Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2016

ΜΑ ΈΧΟΥΝ ΙΔΑΝΙΚΑ ΟΙ ΆΝΘΡΩΠΟΙ..Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΟΥΣ!

ΚΑΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΔΙΟΡΙΖΕΙ...ΒΟΛΕΨΕ ΠΑΙΔΙΚΟ ΤΟΥ ΦΙΛΟ!

Η πρώτη φορά… Αριστερού βολέματος καλά κρατεί, καθώς ο Αλέξης Τσίπρας επιβράβευσε (και) τον παιδικό φίλο και «σύντροφο» με τον οποίο ξεσήκωσαν το μαθητικό κόσμο στις καταλήψεις της περιόδου 1990-1992!

Πώς; «Χαρίζοντας» στον αντιπρόεδρο του 15μελούς του ή αλλιώς στον «υπαρχηγό» των μαθητικών του χρόνων, τη θέση του διευθύνοντα συμβούλου στον Εθνικό Οργανισμό Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού!

Όπως επιβεβαιώνει έτσι με τον πιο πειστικό τρόπο, ακόμα και οι πιο ισχυροί υποστηρικτές του «ηθικού πλεονεκτήματος» της Αριστεράς δεν μπορούν να αντισταθούν στα θέλγητρα της εξουσίας. Αλλά πάνω από όλα δεν ξεχνούν τους καλούς τους φίλους!

Ο Αλέξης Τσίπρας και ο Σταύρος Καραγκούνης είναι φίλοι απ’ όταν ήταν μαθητές της Α’ Γυμνασίου στο Β Πειραματικό Σχολείο, από όπου μεταπήδησαν αργότερα μαζί στο Πολυκλαδικό Λύκειο Αμπελοκήπων.

Και μπορεί ο κ. Καραγκούνης να ήταν τότε μέλος των σκληροπυρηνικών μαθητικών οργανώσεων του ΠΑΣΟΚ, ωστόσο «κόλλησαν» ξεσηκώνοντας τους καταληψίες εναντίον του τότε (1990) νόμου Κοντογιαννόπουλου ως 1-2 του δεκαπενταμελούς…

Ο στενός προσωπικός φίλος του πρωθυπουργού εντάχθηκε βέβαια αργότερα (το 2006) στο Συνασπισμό, όπου διετέλεσε μέλος της γραμματείας του τμήματος διεθνών σχέσεων, ενώ υπήρξε και υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στο νομό Αττικής.

Οι δύο τους κράτησαν όλα αυτά τα χρόνια στενή επαφή η οποία «σφραγίστηκε» με την τοποθέτηση (;) του Καραγκούνη (σπούδασε στη δεκαετία του ’90 γερμανική και ισπανική φιλολογία στο πανεπιστήμιο της Χαϊδελβέργης, ενώ αργότερα έγινε μεταφραστής του έργου του Γκαμπριέλ Γκαρσία Μάρκες) στον Εθνικό Οργανισμό Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού με… τα στραβά μάτια (;) του υπουργού Παιδείας, Νίκου Φίλη.

Σε αυτό το σημείο πρέπει να σημειωθεί πως ο Σταύρος Καραγκούνης διορίζεται Διευθύνων Σύμβουλος του ΕΟΠΠΕΠ μετά από προκήρυξη διαγωνισμού που έγινε από το υπουργείο Παιδείας κι ενώ τη θέση διεκδικούσαν γνωστοί τεχνοκράτες της Παιδείας…

Newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου