Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2015

ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ....



Δήλωση της Επιτρόπου Corina Creţu σχετικά με την παροχή βοήθειας στην Ελλάδα

 Η Επίτροπος κυρία Corina Creţu αρμόδια για την Περιφερειακή πολιτική, συμμετείχε χθες στην έκτακτη συνεδρίαση της Επιτροπής Περιφερειακής Ανάπτυξης του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου με θέμα την παρουσίαση των προτάσεων της Ευρωπαϊκής Επιτροπής σχετικά με την παροχή βοήθειας στην Ελλάδα (βλ. Ανακοίνωση της Επιτροπής της 15ης Ιουλίου 2015 με τίτλο «Νέο ξεκίνημα για την εργασία και την ανάπτυξη στην Ελλάδα»). Στο πλαίσιο αυτό, η Επίτροπος έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Καλό...ΕΜΕΙΣ ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΑΜΕ... Η ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ!


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σεπτέμβριος, Ο μήνας των γλωσσών!

 Η Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα (Γραφείο Αθηνών της Γενικής Διεύθυνσης Μετάφρασης) οργανώνει σειρά εκδηλώσεων που αφορούν την πολυγλωσσία γενικά και την ελληνική γλώσσα ειδικότερα ως εξής:
1. 1η Σεπτεμβρίου: Ανοίγουν οι εγγραφές Λυκείων στο Διαγωνισμό της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για τους Νέους Μεταφραστές (Juvenes Translatores) που θα διαρκέσουν μέχρι τις 20 Οκτωβρίου (12:00 το μεσημέρι). Στον ετήσιο αυτό διαγωνισμό έχουν δικαίωμα συμμετοχής μαθητές ηλικίας 17 ετών (γεννηθέντες το 1998). Μετά την αρχική εγγραφή διενεργείται κλήρωση για να επιλεγούν 21 ελληνικά σχολεία. Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί σε ολόκληρη την Ευρωπαϊκή Ένωση στις 26 Νοεμβρίου και το θέμα θα είναι το Ευρωπαϊκό Έτος ΑνάπτυξηςΑναλυτικές πληροφορίες και εγγραφές.

ΣΗΜΕΙΩΣΤΕ ΔΕ ΟΤΙ Ο ΚΑΤΑΓΓΕΛΩΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΣΔ...

ΤΑ ΠΑΡΑΚΡΟΥΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΓΕΡΜΑΝΟΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΥ ΟΤΕ... 


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ MEDLAB IATΡΙΚΟΥ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟΥ  

Εν μέσω Αυγούστου, ο ΟΤΕ έκοψε απροειδοποίητα την τηλεφωνική γραμμή εξυπηρέτησης ασθενών του Διαγνωστικού Κέντρου Medlab (παραδέχθηκε ο οργανισμός ότι χρησιμοποιεί ηλεκτρονικό μήνυμα χωρίς έλεγχο). Μετά από επικοινωνία με το 13888 υπήρξε ενημέρωση ότι κόπηκε η τηλεφωνική γραμμή επειδή υπήρχαν οφειλές 160 Ευρώ και ότι έπρεπε να πάει κάποιος υπεύθυνος σε κατάστημα του ΟΤΕ προκειμένου να εξοφλήσει την οφειλή οπότε και θα επανασυνδεθεί άμεσα η τηλεφωνική γραμμή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου