Παρασκευή 29 Μαΐου 2015

ΕΝΑ ΦΟΒΕΡΟ...ΘΕΜΑ


Οι Εκτρώσεις, Η Agenda 21 Και Οι Εγχώριοι Προσκυνημένοι Στην Νέα Τάξη Πραγμάτων.

Του Τρύφωνα Τιπούρτη ( απόσπασμα από τηλεοπτική εκπομπή, δείτε το βίντεο). 
Σήμερα θα αναφερθώ σε ένα θέμα που ολοένα και περισσότερο τα τελευταία χρόνια απασχολεί όλους μας και διχάζει την κοινωνία εφόσον, κακώς κατά τη γνώμη μου, υπάρχουν διαφορετικές απόψεις. 

Ένα θέμα που προσπάθησα να αναλύσω αρκετά στο σημερινό μου ρεπορτάζ και αν είναι χρονοβόρο και δεν...
μπορέσω να παρουσιάσω δεύτερο θέμα, προτιμώ αυτό εφόσον το θεωρώ πρώτιστα Εθνικής σημασίας, αλλά και κοινωνικής, ανθρώπινης και θρησκευτικής.

Είναι το θέμα των εκτρώσεων και η προσπάθεια που γίνεται ανά διαστήματα για την νομιμοποίησή τους. 
Αφορμή για να επαναφέρω το θέμα, στάθηκε η πρόταση νόμου που προωθούν 12 βουλευτές της Κύπρου έτσι ώστε να επιτραπούν οι ελεύθερες και δωρεάν εκτρώσεις, χωρίς αιτιολόγηση μέχρι και την 12η εβδομάδα της κύησης, στα δημόσια νοσηλευτήρια της μεγαλονήσου,
ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ
ΑΝΑΦΕΡΕΙ Η ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ!
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 Αθήνα, 29 Μαΐου 2015


Στο υψηλότερο ποσοστό στην ΕΕ (38%), η κατανάλωση καπνού στην Ελλάδα
Παρά τη γενική μείωση στη χρήση καπνού στην ΕΕ, το 26% εξακολουθεί να καπνίζει

Ενόψει της Παγκόσμιας Ημέρας κατά του Καπνίσματος την Κυριακή 31 Μαΐου, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή δημοσιεύει έρευνα του Ευρωβαρόμετρου σχετικά με τη στάση των Ευρωπαίων ως προς τον καπνό και το κάπνισμα. Η έρευνα δείχνει πτωτική τάση του καπνίσματος σε ολόκληρη την Ευρώπη. Η συνολική μείωση σε σύγκριση με το 2012 είναι κατά 2 ποσοστιαίες μονάδες (26 % έναντι 28 %). Η ηλικιακή κατηγορία που σημείωσε τη μεγαλύτερη πτώση (4 εκατοστιαίες μονάδες) ήταν οι νέοι ηλικίας 15 έως 24 ετών (25 % έναντι 29 %).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου