Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2015

Μια άγνωστη λεπτομέρεια...στην οποία εντελώς συμπτωματικά παίζει κάποιο ρόλο ο ΗΝΤΕΝ, ..σε 3 παρόμοιους μυστηριώδεις θανάτους...Δείτε το Βίντεο...


Ο ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ-ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΚΟΥΚΟΥΝΑΣ ΑΠΟΚΑΛΚΥΠΤΕΙ: Το δηλητήριο (που δεν αφήνει ίχνη) ήταν  από την Ινδία που δολοφόνησε τον Μεταξά!

https://youtu.be/qt7NirQvPWA   ή εδώ > https://www.youtube.com/user/amatus3/videos

*** Ο ΗΝΤΕΝ διετέλεσε υπουργός Εξωτερικών και πρωθυπουργός της Μ. Βρετανίας.
_________________________________________________________________________

 

Προσφυγική κρίση: Συμφωνία Ευρωπαϊκής Επιτροπής και Τουρκίας για κοινό σχέδιο προγράμματος δράσης

Χθες, 15/10, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή κατέληξε σε συμφωνία με την Τουρκία επί κοινού σχεδίου προγράμματος δράσης, προκειμένου να εντείνουν τη συνεργασία τους για τη διαχείριση της μετανάστευσης σε μια συντονισμένη προσπάθεια για την αντιμετώπιση της προσφυγικής κρίσης. Κατά τη διάρκεια του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου χτες βράδυ, οι αρχηγοί κρατών και κυβερνήσεων των 28 κρατών-μελώνυιοθέτησαν τη συμφωνία και χαιρέτισαν το κοινό σχέδιο προγράμματος δράσης.
Το σχέδιο προσδιορίζει μια σειρά από δράσεις συνεργασίας που πρέπει να εφαρμοστούν επειγόντως από την Ευρωπαϊκή Ένωση και την Τουρκία με σκοπό την αντιμετώπιση των κοινών προκλήσεων με τρόπο συντονισμένο και την υποβοήθηση των προσπαθειών της Τουρκίας για τη διαχείριση του μεγάλου αριθμού ατόμων που χρήζουν προστασίας στη χώρα. Επιπλέον, η Ευρωπαϊκή Ένωση — τα θεσμικά όργανα και τα κράτη μέλη της— συμφώνησαν χθες για την ενίσχυση της πολιτικής τους δέσμευσης προς την Τουρκία, την παροχή σημαντικής οικονομικής υποστήριξης, επιταχύνοντας την κατάρτιση του οδικού χάρτη για την απελευθέρωση του καθεστώτος θεωρήσεων visa και την αναζωογόνηση της ενταξιακής διαδικασίας με την Τουρκία.
Η συμφωνία την οποία διαπραγματεύθηκε η Επιτροπή, εκπροσωπούμενη από τον πρώτο Αντιπρόεδρο κ. Timmermans, είναι το αποτέλεσμα εντατικών συνομιλιών με τις τουρκικές αρχές, τον Πρόεδρο κ. Erdoğan, τον Πρωθυπουργό κ. Davutoğlu και τον Υπουργό Εξωτερικών κ. Sinirlioğlu.
Για περισσότερες πληροφορίες, διαβάστε το κείμενο του κοινού σχεδίου προγράμματος δράσης και την παρουσίαση του Πρόεδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής κ. Jean-Claude Juncker, στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου