Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2015

ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΞΕΡΕΤΕ.. ΤΗ ΔΙΑΛΥΟΥΝ ΟΙ ΜΠΟΣΕΛΒΙΚΟΙ ΑΘΕΟΙ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ!


ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ ΕΝΟΣ ΑΘΕΟΥ ΠΟΥ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΕΝΩ ΗΤΑΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΣ SERVER-ΛΑΚΕΣ 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ.. ΘΑ ΦΡΙΞΕΤΕ... ΚΑΙ 

ΔΙΑΔΩΣΤΕ  ΤΟ...  Οι συμμορίτες του ΣΥΡΙΖΑ 

..ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!


Ο ΑΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΙΚΑ ΚΙΝΟΥΜΕΝΟΣ ΑΡΧΙΕΡΕΑΣ ΤΗΣ ΔΙΑΛΥΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΟΥ ΞΕΡΑΜΕ!-ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ-ΠΑΡΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥΣ!- ΚΑΙ ΤΟ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ ΣΤΟ ΣΤΟΧΟ ΤΟΥΣ! ΟΙ ΔΙΑΛΥΤΙΚΟΙ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΕΤΟΙΜΟΙ!~ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ!

ΓΚΡΕΜΙΖΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ –ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΙ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΗΣ ΑΘΕΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ-ΘΥΜΙΖΟΥΝ ΣΤΑΛΙΝ ΚΑΙ ΧΟΤΖΑ…ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΕΔΩ!


ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΞΕΝΟΚΙΝΗΤΟ ΣΑΤΑΝΙΚΟ-ΥΠΟΥΛΟ ΠΛΑΝΟ ΤΟΥ Ν. ΦΙΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΓΚΡΕΜΙΣΕΙ ΤΙΣ ΠΙΣΤΕΣ ΤΩΝ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ-ολο το         δρομολογημένο πλάνο ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΕΔΩ!                                                   

ΕΦΙΑΛΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΒΑΛΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟ ΕΘΝΟΥΣ (Κολοκοτρώνη, Μακρυγιάννη ,μαζί με όλο το πάνθεον των εξεγερθέντων του 1821) 

Ετοιμάζεται να χτυπήσει στο σταυρό τους Έλληνες Ορθοδόξους! Δείτε τι θέλει να κάνει:

Αντικατάσταση της φράσης: “Εις το όνομα της Αγίας και Ομοουσίου και Αδιαιρέτου Τριάδας” από μία άλλη, αρμόζουσα σε ένα σύγχρονο κοσμικό κράτος, δεδομένου ότι αυτή δεν εκφράζει, ως οφείλει, όλους τους πολίτες του κράτους.
Ο κ. Ν. Φίλης θα κάνει την ακόλουθη τροποποίηση στο Σύνταγμα::“Στο όνομα του Ελληνικού Λαού, με προσήλωση στα δικαιώματα του Ανθρώπου και το ιδανικό της Δημοκρατίας.”

Εις τι ενοχλεί τον άθεο Φίλη και τους ομόδοξους στο… τίποτε, η φράση περί Αγίας Τριάδος; Λησμονούν χυδαιότατα μάλιστα ότι η εξέγερση των Ελλήνων το 1821 έγινε με την πίστη στο Θεό και φλάμπουρο τον σταυρό;
--Δεν εκφράζει όλους τους πολίτες; Τους παραεκφράζει το ελληνικό Σύνταγμα με μια μοναδική πλειοψηφική διάσταση-δυναμική , που σε κανέναν άλλο λαό δεν υπάρχει. Το 98% των κατοίκων αυτού τόπου πιστεύουν σε θεό και είναι Χριστιανοί ορθόδοξοι. Και μόνον ένα 2% αλλόθρησκοι ή άθεοι. Είναι αυτό το ιδανικό της δημοκρατίας ή όχι;
Τα συντάγματα στήνονται πάντα με γνώμονα την κάλυψη των αναγκών της πλειοψηφίας. Και ζητάς εσύ κ. Φίλη το 2% να καπελώσει το 98% .. Αυτή είναι η δημοκρατία που σου έμαθαν οι Μπολσεβίκοι του εξαερισθέντος κομμουνισμού και της καταγέλαστης ιδεοληψίας σου;( Συμπτωματικά η ιδεοληψία σου είναι επίσης Εβραιογεννής-πλάκα δεν έχει;) 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου