Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2016

ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ M.EF και προσοχή τα κείμενα που μας στέλνουν είναι συγκροτημένα ...αλλά υπό το πρίσμα των κωλοαμερικανικων συμφερόντων!






Μέση Ανατολή Φόρουμ
Προώθηση αμερικανικά συμφέροντα

Γερμανικά Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων Αρχηγός: Ερντογάν της Τουρκίας δεν ανήκει στην ΕΕ »
από Raheem Κασάμ
http://www.meforum.org/blog/2015/12/germany-human-rights-turkey
Αρχικά δημοσιεύθηκε υπό τον τίτλο «Γερμανική Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων Αρχηγός:. Η Τουρκία δεν ανήκει στην Ευρωπαϊκή Ένωση"


Γερμανία Επίτροπος Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του Christoph Strasser: «Δεν μπορεί να υπάρξει έκπτωση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων της πολιτικής για την Τουρκία."
Επίτροπος Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων της Γερμανίας υποστήριξε ότι η Τουρκία δεν ανήκει στην Ευρωπαϊκή Ένωση, μέχρι να βελτιωθεί η κατάσταση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων - μια άποψη που τον βάζει σε αντίθεση με τους ηγέτες της ΕΕ και ο ηγέτης της χώρας του Άνγκελα Μέρκελ.

Σε μια συνέντευξη με το N24, Christoph Strasser παραδέχθηκε ότι ενώ η Γερμανία και άλλες χώρες μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης θα πρέπει να ασχοληθεί με τη Ρωσία και την Τουρκία, η τελευταία δεν είναι πουθενά κοντά κοντά στο να είναι επιλέξιμες για ένταξη στην ΕΕ λόγω της κακής της χώρας κατάσταση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.
Οι ηγέτες της ΕΕ πρόσφατα ανακοίνωσε ένα πακέτο αξίας € 3 δις για την Τουρκία, στηρίζεται στην υποστήριξη της χώρας του μεταναστευτικού κρίσεων της ΕΕ. Ωστόσο, οι ηγέτες της Τουρκίας έχουν ήδη υπονοείται ότι θέλουν περισσότερα χρήματα, και πηγές οργανισμός της ΕΕ έχουν πει Breitbart του Λονδίνου ότι ο πρόεδρος της χώρας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει αυτά τα χρήματα για να στοχεύσετε τον κουρδικό πληθυσμό της χώρας του.
Ερωτηθείς εάν η ΕΕ πρόκειται να κάνει παραχωρήσεις για την τουρκική ένταξη στην ΕΕ, η οποία τώρα λέγεται ότι είναι στο "fast track" στάδια, ο κ Strasser απάντησε: "Η ανησυχία μου οδηγεί μπορεί να υπάρξει έκπτωση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων της πολιτικής για την Τουρκία.. Δεν πρέπει να είμαστε γενναιόδωροι προς την Τουρκία, μόνο και μόνο επειδή έχουμε τώρα να συνεργαστούν πιο μαζί της. Η ΕΕ πρέπει να επιμείνουμε σε πεντακάθαρη, αυστηρούς κανόνες όσον αφορά τα ανθρώπινα δικαιώματα και την ελευθερία του Τύπου ».

Τούρκοι δημοσιογράφοι υπό έρευνα για εξύβριση του Ερντογάν περιλαμβάνουν Hurriyet αρθρογράφος Ερτουγρούλ Οζκιόκ (αριστερά), Zaman editor-in-chief Ekrem Dumanli (κέντρο), και σημερινή Zaman αρθρογράφος Yavuz Baydar (δεξιά).
Η χώρα έχει έρθει κάτω από την πυρκαγιά πρόσφατα για την αυστηρή θεραπευτική αγωγή του κυρίου Ερντογάν δημοσιογράφων, συμπεριλαμβανομένης της επωνυμίας ενός «τρομοκρατίας», για ανάκριση ύφος του κανόνα, και για την πρόσφατη σύλληψη τριών δυτικούς δημοσιογράφους.
Ο κ Strasser πρόσθεσε: «Πρέπει να στείλουμε ένα συμμόρφωσης υπενθύμιση εναντίον της Άγκυρας επανειλημμένως Στην Τουρκία, οι διαφωνούντες τιμωρούνται, ενώ υπάρχουν και οι επιθέσεις κατά της αντιπολίτευσης Εφ 'όσον υπάρχει ένα τέτοιο πράγμα, η χώρα δεν ανήκει στην ΕΕ... Αν εμείς το αγνοούμε, θα ήταν ένα μοιραίο σήμα. "
Ο υπουργός της Τουρκίας υποθέσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης, Volkan Bozkir, αποκάλυψε το Νοέμβριο ότι οι Βρυξέλλες συμφώνησαν να ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στην σταματήσει τις ενταξιακές συνομιλίες με τη χώρα του μέχρι τα μέσα Δεκεμβρίου.
"Η απόφαση να ανοίξει το κεφάλαιο 17 μέχρι τα μέσα Δεκεμβρίου έχει ληφθεί», είπε, προσθέτοντας: ". Ινσαλάχ (Αλλάχ πρόθυμος), θα ανοίξει το κεφάλαιο 17 στις 14 Δεκεμβρίου ή 15 στις Βρυξέλλες"
Οι κριτικοί, όπως ο ευρωσκεπτικιστής ηγέτης Nigel Farage, έχουν ονομάζεται γρήγορο εντοπισμό της ένταξης της Τουρκίας της ΕΕ "αγγίζει τα όρια της παράνοιας", ενώ η Ευρωπαϊκή Επιτροπή ανέβαλε την απελευθέρωση της κρίσιμης έκθεσης στην κατάσταση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στη χώρα, δήθεν για να βοηθήσει εκ νέου κυρίου Ερντογάν εκλογή προσπάθειες.
Mr.Strässer κατέληξε: «Δυστυχώς, υπό τον κ Ερντογάν, η κατάσταση στη χώρα έχει επιδεινωθεί πολύ."
Raheem Κασάμ είναι ένας συνεργάτης Shillman-Ginsburg στο Φόρουμ Μέση Ανατολή και editor-in-chief του Breitbart Λονδίνο.


Σχετικά θέματα: οι μουσουλμάνοι στην Ευρώπη, την Τουρκία και τους Τούρκους | Raheem Κασάμ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου