Κυριακή 10 Μαΐου 2015

Τώρα μάλιστα ..Αφού οι Άγγλοι έχουν θεσπίσει το ΒΡΑΒΕΙΟ ΤΟΥ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥ ΔΙΠΛΩΜΑΤΗ, τώρα δήμιουργούν και ΟΣΚΑΡ για τις ταβέρνες όπου ξεπεζέβουν οι... εξοχότατοι!

ΑΠΟΝΕΜΟΝΤΑΙ ΚΑΙ…ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΑ ΌΣΚΑΡ

Πρόκειται για έμπνευση Βρετανικού Διπλωματικού περιοδικού...Στην πρωτοβουλία μετέχουν και διπλωμάτες οι οποίοι και θα απονέμουν …τα ΟΣΚΑΡ.. Κάθε …2 μήνες! Τώρα γιατί οι διπλωμάτες μπλέκονται σε μια καθαρώς ..εμπορική πρωτοβουλία, αυτό μάλλον οφείλεται.. στο ότι ο διπλωμάτης είναι φινετσάτος,εκλεκτικός, καλοζωϊσμένος και μπον βιβέρ σε γενικές και ειδικές γραμμές…Οι διπλωμάτες ξέρουν όλα τα καλά κι εύγεστα στέκια… Είναι μανούλες σ΄αυτά. Δείτε τι λένε οι εμπνευστές των ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΩΝ ΟΣΚΑΡ!:

Διπλωματικές Όσκαρ

“Έχουμε ξεκινήσει πρόσφατα μια νέα πρωτοβουλία που στοχεύει στη ΣΤΉΡΙΞΗ μελών του κλάδου των ξενοδοχείων, Χώρων εκδηλώσεων και εστιατόρια.
Αν ανήκετε-γράφουν- σε κάποια από τις παραπάνω 3 κατηγορίες θα έχετε την ευκαιρία να κερδίσετε ένα διπλωματικό Όσκαρ! Αυτό θα επιτρέψει σε επιχειρήσεις στην προώθηση και εμπορία των υπηρεσιών τους . Το διπλωματικό Όσκαρ θα απονέμεται κάθε δύο μήνες.!!!

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πώς μπορείτε να είστε υποψήφιος στείλτε ένα email στο Alison@londondiplomaticassoc.com. Εναλλακτικά, μπορείτε να τηλεφωνήσετε στο 07525 923531 Κάντε κλικ εδώ για τα πλήρη στοιχεία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου