Πέμπτη 28 Μαΐου 2015

ΣΟΒΑΡΗ ΜΑΤΑΙΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ!

Η Ρωσία δεν ενδιαφέρεται πλέον για την αγορά γαλλικών πολεμικών πλοίων

Το Mistral φορέας τάξη ελικόπτερο Βλαδιβοστόκ στο λιμάνι του Saint Nazaire, Γαλλία, 9η Μαΐου, 2014
Το Mistral φορέας τάξη ελικόπτερο Βλαδιβοστόκ στο λιμάνι του Saint Nazaire, Γαλλία, 9η Μαΐου, 2014 (Bernard Grua)
Η Ρωσία δήλωσε  ότι δεν ενδιαφέρεται για την αγορά δύο μεταφορέων ελικόπτερων  από τη Γαλλία η οποία είχε ανασταλεί η παράδοση των σκαφών κατά τη διάρκεια της κρίσης στην Ουκρανία.

«Η Ρωσία δεν θα τα πάρει," δήλωσε ο Oleg Bochkaryov, αναπληρωτής επικεφαλής του κρατικού φορέα που επιβλέπει την αμυντική βιομηχανία, σύμφωνα με τα ρωσικά μέσα ενημέρωσης..
Ο Vladimir Gutenev, πρώτο αναπληρωματικό μέλος της Δούμας και επιτροπής Βιομηχανίας, δήλωσε στο πρακτορείο ειδήσεων TASS  ότι η Ρωσία θα μπορούσε να οικοδομήσει μια πιο ισχυρή έκδοση του ίδιου του γαλλικού αερομεταφορέα. ελλικοπτέρων
"Και τα δύο Mistral μεταφορείς ελικόπτερων  χτίστηκαν για το ρωσικό ναυτικό, για τα ελικόπτερα μας, τα συστήματα ελέγχου μας, οι υποδομές μας », δήλωσε ο Γιούρι Yakubov, ένας ανώτερος αξιωματούχος του Υπουργείου Άμυνας, νωρίτερα αυτό το μήνα.
Τα σκάφη αυτά δεν μπορεί να δοθούν σε κάποια άλλη τρίτη χώρα, τώρα κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες. Αυτό είναι ένα θέμα της κρατικής ασφάλειας.
Κάθε ένα από τα δύο αεροπλανοφόρα (ελλικοπτέρων) μπορούν να μεταφέρουν έως και δεκαέξι ελικόπτερα και εξήντα τεθωρακισμένα οχήματα. Γαλλία λειτουργεί τρία από τα δικά της.
Η σύμβαση € 1.200.000.000 € για πώληση υπεγράφη το 2011 από τον πρώην Γάλλο πρόεδρο Νικολά Σαρκοζί.
Ξέρετε τι σημαίνει αυτό; 
--Αει μωρέ Γάλλοι πνιγείτε.. δεν γουστάρουμε τα αεροελλικοφόρα σας! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου