Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2016

ΤΟ ΕΛΛΗΝΟΑΙΓΥΠΤΙΑΚΟ ΕΙΔΗΛΙΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ ΡΟΜΑΝΤΙΚΟ... ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ Η ΑΙΓΥΠΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΤΕΡΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ ΕΙΧΕ ΟΝΤΟΤΗΤΑ ΜΟΝΟΝ ΜΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ..ΚΙ ΟΧΙ ΜΕ ΤΟΣ ΑΓΓΛΟΥΣ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ!


Επίσκεψη ΥΠΕΞ, Ν. Κοτζιά, αύριο στην Αίγυπτο και συμμετοχή του στο MED Group στην Κύπρο


Ο Υπουργός Εξωτερικών, κ. Νίκος Κοτζιάς, θα αναχωρήσει, αύριο, Τρίτη, 23 Φεβρουαρίου 2016, όπου θα έχει επαφές με την αιγυπτιακή ηγεσία. Ο κ. Κοτζιάς, την Τετάρτη, 24 Φεβρουαρίου, θα γίνει δεκτός από τον Πρόεδρο της Αιγύπτου, κ. Abdel Fattah Al-Sisi και στη συνέχεια, από τον Πρωθυπουργό της χώρας, κ. Sherif Ismail. Θα ακολουθήσει συνάντηση του Υπουργού Εξωτερικών με τον Αιγύπτιο ομόλογό του, κ. Sameh Shoukry, μετά το πέρας της οποίας θα πραγματοποιηθεί κοινή συνέντευξη Τύπου των δύο Υπουργών. Η επίσκεψη στην Αίγυπτο θα ολοκληρωθεί με επαφές του κ. Υπουργού με εκπροσώπους της ομογένειας και του Πατριαρχείου Αλεξανδρείας.
Σε συνέχεια της επίσκεψης στην Αίγυπτο, ο κ. Κοτζιάς, θα μεταβεί απευθείας στην Κύπρο, όπου την Παρασκευή, 26 Φεβρουαρίου, θα συμμετάσχει στη Διάσκεψη των Μεσογειακών Κρατών της Ευρωπαϊκής Ένωσης (MED Group). 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου