Δευτέρα, 20 Απριλίου 2015

ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΈΧΕΙ ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΕΊ;

Στις ΗΠΑ ΣΗΜΕΡΑ ο Νίκος Κοτζιάς ΚΑΙ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΤΖΩΝ ΚΕΡΙ

ΝΙΚΟΣ ΚΟΤΖΙΑΣ
Ο κ. Κοτζιάς επισκέπτεται την Ουάσιγκτον σε μία ιδιαίτερα σημαντική στιγμή για την Ελλάδα, καθώς η επίσκεψη και οι επαφές του έρχονται και ως συνέχεια των επαφών του Γιάνη Βαρουφάκη.
Πρόγραμμα επίσκεψης Υπουργού Εξωτερικών Νίκου Κοτζιά στις Η.Π.Α. (Ουάσιγκτων, 20.4.2015)
Ο Υπουργός Εξωτερικών, κ. Νίκος Κοτζιάς, ξεκινάει τις επαφές του στην Ουάσιγκτων με τη συνάντησή του, σήμερα Δευτέρα 20 Απριλίου και ώρα 13.45 τοπική, στο State Department, με τον Υπουργό Εξωτερικών των Η.Π.Α. κ. John Kerry. Μετά το πέρας της συνάντησης, ο κ. Κοτζιάς θα ενημερώσει τους Έλληνες ανταποκριτές.

Ο Υπουργός Εξωτερικών θα έχει συναντήσεις, στις 17:00, στην Πρεσβεία της Ελλάδας στην Ουάσιγκτον, με εκπροσώπους των αμερικανοεβραϊκών οργανώσεων AIPAC και B’nai B’rith.

Στην πρωτεύουσα των ΗΠΑ, όπου ο υπουργός πρόκειται να παραμείνει έως την Πέμπτη, προβλέπονται επίσης συναντήσεις με τη Σύμβουλο Εθνικής Ασφαλείας, Σούζαν Ράις, και με ηγετικά μέλη της Γερουσίας και της Βουλής των Αντιπροσώπων.
Ο κ. Κοτζιάς επισκέπτεται την Ουάσιγκτον σε μία ιδιαίτερα σημαντική στιγμή για την Ελλάδα, καθώς η επίσκεψη και οι επαφές του έρχονται και ως συνέχεια των επαφών του υπουργού Οικονομικών, Γιάνη Βαρουφάκη -με αποτέλεσμα να τονιστεί και το γεωπολιτικό ζήτημα- αλλά και της συνόδου της ομάδας των Είκοσι, στο περιθώριο της οποίας πρωτοστάτησε το ζήτημα της Ελλάδας τις τελευταίες μέρες.
Κατά την επίσκεψή του στις ΗΠΑ ο υπουργός Εξωτερικών θα μεταβεί τη Παρασκευή στη Νέα Υόρκη, όπου θα έχει συναντήσεις με τον γενικό γραμματέα του ΟΗΕ, Ban Ki-moon, και με τον Matthew Nimetz, τον προσωπικό απεσταλμένο του γενικού γραμματέα του ΟΗΕ για το ζήτημα της ονομασίας της πΓΔΜ. Την ίδια ημέρα, ο υπουργός Εξωτερικών θα συναντηθεί με τον αρχιεπίσκοπο Αμερικής Δημήτριο.
Εξάλλου, κατά την παραμονή του στις Ηνωμένες Πολιτείες, ο κ. Κοτζιάς θα έχει συναντήσεις με εκπροσώπους ελληνικών ομογενειακών και αμερικανο-εβραϊκών οργανώσεων, καθώς και με ηγετικά στελέχη των σημαντικότερων δεξαμενών σκέψης.
ΑΠΟΡΙΑ DIPLOMAΤIC OBSERVER: Τι θέλει ο κ. Κοτζιάς τη συνάντηση αυτή με τους Εβραίοσιωνιστές;.. Μήπως είναι τέμενος ή Πατριαρχείο, όπου οφείλει να καταθέσει τα σεβάσματά-προσκυνήματα του; Το ίδιο χούγι είχαν όλοι οι προγενέστεροι συνάδελφοί του.. (Αβραμόπουλος, Βενιζέλος κ.α).. Γιατί τέτοια πρεμούρα με Εβραϊκους συλλογάκους; Μήπως πάει να λάβει οδηγίες; ΄Οπως ολοκάθαρα ομολογούν οι ίδιοι ότι δώσανε εντολή στον Σαμαρά να φυλακίσει-διώξει τους Χρυσαυγίτες;
Ευθέως κ. Κοτζιά τι οδηγίες αναμένετε να λάβατε από το Σιωνιστικό κογκλάβιο; Να τις λάβετε..! Ανταλλάγματα όμως θα ζητήσετε υπερ της Ελλάδας;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου