Σάββατο 4 Ιουλίου 2015

ΤΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΤΗΣ ΣΙΩΝ ΤΑ ΛΕΝΕ ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΡΑΜΑ ΜΑΣ!

ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ..ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ

ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ..ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ



ΤΟ ΣΑΤΑΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ 

ΜΕ ΤΟ “ΝΑΙ” ΤΩΝ ΣΟΪΜΠΛΕ ΚΑΙ –ΣΑΜΑΡΑ κ.λ.π ΛΑΜΟΓΙΩΝ ΤΟΥ ΒΡΟΜΙΚΟΥ ΝΤΟΠΙΟΥ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ ΜΕ ΠΑΤΡΟΝΑΡΙΣΜΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ..

***Και ξάφνου βγήκε στην επιφάνεια όλη η μούργα με τα φέρετρα της και τα ζόμπι της να υποστηρίξουν το ΝΑΙ …στην Ευρώπη και το Ευρώ!Η εντολή ήρθε αυτόματα κατ΄ευθείαν από το Βερολίνο και τα άλλα σκοτεινά κέντρα των Εβραιοτραπεζιτών. Στόχος του ΝΑΙ είναι να δοθεί η χαριστική βολή κατά της Ελλάδας.. 

Μα δεν συντρέχει λόγος παραμονής μας στην Ευρώπη και το ευρώ! Δεν τέθηκε ποτέ τέτοιο θέμα.Κι όμως διαστροφικά-παραπλανητικα ετέθη! Για την πλήρη υποταγή μας!
Οι υποστηρίζοντες το ΝΑΙ σύρονται κυρίως από μια κακότροπη “σύνεση” και ιδίως από ιδιώνυμα συμφέροντα και από φοβία μήπως διαταραχθεί η σημερινή πανάθλια κατάσταση. Λησμονείται ότι επί 6 χρόνια η Ελλάδα έχει ξεζουμιστεί, ριμαχτεί σε όλα τα επίπεδα.. 

Σημειώστε ότι αν κάπως παραφουσκώσει στις εκλογές το ΝΑΙ τούτο θα οφείλεται κυρίως στους εμπορευόμενους-επιχειρηματίες, οι οποίοι δεν θέλουν στις μπίζνες τους, έστω και κουτσές όπως είναι σήμερα άλλες αναταραχές.

Μόνο που ψηφίζοντας ναι.. με την σκόπιμη αμετακίνητη ακαμψία των δανειστών, δεν υπάρχει κανένα φως στον ορίζοντα…διότι οι εβραιοδανειστές μας θα ζητούν ολοένα και περισσότερα μέχρις ότου μας γονατίσουν τελείως για να ελέγχουν πλέον τα αμύθητα πλούτη μας, τα ορυκτά μας, τη κομβική γεωπολιτική θέση μας! Αυτά ορέγονται. Μέχρι και τον παρθενώνα ζήτησαν να εκμεταλλεύονται! 
Ο Τσίπρας είπε ΟΧΙ …στοπ και μη παρέκει. ΄Οχι άλλους εκβιασμούς! Θα μιλήσει ο λαός! Θέλουμε έντιμες συμφωνίες κι ‘οχι τελεσίγραφα ! 

Σκιάχτηκαν … Αλλά αμέσως –επειδή υπάρχει σατανικό σχέδιο- πάτησαν το κουμπάκι κι αμέσως κινητοποιήθηκαν οι εδώ πράκτορες τους, εβραοελεγχόμενοι (Από Σαμαρά, Βενιζέλο, Αβραμόπουλο έως Δένδια και Μητσοτακαίους) κι άλλους θλιβερους και υπεύθυνους-ΕΝΟΧΟΥΣ της σημερινής κατάντιας των Ελλήνων!

Αλλά και με την υερψήφιση του ΟΧΙ, ο ορίζοντας δεν θα είναι πιο φωτεινός.Μας έχουν όλους στραγγαλισμένους. Ωστόσο το ΟΧΙ θα το υπολογίσουν.. Θα ξέρουν ότι ο ελληνικός λαός ,..δεν θα υποταχθεί τόσον εύκολα, όσο οι προσκυνημένοι του ΝΑΙ , που επί 6 χρόνια υπογράφουν πάντα ΝΑΙ όλα που μας ζητάνε!

Γνωρίζουμε πως επιδιώκουν τον πλήρη αφανισμό μας. ΑΛΛΑ ΜΕ ΕΝΑ ΗΧΗΡΟ ΟΧΙ μπορεί να υπάρξει κάποια ελπίδα. Και να μην ξεχνάτε ότι με τα ΟΧΙ πορεύτηκε το έθνος των Ελλήνων μέσα στην εκπληκτική ιστορία του!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου