Δευτέρα 11 Μαΐου 2015

ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ...ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΞΕΣΑΛΩΣΑΝ ΠΑΛΙ!

Ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΣΤΗ ΓΙΟΡΤΗ ΧΑΣΙΣ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ! ΘΑ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΟ ΜΠΑΦΟ ΚΑΙ ΘΑ ΧΑΡΜΑΝΙΑΣΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ! ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ! Ο ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΛΕΞΗ ΔΕΝ ΛΕΕΙ...

Γιορτή κάναβης στο κέντρο του Συντάγματος με πρωταγωνιστή τη νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ! Στόχος της εορτής ήταν να νομιμοποιηθεί η χρήση κάναβης και όλοι να χαρμανιάζουν ελεύθερα! Ναρκομανείς θα κάνουν...


όλους τους Έλληνες ώστε να γίνουν και επισήμως...φυτά! Να μην αντιδρούν καθόλου και να ζουν στον κόσμο των ναρκωτικών νόμιμα και ωραία! Τέτοια η ξεφτίλα του τόπου! 
Εντύπωση όμως προκαλεί η σιωπή του Πάνου Καμμένου και των ΑΝΕΛ! Σε άλλες περιπτώσεις, αν δηλ. δεν ήταν στην  κυβέρνηση, είμαστε βέβαιοι ότι θα πρωταγωνιστούσε τις αντιδράσεις εναντίον τέτοιων εκδηλώσεων που διαφθείρουν -κυρίως- τη νεολαία! Σήμερα όμως, οι ΑΝΕΛ σιωπούν! 
Στο μεταξύ, βροχή πέφτουν οι αντιδράσεις από τα άλλα κόμματα της αντιπολίτευσης.
Σκληρή κριτική στην κυβέρνηση εξαπέλυσε ο υπεύθυνος του Τομέα Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη της Νέας Δημοκρατίας, κ. Δημήτρης Κυριαζίδης, για τη συμμετοχή της νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ στη γιορτή της κάνναβης στο Σύνταγμα. 
Στην ανακοίνωσή του ο κ.Κυριαζίδης κάνει λόγο για «δραματικό πολιτικό κατήφορο» και εύχεται «μη χειρότερα».
Ολόκληρη η ανακοίνωση:
«Η χθεσινή, πρωτοφανής για τα Ελληνικά χρονικά, δημόσια εκδήλωση υποστήριξης της κάνναβης εκ μέρους της Νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ και του Τομέα Δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ, αφήνει για μία ακόμη φορά άναυδη την κοινωνία. Μετά το απαλό χάιδεμα των κάθε λογής παραβατικών αναρχοαυτόνομων αριστεριστών και αντιεξουσιαστών, τις ευνοϊκές διατάξεις για τους τρομοκράτες και την κατάργηση των φυλακών υψίστης ασφαλείας, ο ΣΥΡΙΖΑ, εν μέσω εσωτερικών φωνών και μπρος στην ανάγκη εξαργύρωσης προεκλογικών γραμματίων, προκαλεί για μία ακόμη φορά την κοινωνία, συγκρουόμενος με την νομιμότητα αλλά και την κοινή λογική. Η πρόσκληση των οργανωτών προς την Κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ να ικανοποιήσει τις προεκλογικές της δεσμεύσεις στον τομέα της αποποινικοποίησης της χρήσης και της ελεύθερης κυκλοφορίας της κάνναβης, μόνον ως κακόγουστη φάρσα μπορεί να το εκλάβει κανείς. Ο δραματικός πολιτικός κατήφορος, δυστυχώς, συνεχίζεται και το μόνο που μπορεί να κάνει κανείς είναι να ευχηθεί «και μη χειρότερα…».     
Χρυσή Αυγή: "Ο ΣΥΡΙΖΑ, ως γνήσιο συστημικό κόμμα, προωθεί την ελεύθερη διακίνηση ναρκωτικών, στα χνάρια του Τζέφρυ Παπανδρέου με στόχο την μόνιμη νάρκωση και αδράνεια της ελληνικής νεολαίας απέναντι στα μνημονιακά του σχέδια".(ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ-ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΟΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ)
http://indobserver.blogspot.gr/2015/05/blog-post_639.html#more

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου