Πέμπτη 20 Αυγούστου 2015

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΝΤΙΝΟ ΜΕ ΤΑ ΑΠΟΣΠΟΡΙΑ ΣΟΥ!

Αναστατώνει Μπαχάμες,Ίμπιζα και Μύκονο η εγγονή του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου
Και καθώς δεν είναι υποχρεωμένη να ζει με όλους εκείνους τους
ενοχλητικούς κανόνες που διέπουν την ζωή της Κέιτ Μίντλετον, ή της πριγκίπισσας Βικτωρίας της Σουηδίας, η νεαρή Ολυμπία, κόρη του Παύλου Γλίξμπουργκ και της Μαρί Σαντάλ, που παρά την καταγωγή της, γεννήθηκε στη Νέα Υόρκη και δεν γνωρίζει καν ελληνικά, ξοδεύει τον περισσότερο χρόνο της στον εμπλουτισμό της σελίδας της στο Instagram.

ΜΕΓΑΛΕΣ ΜΠΙΖΝΕΣΣ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ... που οι άθλιοι της αριστερας τους ονομάζουν ...πρόσφυγες ή μεταναστατες!


Τον “τσάκωσε” ο ελληνικός στρατός... τον Τούρκο διακινητή λαθραίων με τζετ-σκι!

20 ΑΥΓ 2015

Έχει χαθεί πλέον ο έλεγχος
Με τζετ σκι μετέφερε δύο μετανάστες έναντι 4.000 δολλαρίων ένας Τούρκος ο οποίος και συνελήφθη από στελέχη του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών του Λιμενικού Σώματος σε συνεργασία με παρατηρητήρια του Ελληνικού Στρατού.

AN KAΙ ΟΛΑ ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΠΙΦΥΛΑΞΕΙΣ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΕΝΕΣ ΝΕΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ! ΕΜΕΙΣ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ: ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΣΕΡΝΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ... ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΝΑΜΕ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 1998 ΤΟΥ ΓΕΛΟΙΟΥ ΣΗΜΙΤΗ. ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ... ΤΕΛΟΣ και ΕΥΘΕΩΣ!

Παραιτείται η κυβέρνηση

20 ΑΥΓ 2015

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες από κυβερνητικές πηγές ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας πήρε την απόφαση να 
προχωρήσει σε πρόωρες εκλογές εντός Σεπτεμβρίου.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι ο πρωθυπουργός θα επισκεφθεί σήμερα Πέμπτη τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας προκειμένου να του υποβάλλει και επίσημα την παραίτηση της κυβέρνησής του.

ΕΚΑΨΕ ΤΟ ΚΕΛΙ ΤΟΥ Ο ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΞΗΡΟΣ ( Κι αυτός ο παππά-γιός ...ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ! ΄Ολα τα μπουμπούκια ...προοδευτικοί! )

20 ΑΥΓ 2015

Φωτιά στο κελί του στις φυλακές Νιγρίτας έβαλε ο Χριστόδουλος Ξηρός, ως ένδειξε διαμαρτυρίας επειδή ματαιώθηκε το επισκεπτήριο των αδελφών του.

Ο Δημήτρης και Αυγουστίνος Ξηρός πήγαν στο σωφρονιστικό ίδρυμα για το προγραμματισμένο εβδομαδιαίο επισκεπτήριό τους στο φυλακισμένο μέλος της 17 Νοέμβρη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου