Τετάρτη 29 Ιουλίου 2015

ΜΗΝ ΒΙΑΖΕΣΤΕ ΝΑ ΚΡΙΝΕΤΕ ΤΟΝ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ..δΕΝ ΕΊΔΑΤΕ ΠΩς ΤΟΥ ΟΡΜΆΝΕ ΟΙ ΛΥΚΆΝΘΡΩΠΟΙ;

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ ...ΑΠΟΦΛΟΙΩΝΕΙ ΟΣΟΥΣ ΤΟΝ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ! "ΓΙ' ΑΥΤΟ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΧΑΚΑΡΩ ΤΑ ΑΦΜ! ΕΠΕΙΔΗ..."

Σε καταγγελία χιλίων Ρίχτερ προέβη Γιάννης Βαρουφάκης στην επίμαχη...

δήλωσή του στο Φόρουμ Επίσημων Νομισματικών και Οικονομικών Θεσμών (OMFIF), αποκαλύπτοντας πως η Τρόικα ελέγχει το οικονομικό Λογισμικό του Ελληνικού Κράτους!
Αυτή τη συγκλονιστική διαπίστωση έκανε ειδικός, Καθηγητής Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Κολούμπια, στενός και έμπιστος φίλος του Γιάννη, ο οποίος αφού διορίστηκε στο ΥΠΟΙΚ, έψαξε με εντολή Βαρουφάκη το Σύστημα του Υπουργείου Οικονομικών, ανακαλύπτοντας ότι το Λογισμικό το ελέγχει η Τρόικα!

ΜΕ ΠΟΛΛΑ ...ΒΙΝΤΕΟ...

ΓΙ΄ΑΥΤΟ ΕΓΙΝΑΝ ΤΑ CAPITAL CONTROLS: ΕΤΟΙΜΗ Η ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ! ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΛΕΓΧΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΣΑ ΜΑΣ! ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ....

Οι ουρές στα ATM και τα capital controls είχαν ως επιπλέον σκοπό την επιβολή της κάρτας του πολίτη. Την μετάβαση στην αχρήματη κοινωνία. Όλες οι συναλλαγές θα γίνονται μόνον μέσω της μιας, ενιαίας κάρτας του πολίτη, όπου θα περιλαμβάνονται όλα τα στοιχεία και προσωπικά του δεδομένα. Στην κάρτα του πολίτη θα περιλαμβάνονται τα πάντα: από τις...
πιστωτικές κάρτες, μέχρι το ΑΦΜ, το ΑΜΚΑ, ο αριμός μητρώου του επαγγελματία, τα πάντα! Η κάρτα αυτή θα είναι ο ρυθμιστής της ζωής κάθε πολίτη. Χωρίς αυτήν δεν θα μπορεί να κάνει τίποτε. Θα επιβληθεί ως αναγκαία και απαραίτητη, ακόμη και για την ανάσα μας. Και όλα αυτά θα γίνουν πολύ σύντομα. Ήδη, η κάρτα του πολίτη είναι έτοιμη από την κυβέρνηση Τσίπρα και λαμβάνουν χώρα οι τελευταίες διαδικασίες για να επιβληθεί σε όλους! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου