Δευτέρα 13 Απριλίου 2015

ΜΩΡΕ ΤΟ ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΟ ΤΩΝ ΚΛΗΡΙΚΩΝ ΕΙΝΑΙ ΕΚ ΤΩΝ ΟΥΚ ΑΝΕΥ!

Υπό αντιδράσεις το κόψιμο του … Facebook σε Ιερείς της Ιεράς Μητρόπολης Τρίκκης και Σταγών!


Μάζωξη Ιερέων της Ιεράς Μητρόπολης Τρίκκης και Σταγών και…
συστάσεις από τον Πρωτοσύγκελο Αρχιμανδρίτη Χρυσόστομο Νάση.
Όπως αποκαλύπτει το trikalanews.gr ο Πρωτοσύγκελος της Ιεράς Μητρόπολης Τρίκκης και Σταγών Αρχιμανδρίτης Χρυσόστομος Νάσης, κάλεσε τους Ιερείς της Ιεράς Μητρόπολης και τους ζήτησε να είναι προσεκτικοί στην δημόσια εικόνα τους προς τους πιστούς και να μην δίνουν δικαιώματα σχολιασμού

ΕΝΑ ΚΡΙΣΙΜΟ ΕΤΟΣ ..ΠΟΥ ΟΛΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΓΗΣ ΜΑΔΙΑΜ... ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΤΗ ΡΟΤΑ ΤΩΝ ...ΗΠΑ!

2048: Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ… ΕΝΑ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΥΝ ΟΛΟΙ, ΜΑ ΟΛΟΙ


2048: Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ… ΕΝΑ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΥΝ ΟΛΟΙ, ΜΑ ΟΛΟΙ
2048: Ο Κόσμος ζει έχοντας αξιοποιήσει την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, επιτρέποντας σε προβληματικά μέλη του σώματος να αντικατασταθούν με μηχανικά. οι άνθρωποι να μπορούν να ζουν κανονικά την ζωή τους.
Η Τοποθέτηση των εμφυτευμάτων έχει γίνει μόδα και ο κάθε άνθρωπος πλέον, αντικαθιστά τα υγιεί όργανα του σώματος του με μηχανικά τα οποία του προσφέρουν πολλαπλές δυνατότητες.

ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΓΝΟΟΥΝ ΟΙ BLEGGERS (2)

Το Τέλος των Παλαιών Μέσων

Η απαξίωση των Παλαιών Μέσων (εφημερίδων και τηλεοπτικών καναλιών) κορυφώνεται. Κυκλοφορίες και τηλεθεάσεις κατρακυλούν πλέον ανεξέλεγκτες καθώς ο κόσμος και κυρίως οι νέοι γυρίζουν την πλάτη στους «δεινοσαύρους» της ενημέρωσης.
«Συνεχής (είναι) υποχώρηση του δείκτη εμπιστοσύνης εξακολουθεί να καταγράφεται και για τις Εφημερίδες, αλλά και για την ήδη υπονομευμένη Τηλεόραση, η κοινωνική αποδοχή της οποίας βρίσκεται στο ναδίρ και συμβαδίζει απολύτως με εκείνη των πολιτικών κομμάτων» γράφει ο Γιάννης Μαυρής.
Ακόμη και οι αθλητικές εφημερίδες βλέπουν το κοινό τους να απομακρύνεται.
Η εισβολή νέων «εκδοτών» έχει επιδεινώσει την κατάσταση στα παλιά, παραδοσιακά ΜΜΕ. Την ίδια στιγμή «όλες οι έρευνες το τελευταίο διάστημα πιστοποιούν πως η παραδοσιακή τηλεόραση υποχωρεί με αλματώδεις ρυθμούς μπροστά στην επέλαση της «κινητής τηλεόρασης»».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου