Τετάρτη 22 Απριλίου 2015


ΟΙ  ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ...

ΤΟΥΣ ...ΦΑΓΑΝΕ ΜΩΡΕ...
 


Ανακοίνωση Υπουργείου Εξωτερικών με αφορμή τη συμπλήρωση δύο ετών από την απαγωγή του Μητροπολίτη Χαλεπίου κ. Παύλου και του Συρορθόδοξου Μητροπολίτη κ. Ιωάννη
«Συμπληρώνονται, σήμερα, δυστυχώς, δύο χρόνια από την ημέρα της απαγωγής στη Συρία του Μητροπολίτη Χαλεπίου κ. Παύλου και του Συρορθοδόξου Μητροπολίτη κ. Ιωάννη, η τύχη των οποίων εξακολουθεί να αγνοείται.
Η Ελληνική Κυβέρνηση στηρίζει με όλες της τις δυνάμεις τις διεθνείς προσπάθειες για τον εντοπισμό και την απελευθέρωση των απαχθέντων Μητροπολιτών και καλεί όλες τις πλευρές να καταβάλουν κάθε προσπάθεια για τον τερματισμό της βίας στην περιοχή που έχει προκαλέσει πρωτοφανή ανθρωπιστική κρίση, κύματα προσφύγων και καταστροφές μνημείων ανυπολόγιστης πολιτιστικής αξίας».

Ο ΚΟΤΖΙΑΣ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ



Πρόγραμμα επίσκεψης Υπουργού Εξωτερικών Νίκου Κοτζιά στις Η.Π.Α. (Ουάσιγκτων, 22.4.2015)
Ο Υπουργός Εξωτερικών, κ. Νίκος Κοτζιάς, σήμερα Τετάρτη 22 Απριλίου, τρίτη μέρα της επίσκεψής του στις Ηνωμένες Πολιτείες, θα συνεχίσει τις συναντήσεις του στην Ουάσιγκτων με ηγετικά στελέχη των δύο Νομοθετικών Σωμάτων των ΗΠΑ.
Εν συνεχεία, ο κ. Κοτζιάς, θα συναντηθεί στο Λευκό Οίκο με τη Σύμβουλο Εθνικής Ασφάλειας του Αμερικανού Προέδρου, κυρία Susan Rice.
Τέλος, ο Υπουργός Εξωτερικών, θα επισκεφθεί τη δεξαμενή σκέψη CSIS (Center for Strategic and International Studies), όπου θα παρουσιάσει τις κύριες προτεραιότητες της Ελληνικής εξωτερικής πολιτικής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου