Δευτέρα 11 Μαΐου 2015

ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΑΛΗΘΕΙΕΣ!


  • ΠΡΙΝ 46 ΧΡΟΝΙΑ: ΙΣΧΥΡΗ Η ΔΡΑΧΜΗ ΛΕΕΙ Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΑΣ!

  • ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΣΑΡΛΑΤΑΝΟΥΣ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ - ΤΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΑΣ ΣΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΠ.ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗ!

  • Πολύς λόγος γίνεται για τη δραχμή..Και πολύ παραμόρφωση στην ιστορία ΠΕΦΤΕΙ από κομματικά φερέφωνα. Κι όμως επί επάρατης χούντας η δραχμή ήταν πανίσχυρο νόμισμα… Αυτή την ευφορία τη βίωσαν οι ΄Ελληνες γι αυτό και σήμερα οι Ταξιτζήδες σφυρίζουν “ Πού είσαι καημένε Παπαδόπουλε!”

    Αν ήταν ισχυρό το ελληνικό νόμισμα, το αποκαλύπτει το παρακάτω ντοκουμέντο, όπου ο διοικητής της Βρετανικής Τράπεζας ισχυρίζεται ότι Η ΔΡΑΧΜΗ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΙΣΧΥΡΗ! 
    Ανακαλύψαμε το ντοκουμέντο , πού αλλού; Εδώ σ΄αυτή την ιστοσελίδα , στο ΑΡΧΕΙΟ, στην μπάρα κάτω από τον τίτλο και αποφασίσαμε να το αξιοποιήσουμε, ΕΠΙΚΑΙΡΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ !
     Η συνέντευξη του διοικητή της Τράπεζας της Αγγλίας προς τον δικό μας ΑΠ.ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗ, δόθηκε πριν 46 χρόνια (17.5.1969) και είναι αρκετά διδακτική για τους σημερινούς διαχειριστές της σμπαραλιασμένης οικονομίας μας. Δεν ξέρουμε αν το οπτότυπο μεγενθύνεται… πάντως με λίγη προσπάθεια διαβάζεται. Αξίζει τον κόπο, Μαλιστα δε μιλάει (από τότε) και για το...ευρώ!!


    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου