Τρίτη 30 Ιουνίου 2015

ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΟΣ Ο ΝΙΚΟΣ ΚΟΤΖΙΑΣ... ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΜΟΒΑΘΜΟΥΣ ΤΟΥ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΜΠΑΛΩΣΕΙ ΚΑΤΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ...ΤΟΥ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΟΙ ΜΠΙΝΕΔΕΣ ...ΕΤΑΙΡΟΙ ΜΑΣ ΠΑΡΑΠΟΙΟΥΝ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΟΥ! 


Αλλεπάλληλες τηλεφωνικές επικοινωνίες διαπράττει από χθες ο υπουργός Εξωτερικών κ. Ν. Κοτζιάς με συναδέλφους του άλλων χωρών...προκειμένου να τους εξηγήσει τα διαστροφικά που μεταδίδουν οι ψευτοεταίροι μας και πως το δημοψήφισμα αφορά το ΟΧΙ των Ελλήνων κατά των εκβιασμών που υφίστανται σταθερα οι ΄Ελληνες εδώ και πέντε χρόνια.
Δείτε τα ΔΕΛΤΙΑ, που μας στέλνει το Υπουργείο εξωτερικών ..και βγάλτρε τα συμπεράσματά σας:  

Τηλεφωνική επικοινωνία ΥΠΕΞ Ν. Κοτζιά με ΥΠΕΞ Τουρκίας M. Çavuşoğlu

Ο Υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Κοτζιάς, είχε προ ολίγου τηλεφωνική επικοινωνία με τον Υπουργό Εξωτερικών της Τουρκίας, Mevlüt Çavuşoğlu.

Κατά τη διάρκεια της συνομιλίας, η οποία διεξήχθη σε εξαιρετικά θερμό κλίμα, αντηλλάγησαν απόψεις για τις τελευταίες εξελίξεις στον οικονομικό τομέα.

Ο κ. Çavuşoğlu διαβεβαίωσε τον κ. Κοτζιά για την  αλληλεγγύη του τουρκικού λαού, της πολιτικής και πολιτειακής ηγεσίας της Τουρκίας στις προσπάθειες της ελληνικής Κυβέρνησης για  την επίτευξη μίας αμοιβαία επωφελούς συμφωνίας με τους εταίρους της, στους κόλπους της Ευρωζώνης.

Τηλεφωνική επικοινωνία ΥΠΕΞ Ν. Κοτζιά με Γερμανό ΥΠΕΞ F.W. Steinmeier και Ρώσο ΥΠΕΞ S. Lavrov


Ο Υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Κοτζιάς, είχε προ ολίγου τηλεφωνική επικοινωνία με τους ομολόγους του της Γερμανίας F. W. Steinmeier και της Ρωσίας, S. Lavrov.

Κατά τη διάρκεια των συνομιλιών αντηλλάγησαν απόψεις για τις τελευταίες εξελίξεις και την απόφαση της Ελληνικής Κυβέρνησης να προχωρήσει στην διενέργεια δημοψηφίσματος που αποτελεί θεμελιώδη διαδικασία του ευρωπαϊκού γίγνεσθαι και έχει διενεργηθεί πολλάκις στο παρελθόν.

Ο Υπουργός Εξωτερικών διαβεβαίωσε τους ομολόγους του ότι ουδεμία ανησυχία προκύπτει από την έκφραση του δημοκρατικού δικαιώματος του ελληνικού λαού μέσω του δημοψηφίσματος, υπογραμμίζοντας ότι η Ελλάδα δεν πρόκειται να αποχωρήσει από την Ευρωζώνη, αλλά αντιθέτως αγωνίζεται για την επίτευξη μιας αμοιβαία επωφελούς συμφωνίας με τους εταίρους της.


Τηλεφωνική επικοινωνία ΥΠΕΞ Ν. Κοτζιά με ΥΠΕΞ Κυπριακής Δημοκρατίας Ιωάννη Κασουλίδη

Ο Υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Κοτζιάς, είχε προ ολίγου τηλεφωνική επικοινωνία με τον Υπουργό Εξωτερικών της Κυπριακής Δημοκρατίας, Ιωάννη Κασουλίδη.  Κατά τη διάρκεια των συνομιλίας αντηλλάγησαν απόψεις για τις τελευταίες εξελίξεις και την απόφαση της Ελληνικής Κυβέρνησης να προχωρήσει στην διενέργεια δημοψηφίσματος.

Ο κύριος Κασουλίδης διαβεβαίωσε τον κύριο Κοτζιά, για την υποστήριξη σύσσωμης της πολιτικής ηγεσίας και του λαού της Κύπρου, στις αποφάσεις της Ελληνικής Κυβέρνησης για την προσπάθεια επίλυσης του ζητήματος των διαπραγματεύσεων και για την επίτευξη μιας αμοιβαία επωφελούς συμφωνίας με τους εταίρους της  στους κόλπους της Ευρωζώνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου