Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2015

ΚΑΤΟΧΗ ΑΘΕΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ!

ΑΘΕΟΙ ΜΕ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ! ΚΟΣΜΟΙΣΤΟΡΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΜΕ ΑΓΝΩΣΤΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ!-ΚΙ ΟΛΟΙ ΣΙΓΟΥΝ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΤΡΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΕ!!


Ένα κατατοπιστικό ρεπορτάζ-έρευνα του Η.Ν.Α (Ελληνικό Πρακτορείο Ειδήσεων)                                                            

Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΑΘΕΩΝ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΑΓΡΙΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ!


Ο ΧΟΝΤΡΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΗΝ
ΠΙΣΤΗ..ΜΕΓΑΛΗ ΜΟΡΦΗ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ! 
Αρχιστράτηγος της επίθεσης ο ΝΙΚΟΣ ΦΙΛΗΣ!  

΄Ολα τα είχαμε … η σύγκρουση χριστιανών με αθέους μας έλλειπε.

Θυμίζουμε πριν προχωρήσουμε: Ο Κίζινγκερ και λοιποί αρχισιωνιστές επιδιώκουν την εξαφάνιση της θρησκείας των Ελλήνων και της καταλυτικής παιδείας τους, διότι αποτελούν εμπόδιο στα σχέδια της Παγκοσμιοποίησης. Θυμίζουμε ακόμη ότι ο κομμουνισμός είναι εφεύρημα των Εβραιοσιωνιστών… Έτσι τώρα οι Συριζαίοι…αριστεροί της προόδου καλούνται να εκτελέσουν τα πλάνα της σιωνιστικής Παγκοσμιοποίησης.. Κι ο κλήρος έλαχε στον πιο μπολσεβίκο απ΄όλους, τον ΝΙΚΟ ΦΙΛΗ! 

Η τοποθέτηση του αθέου Νίκου Φίλη στο Υπουργείο Παιδείας και θρησκευμάτων δεν είναι καθόλου τυχαία. Βάλανε δηλαδή τον λύκο να φυλάει τα πρόβατα. Τον άθεο να υπηρετεί το θρήσκευμα- και την παιδεία! Ούτε ο Κίζινγκερ να το είχε σχεδιάσει!


Σε πολύ σύντομο διάστημα από σήμερα, την ώρα που όλα είναι μουδιασμένα ο Φίλης θα πάρει σειρά πρωτοβουλιών προκειμένου να ξεκινήσει η εκκοσμίκευση της πολιτείας και η απομάκρυνση-αποκοπή- της από την επίσημη θρησκεία των Ελλήνων που είναι η Ορθοδοξία. Ο φανατικός άθεος Νίκος Φίλης θα εφαρμόσει πιστά τις διακηρύξεις των αθέων, όπως αυτές διατυπώνονται από τον γκουρού της αθεϊας Ρίτσαρντ Ντόνκινς, που μάλιστα τον κάλεσαν εδώ στην Αθήνα τον περασμένο Απρίλη. Λέγει ο Ευαγγελιστής της αθεϊας:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου