Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2016

΄Ελαβε οδηγίες από το Βερολίνο και ποιές;

ΞΑΦΝΙΚΟ ΤΑΞΙΔΙ ΚΟΤΖΙΑ ΣΕ ΤΟΥΡΚΙΑ-ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ ΙΣΡΑΗΛ!-Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ!
Αιφνίδια...-κι αμέσως μετά την επίσκεψη του στο Βερολίνο= Μετάβαση Υπουργού Εξωτερικών, Ν. Κοτζιά σε Τουρκία, Ισραήλ και Κύπρο (25-28.01.2016) 

Ο Υπουργός Εξωτερικών, κ. Νίκος Κοτζιάς, μετά την ολοκλήρωση της επίσκεψής του στο Βερολίνο, θα μεταβεί στην Κωνσταντινούπολη, όπου σήμερα, Δευτέρα, 25 Ιανουαρίου, θα έχει συνάντηση με τον ομόλογό του, Υπουργό Εξωτερικών της Τουρκίας, κ. Μεβλούτ Τσαβούσογλου.


Στην συνέχεια, ο κ. Κοτζιάς θα μεταβεί στο Ισραήλ για την προετοιμασία του Ανωτάτου Συμβουλίου Συνεργασίας Ελλάδος-Ισραήλ και την Κύπρο για την τριμερή Σύνοδο Κορυφής Ελλάδας-Κύπρου-Ισραήλ.

Σημερινές συναντήσεις ΑΝΥΠΕΞ για το θέμα χορήγησης θεωρήσεων εισόδου 
Κυριακή, 24 Ιανουάριος 2016 
Διαδοχικές συναντήσεις θα εχει αύριο Δευτέρα, 25 Ιανουαρίου 2016, ο Ανάληρωτής Υπουργός Εξωτερικών, κ. Νίκος Ξυδάκης, με θέμα τις ενέργειες και τον σχεδιασμό του Υπουργείου Εξωτερικών σχετικά με το ζήτημα της χορήγησης θεωρήσεων εισόδου (τουριστικής visa).Το πρωί θα συναντηθεί με την Αναπληρωτή...
Δήλωση Αναπληρωτή Υπουργού Εξωτερικών Νίκου Ξυδάκη για το προσφυγικό με αφορμή δηλώσεις Ευρωπαίων πολιτικών 
Κυριακή, 24 Ιανουάριος 2016 
Τις τελευταίες μέρες ακραία συντηρητικοί ευρωπαϊκοί κύκλοι, επιχειρούν να στοχοποιήσουν την Ελλάδα παρουσιάζοντάς την ως πηγή του προσφυγικού προβλήματος. Στο πλαίσιο αυτό εγκαλούν το ελληνικό λιμενικό διότι δήθεν δεν "προστατεύει" τα θαλάσσια σύνορα, αναχαιτίζοντας τις προσφυγικές και...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου