Δευτέρα 8 Ιουνίου 2015

ΔΡΑΣΕΙΣ ΚΙ ΑΠΟΔΡΑΣΕΙΣ... ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ...

Συνάντηση ΑΝΥΠΕΞ Νίκου Χουντή με Εθνική Συντονίστρια κατά των ναρκωτικών, Χριστίνα Παπουτσοπούλου-Διαμαντοπούλου

Ο Αναπληρωτής Υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Χουντής, θα συναντηθεί, αύριο, Τρίτη 9 Ιουνίου 2015 και ώρα 11:30, στο Υπουργείο Εξωτερικών, με την Εθνική Συντονίστρια κατά των ναρκωτικών, κ. Χριστίνα Παπουτσοπούλου-Διαμαντοπούλου.

Απάντηση Εκπροσώπου ΥΠΕΞ σε ερωτήσεις δημοσιογράφων σχετικά με τη νέα φωτογράφηση του Αντιπροέδρου της Βουλής της πΓΔΜ με σημαία που φέρει τον Ήλιο της Βεργίνας


Ο Εκπρόσωπος του Υπουργείου Εξωτερικών, Κωνσταντίνος Κούτρας, απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων σχετικά με τη φωτογράφηση του Αντιπροέδρου της Βουλής της πΓΔΜ, κ. Antonijo Milososki , με σημαία που φέρει τον Ήλιο της Βεργίνας, δήλωσε τα εξής:
«Οι ενέργειες του κ. Milososki αποτελούν αντιπροσωπευτικό παράδειγμα του μέχρι που μπορεί να φτάσει κάποιος για να έχει «15 λεπτά δημοσιότητας». Ας τον αφήσουμε στην πλάνη του».

Συνάντηση του ΑΝΥΠΕΞ Νίκου Χουντή με Πρέσβη Γαλλίας J. L. Κuhn-Delforge και Γάλλο Γερουσιαστή Simon Sutour (ΥΠΕΞ 09.06.15,09.30)

Ο Αναπληρωτής Υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Χουντής, θα συναντηθεί, αύριο, Τρίτη 9 Ιουνίου και ώρα 09:30, στο Υπουργείο Εξωτερικών, με τον Πρέσβη της Γαλλίας Jean Loup Kuhn-Delforge και τον Γάλλο Γερουσιαστή Simon Sutour.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου