Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2015

ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ ΤΗΣ Η.Ν.Α

Φωτογραφία του Νάσος Μαντάς.


ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ και επειδή δεν κάνουμε δημοσιογραφία -λαπά, όπως ΑΛΛΟΙ ΨΕΥΤΟΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ α -λα ΦΙΛΗ!

Μια θρησκευτική ερώτηση προς αριστερόπληκτους τουρλού μανιφατούρα της συνομοταξίας ΤΣΙΠΡΑ.: Μωρέ είστε ΄Ελληνες ή αποσπόρια άλλων φυλών;Πως εξηγείτε σταθερά να αισθάνεστε αναγούλα στις λέξεις ΠΑΤΡΙΔΑ, ΕΛΛΑΔΑ, ΕΘΝΟΣ, ΘΡΗΣΚΕΙΑ;ΓΙΑΤΙ ΚΙΤΡΙΝΊΖΕΤΕ, ΚΙ ΑΦΡΙΖΕΤΕ όταν άλλοι χρησιμοποιούν τους όρους και τις έννοιες αυτές ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ιταμότατα να τους στηλιτεύετε; Γιατί σε κάθε εθνικό πρόβλημα βρίσκεστε στην αντικρυνή όχθη; Με εκείνους που μας επιβουλεύονται; ΕΙΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΠΩΣ; Θυμηθείτε τις θέσεις σας για το Κυπριακό, για τα ΣΚΟΠΙΑ και τη Μακεδονία, για τα ελληνοαλβανικά... και ελληνοτουρκικά, το τρέχον λαθρομεταναστευτικό κ.λ.π.

ΕΙΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΠΩΣ;
 
Α, όλα κι όλα... είστε Αριστεροί κι αυτοβαφτιζόμενοι δημοκράτες και προοδευτικοί! Συντρέχει λόγος να αυτοπροσδιορίζεστε-δηλώνετε ως δημοκράτες ή ...προοδευτικοί; Μα οι αληθινοί δημοκράτες-προοδευτικοί δεν έχουν ανάγκη να φωνασκούν, το αποδεικνύουν στην πράξη!  
Δεν έχετε ακόμη απαντήσει στο ερώτημά μας: Τι σημαίνει αριστερά, τι διάολο πράμα είναι αυτό; Δε μπορείτε, διότι απλά είναι φούσκα κι αέρας κοπανιστός, που ξεφουρνίζουν επαγγελματίες άεργοι ινστρούχτορες για να σας κάνουν πελάτες ΕΣΑΣ τους από φύση άνοοες!

ΕΙΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΠΩΣ; Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ είναι ογκόλιθος, φανάρι ζωής  σε παγκόσμιο επίπεδο! Και αλήθεια πως καταφύγατε σε ξενόφερτες ιδεοληψίες κι εγκαταλείψατε τα πάτρια; 
Ο κομμουνισμός -αποκρουστικά αιμοσταγής πλέον ιστορικά- και το ροζέ αντίγραφό του σήμερα η (κουκουλοφόρα) ΑΡΙΣΤΕΡΑ είναι ιδανικά και δεν είναι η φωτοδότρα Ελλάς;

ΜΑ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΙΣΧΥΡΙΖΕΣΤΕ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ; Τόσο ΣΤΡΑΒΑΔΙΑ είστε; Και επιδιώκετε, ώ άφρονες, τα ψυχοπνευματικά προβλήματά σας να τα φορτώσετε στους ΠΑΝΕΛΛΗΝΕΣ;Να επιδιώκετε να τους κάνετε σαν τη μούρη σας;

Ε, Αει Σιχτιρ πια... Παρατράβηξε το παραμορφωτικό σας τροπάρι!Συνέλθετε... Σκεφθείτε... Σοβαρευθείτε... Με λίγη προσπάθεια θα ανακαλύψετε ότι ο ΄Ελληνας μέσα σας να μην έχει απονεκρωθεί τελείως. Δεν χρειάζεται να ομολογήσετε την λάθος  ξενόφερτη επιλογή-πορεία σας..Αρκεί να συλλογισθείτε. 
Τι Μάρξ- Έγκελς-Λένιν  και πράσινα άλογα. ΟΛΑ ΤΑ τα έχουν προλαλλήσει εν σοφία οι δικοί μας ΣΟΥΠΕΡ ΣΤΑΡ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ..

Προς τι λοιπόν ο σύγχρονος ΄Ελλην να καταφεύγει σε ξένους ..ιμιτασιόν των δικών μας...όταν ο θησαυρός είναι στα πόδια μας;
ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ...οι κομμουνιστο-αριστερο-σοσιαλιστάδες είναι ψυχοτραυματικά μπερδεμένοι, θυμίζουμε  ένα παλαιό δικό μας αξίωμα:

Η ΕΥΤΥΧΙΑ των λαών πηγάζει μόνο από φωτισμένους ηγέτες, είτε αυτοί είναι μονάρχες, δικτάτορες ή δημοκράτες! Ποτέ μέσα στην ιστορία ΚΑΝΕΝΑ πολιτικό σύστημα- ιδεοληψία δεν οδήγησε τους λαούς σε ευτυχία...παρά μόνο σε πόνο και αιματοχυσία!
Είθε να το καταλάβετε!

Η.Ν.Α 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου