Τρίτη 8 Δεκεμβρίου 2015

ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ;Υπουργική σύσκεψη για τα ελληνικά προξενεία αύριο στη Ρωσία

Τη συγκάλεσε ο Νίκος Ξυδάκης
Υπουργική σύσκεψη συγκαλεί αύριο σύμφωνα με πληροφορίες ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Ξυδάκης, προκειμένου να εξετασθούν μέτρα για τη βελτίωση της αποτελεσματικότητας των ελληνικών προξενείων στη Ρωσία.
xidakhsΗ σύσκεψη, που αφορά ουσιαστικά θέματα οικονομικής διπλωματίας αλλά και σχέσεων με την ΕΕ είναι το πρώτο βήμα από μια σειρά πρωτοβουλιών του υπουργείου Εξωτερικών που έχουν ένα διττό στόχο:
- αφενός να εξεταστεί η κατάσταση στο φόντο της πιθανής παράτασης των κυρώσεων της ΕΕ απέναντι στη Μόσχα για το θέμα της Ουκρανίας και
- αφετέρου να διαμορφωθεί μια συγκροτημένη στρατηγική για την αξιοποίηση του momentum που προσφέρει το πάγωμα των Ρωσο – τουρκικών σχέσεων στον τουριστικό τομέα.
Σε κάθε περίπτωση και με δεδομένο ότι πλέον η χώρα μας όπως και η Κύπρος έχει ιστορικές σχέσεις με τη Ρωσία στο υπ. Εξωτερικών θεωρούν ως βασική προτεραιότητα να ενισχύσουν το έργο της τουριστικής βιομηχανίας και στο πλαίσιο αυτό στόχος είναι τα προξενεία να στελεχωθούν πληρέστερα ώστε να είναι σε θέση να εκδίδουν περισσότερες θεωρήσεις ενόψει και της καθιέρωσης της βίζας με τα βιομετρικά στοιχεία.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΑΠΟ ΜΙΑ ΤΥΦΛΗ

ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ: Η τυφλή προφήτισσα των Βαλκανίων που είχε προβλέψει την άνοδο του ISIS! “Μοιραίος” πρόεδρος των ΗΠΑ ο Ομπάμα- ΣΟΚΑΡΕΙ η προφητεία της…για το κακό που θα μας βρει το 2016!! (βίντεο)

Δημοσιεύθηκε: 08/12/2015 10:55
 
Baba-Vanga_473_355


Η Baba Vanga πέθανε το 1996 σε ηλικία 85 ετών. Η γυναίκα από την… Βουλγαρία πριν πεθάνει είχε προβλέψει πολλά από τα δεινά που βρήκαν τον πλανήτη μας. Το τσουνάμι του 2004, τους Δίδυμους Πύργους, το φαινόμενο του θερμοκηπίου.

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ: Δάσκαλος από τη Θράκη, απευθύνει έκκληση προς όλους τους Έλληνες!

Δημοσιεύθηκε: 08/12/2015 10:25
 
thraki

Η ΘΡΑΚΗ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ… ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΑΠΟ ΕΝΑ ΝΕΟ ΔΑΣΚΑΛΟ (προωθήστε το)
Προς: Τους Έλληνες συμπολίτες μας
Είναι γνωστό σε όλους πως το κράτος μας κάνει εδώ και χρόνια τα πάντα για να σώσει την αγαπημένη μας πατρίδα. Για να το επιτύχει αυτό έχει επιλέξει την οδό της οικονομικής μας εξαθλίωσης και παράλληλα της ψυχολογικής και ηθικής. Κάνει δηλαδή τα πάντα, για να μην κάνει τίποτα.

ΠΑΕΙ...ΟΙ ΚΑΛΟΓΕΡΟΙ ΘΑ ΑΠΟΤΡΕΛΛΑΘΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΈΣ ΑΣΥΝΑΡΤΗΣΙΕΣ..Αλλά ο δικός μας καλόγερος τους κολλάει στο ντουβάρι!

ΘΕΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ-ΣΗΜΕΡΑ:Η μοναξιά βλάπτει την υγεία! ΣΠΑΡΤΑΡΙΣΤΟ!
ΤΙΣ ΣΥΝΕΧΕΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ π. ΑΝΤΩΝΙΟΥ, ΑΝΑΤΡΕΞΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ «ΥΓΕΙΑ» ΣΤΗΝ ΜΠΑΡΑ ΚΑΤΩ ΑΠΌ ΤΟΝ ΤΊΤΛΟ.Ή κατ΄ευθείαν ΚΛΙΚ στο>http://monidadias-news.blogspot.gr/p/blog-page_3083.html Στείλτε μας δικές σας απορίες ή και εμπειρίες

Από το Βιβλίο του μοναχού π.Αντωνίου
ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΕΣ ΑΝΟΗΣΙΕΣ!ΓΡΑΦΟΥΝ:

Η μοναξιά επικίνδυνη για την υγεία μας!

ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΟΝΑΧΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΒΑΖΕΙΣ ρε επιστήμονα,  που και υγεία δυνατή έχουν και ψυχική ευωχία;


Διάβασα κάπου αυτό το παραμύθι κι ακόμη ξύνω την κεφαλή μου! Από που κι ωσπού η μοναξιά είναι εχθρός της υγείας ;…αν όχι ΕΥΕΡΓΕΤΗΣ με πατέντα; Ποιούς ερευνήσανε, ώστε να οδηγηθούν σε τέτοια αστεία συμπεράσματα; Προφανώς θα απευθύνθηκαν σε τραυματικά άτομα με πολλες ψυχολογικές αποριθμήσεις … 

Όντως είναι δυσβάστακτη η μοναξιά σε άτομα που ενώ επιθυμούν ζωηρώς να συναγελάζονται κοινωνικά με κόσμο, και για τους “Χ” λόγους καταναγκάζονται εις βίον μοναχικό και μονήρη, και τότε τα πράγματα είναι περιπεπλεγμένα Ο καταναγκασμός σε μοναξιά, σαφώς ενέχει πολλαπλούς κινδύνους υγείας και παράπλευρες απώλειες.Αλλά είναι έρευνα αυτή επιστημονική ώστε να καταλήγει στη κακόγουστη γενίκευση ότι δα η μοναξιά βλάπτει στην υγεία;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου