Κυριακή 6 Δεκεμβρίου 2015

ΝΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ...ΜΟΝΑΔΙΚΗ -ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ -ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ!

Το παρακάτω πρέπει να προσεχθεί ιδιαίτερα από ειδησεογράφους μπλογκερς που επιμένουν να τηρούν ...ανωνυμία. Ε΄ίναι λάθος. Η επωνυμία-ευθύνη στο Τύπο είναι κανών διεθνώς! Ο ειδησεογράφος δεν είναι κουκουλοφόρος, όπως κάποιοι Συριζαίοι κι άλλοι τσιρλιάρηδες!


ΕΝΑ ΑΓΝΩΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ… ΠΟΥ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΠΡΟΒΑΛΑΜΕ!-Κι όμως είναι ένας ακόμη στέφανος τιμής της δημοσιογραφικής μας πολύχρονης οντότητας! (Υπ΄όψιν.. για τους αδαείς:Ο ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ είναι η αναγκαστική λόγω χούντας εξέλιση.. ΤΟΥ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΟΥ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ, λόγω  χούντας.. Κι όμως συνεχίζει να κυκλοφορεί και σήμερα!!!)
ΤΙ ΛΕΕΙ Ο τ.ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ




ΕΝΑ “ΒΟΔΙ”, Ο στρατηγός ΖΩΪΤΑΚΗΣ,Ο ΠΑΠΑΓΙΩΤΗΣ ΑΝΤΙΒΑΣΙΛΕΥΣ ΕΠΙ ΧΟΥΝΤΑΣ..που καταδίωξε τον ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ! Την εφημερίδα αυτή!


Μέσα στα πολλά θυελώδη, ο ιδρυτής της εφημερίδας αυτής Απ.Βραχιολίδης οδηγήθηκε στα δικαστήρια, δηλαδή είχε την τιμή να τον στείλει στα δικαστήρια ένας κοτζάμ ΑΝΤΙΒΑΣΙΛΕΑΣ, Ο ΠΕΡΙΩΝΥΜΟΣ στρατηγός Ζωϊτάκης της χούντας!Ναί…! Γιατί;



Ο  ΒΑΡΥΓΔΟΥΠΟΣ ΑΝΤΙΒΑΣΙΛΕΑΣ
ΖΩΪΤΑΚΗΣ..ΚΑΙ ΜΗΝΥΤΗΣ ΜΑΣ
ΠΛΗΝ ΟΜΩΣ
"ΒΟΔΙ" ΚΑΤΆ ...ΚΩΝΣΤΝΑΤΊΝΟΥ

Διότι ο ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ έκανε ένα πρωτοσέλιδο ρεπορτάζ …για τη “βίλα” του Ζωϊτάκη όπου έμενε στου Παπάγου.-ΒΛΕΠΕ άνω ΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ- Με τις τότε συνθήκες της εποχής το σπίτι του αντιβασιλέως στρατηγού φάνταζε για βίλα…Σήμερα μουχλιάζει  απαρατήρητο. (Θα πάμε να το φωτογραφίσουμε έτσι για …πλάκα-)

Τί τον πείραξε; Τίποτε… Μια απλή παρουσίαση είχε γίνει για το σπίτι του Αντιβασιλέα! ΄Ηταν όμως χούντα.. Ήθελε ο στρατηγός να μας δώσει ένα μάθημα… Ο ίδιος ως αντιβασιλέας δεν μπορούσε να μας μηνύσει. Ειδοποίησε όμως την Εισαγγελία..ΚΑΙ η οποία…πειθόμενη στην βλακώδη εντολή κίνησε τη διαδικασία του αυτεπάγγελτου. 

Έπρεπε να μπουζουρζιαστεί ο δημοσιογράφος που έγραψε για τη βίλα του αρχηγού του κράτους! ΄Ετσι συνήθως γίνεται με τους διωκόμενους δημοσιογράφους.. Παρδαλοί δικηγόροι, κρατικοί εξουσιαστές αφρίζουν με τις ενοχλητικές πέννες των ανθρώπων του Τύπου και βουρ… τους στέλνουν στο εδώλιο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου