Πέμπτη 16 Απριλίου 2015

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΔΟΧΗ ΑΥΤΗ...ΚΑΚΟ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ!

ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ – Ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ!!!

Το Νο1 εχθρός της Σιωνιστικής  Ν.Τάξης!

Tον είχαν προγραμματισμένο για να είναι του χεριού τους, όπως οι Έλληνες πολιτικοί...προ ΤΣΙΠΡΑ, αλλά αυτός ακολουθεί πλέον τον δικό του δρόμο... ΚΑΙ ΟΙ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΙΑΖΟΥΝ! -ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ!

http://www.defencenet.gr/defence/sites/default/files/styles/830x420/public/GALLERY/ntpvsrussia.jpgΟ Βλαντιμίρ Πούτιν πρόδωσε την Παγκόσμια Κυβέρνηση και τη Νέα Τάξη Πραγμάτων…

Ο Πούτιν ήρθε στην εξουσία με τη βοήθεια του Μπόρις Γιέλτσιν: Ο Γιέλτσιν ήρθε στην εξουσία με τη βοήθεια της ρωσικής ολιγαρχίας.
Για Χιλιετίες, η Cabal χρησιμοποιεί την Εγελιανή Διαλεκτική (Heligian Dialectic).
Η εγελιανή διαλεκτική ήταν η πολιτική του Γερμανού φιλόσοφου, Τζορτζ Hagel.


Όλα τα ιστορικά γεγονότα αναδύονται από μια σύγκρουση ανάμεσα σε αντίθετες δυνάμεις.
Ολόκληρος ο σκοπός της διαλεκτικής είναι να ελέγχει τις μάζες, όπως η εκτροφή προβάτων.
Κάθε φορά που οι άνθρωποι βλέπουν μια ομάδα ή ένα σύστημα πεποιθήσεων ως «κακό» ενστικτωδώς να μετακινούνται στην αντίθετη πολιτική από αυτή που προσδιορίζεται ως απειλητική.


Ο Ρόλος του Πούτιν ήταν να ακολουθήσει τα βήματα του Γιέλτσιν, σύμφωνα με την εγελιανή διάλεκτο, που ήδη εφαρμόζεται στην προσέγγιση των δύο λαών, ΗΠΑ και Ρωσίας.

Αλλά κάτι φοβερό έχει πάει στραβά για την Cabal και το σχέδιο της με τον Βλάντιμιρ Πούτιν. Ο Ρώσος Πρόεδρος ξέφυγε από το σύστημα και ακολουθεί τον δικό του δρόμο.
Ο Πούτιν αποτελεί πλέον τον υπ αριθμό ένα κίνδυνο για τους Παγκοσμιοποιητές και τη Νέα Τάξη Πραγμάτων και γι’ αυτό η Ρωσία δέχεται έναν ανελέητο Πόλεμο από Ευρωπαίους και Δυτικούς…










Η σατανιστική Cabal είναι απελπισμένη για να ξεκινήσει έναν παγκόσμιο πόλεμο για να ξεπλύνει τις απάτες της σε όλο τον κόσμο, έτσι ώστε η Wall Street να μπορεί να κρατήσει τα $ 40.000 δισεκατομμύρια που έκλεψε από τον κόσμο. Παράλληλα, για να σταματήσει η ενημέρωση προς τους ανθρώπους για την αληθινή ιστορία και την αποκάλυψη της χρόνιας διαφθοράς.

Η Ρωσία είναι υπό συνεχή επίθεση από τους Παγκοσμιοποιητές που επιθυμούν να εκμεταλλευτούν τις εσωτερικές διαιρέσεις για να αποσταθεροποιήσουν τη Ρωσία και να εγκαταστήσουν έναν σιωνιστή «ηγέτη-σκυλάκι» όπως έχουν σε τόσα πολλά μέρη, με την τελευταία περίπτωση της Ουκρανίας να είναι χαρακτηριστική.

Στις 17 του Ιουλίου 2014, η πτήση 17 της Malaysia Airlines Πτήση 17 είτε καταρρίφθηκε ή ανατινάχθηκε κοντά στα σύνορα της Ουκρανίας και της Ρωσίας. Υπάρχουν πλέον ισχυρές εικασίες ότι υπήρξε απόπειρα δολοφονίας του Βλαντιμίρ Πούτιν.

Οι ΗΠΑ / σιωνιστές / παγκοσμιοποιητές υποστηρίζουν και χρηματοδοτείται στη συνέχεια το πραξικόπημα εναντίον της εκλεγμένης κυβέρνησης της Ουκρανίας. Και η προκύπτουσα σύγκρουση ήταν μια υπολογισμένη προσπάθεια να σύρουν  την Ρωσία σε έναν πόλεμο κατά της Ουκρανίας. Ο Πούτιν αποδείχθηκε ότι είναι ένας λαμπρός στρατηγός και δεν έπεσε στην παγίδα. Αφού δεν πέτυχε και αυτό, η Cabal, με τη βοήθεια του ΝΑΤΟ και των δικών της ελεγχόμενων Μέσων Ενημέρωσης προπαγανδίζουν συνεχώς κατά του Πούτιν και τον παρουσιάζουν ως «μπαμπούλα»…

Και πάλι όμως ο Πρόεδρος της Ρωσίας αντιστέκεται…. Αντί να παραδοθεί στις ορέξεις των «σκοτεινών δυνάμεων» της Νέα Ταξης, γίνεται ολοένα και πιο ισχυρός… Η δημιουργία των Brics έκανε Ευρώπη και Δύση να φτάσουν στα όρια της τρέλας… Και η «μάχη’ εναντίον του συνεχίζεται… Αναμένουμε τις εξελίξεις…

Πολλά από αυτά το DIPLOMATIC OBSERVER τα έχει επισημάνει από πολλού. Η φτιαχτή κρίση της Ουκρανίας ήταν απλά το έναυσμα για το μεγάλο κόλπο κατά ΠΟΥΤΙΝ ..μα ούτε αυτή η πουστιά των Σιωνιστών των ΗΠΑ ...φτούρησε ... Είδομεν... όμως !





ΒΑΣΙΚΗ ΠΗΓΗ : http://thesecretrealtruth.blogspot.com/ Τα υπόλοιπα είναι δικά μας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου