσφέρουν το είναι τους στην πατρίδα! ..Κι όχι σήμερα να βράζουν στο ζουμί τους..από την χρόνια ανεπάρκεια κι ανικανότητα των δοτών κι αμαθών πολιτικών.. που τοποθετούνται ως αφεντικά του... *βασικά γι να κάνουν ταξιδάκια και φιοριτούρες. ΄Εχετε δει μωρέ στα τελευταία 40 χρόνια κάποιον από αυτούς να έχει βάλλει τη σφραγίδα του στο ΥΠΕΞ


ΞΥΠΝΕΙΣΤΕ-ΑΓΩΝΙΣΘΕΙΤΕ    


facenation-KISSINGER
...ΟΙ ΣΠΕΙΡΕΣ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΜΟΥ , ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΔΩ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ... ΜΑΣ ΑΛΟΙΩΝΟΥΝ ΣΤΑΘΕΡΑ... Η μόνη λύση: ΑΝΤΑΡΤΙΚΟ, ΄'ΟΧΙ απλή αντίσταση"... ΑΝΤΑΡΤΙΚΟ! ΟΙ ΧΘΟΝΙΟΙ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΜΟΥ, μας έχουν πάρει φαλάγγι!.. ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΩΡΕ!
ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΛΑΝΟ ΜΕΓΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΌΝΤΩΣΗ ΜΑΣ.. ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΕΣ!... ΤΟ ΛΕΕΙ Ο ΑΡΧΙΣΙΩΝΙΣΤΗΣ ΚΙΖΙΝΓΚΕΡ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΩΤΟΚΞΟΛΛΑ ΤΩΝ ΣΟΦΩΝ!





ΜΑ ΔΕΝ ΤΟ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ; ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΤΑ ΠΕΡΙ ΧΘΟΝΙΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΤΑ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΑΣ; ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΓΝΩΣΤΟΝ ΑΛΗΤΑΜΠΟΥΡΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΕΒΡΑΙΟ ΚΙΖΙΝΓΚΕΡ : ΖΗΤΗΣΕ ΧΘΕΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!

ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ

Σε σύσκεψη των Ιλλουμινάτι που έγινε χθες, ξημερώματα Δευτέρας, στις ΗΠΑ, πολλοί εκλεκτοί του Αντιχρίστου μαζεμένοι κάνοντας ανασκόπηση της κατάστασης που επικρατεί παγκόσμια, είδαν πως η προώθηση των σχεδίων τους βαίνει καλώς, αφ ης στιγμής:

ΤΑ ΛΕΕΙ ΧΥΜΑ Ο ΝΟΤΗΣ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ. ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΙ ΑΦΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ...ΠΡΟΟΔΟΥ-ΚΥΡΙΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΤΗΣ ΛΑΘΡΟΜΕΥΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ!



-1:27



217.404 προβολές

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου