Δευτέρα, 20 Απριλίου 2015

ΟΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΤΗΣ ΥΦΗΛΙΟΥ ΗΠΑ... ΜΑΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΝ ΜΕ ΑΠΕΙΛΕΣ!

''AN AΠΟΦΥΛΑΚΙΣΤΕΙ Ο ΞΗΡΟΣ, ΜΗΝ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΤΑΙ ΣΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΑΣ''...

...ΜΕ ΩΜΟ ΕΚΒΙΑΣΜΟ ΟΙ ΗΠΑ ΛΕΝΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ...Σκληρό τελεσίγραφο προς την ελληνική κυβέρνηση να μην ολοκληρώσει ...
τη διαδικασία ψήφισης του νομοσχεδίου που θα επιτρέψει στον Σάββα Ξηρό να εκτίσει «κατ' οίκον» το υπόλοιπο της ποινής του, απέστειλε με δήλωσή του ο πρεσβευτής των ΗΠΑ στην Ελλάδα Ντέιβιντ Πιρς. 

Μαλιστα, ο διπλωματικός αντιπρόσωπος των Ηνωμένων Πολιτειών στην Αθήνα ερωτηθείς αν η απόφαση της ελληνικής κυβέρνησης να απελευθερωθεί ο Σάββας Ξηρός θα μπορούσε να επηρεάσει την στήριξη των ΗΠΑ προς την Ελλάδα για την υπέρβαση της οικονομικής κρίσης απάντησε: «Ευχόμαστε στην Ελλάδα τα πράγματα να πάνε καλά. Θέλουμε η Ελλάδα να ξεπεράσει τα προβλήματα και να εξέλθει από την κρίση δυνατότερη και σταθερή. Δεν μπορούμε απλώς να αγνοήσουμε θέματα σαν αυτό και δεν μπορεί κάποιος να περιμένει ότι θα τα αγνοήσουμε» συνδέοντας εμμέσως την απόφαση για απελευθέρωση του καταδικασθέντος για συμμετοχή στη 17 Νοέμβρη με την στάση της Ουάσιγκτον έναντι της Αθήνας στα θέματα της οικονομίας.

«Επαναλαμβάνω το συμπέρασμα, οι καταδικασμένοι τρομοκράτες και άλλοι εγκληματίες που έχουν καταδικαστεί για σοβαρά εγκλήματα πρέπει να εκτίσουν τις ποινές τους όπως έχει αποφασιστεί από την ελληνική Δικαιοσύνη» τόνισε ο κ. Πιρς και προειδοποίησε με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο: «Αν ο Σάββας Ξηρός -ή κάποιος άλλος με το αίμα Αμερικανών διπλωματών και των μελών της αποστολής των ΗΠΑ στα χέρια του- φύγει από τη φυλακή, τότε θα πρόκειται για ξεκάθαρα μία μη φιλική πράξη».Ο πρεσβευτής των ΗΠΑ στην Αθήνα προέβη αιφνιδιαστικά σε δήλωση προς τα μέσα ενημέρωσης, εκφράζοντας τη δυσαρέσκειά του για το νομοσχέδιο που προωθεί το υπουργείο Δικαιοσύνης και προβλέπει, «φωτογραφικά», την αποφυλάκιση του καταδικασμένου για συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση 17Ν, Σάββα Ξηρού.


Η στήλη που υπάρχει στην είσοδο της αμερικανικής πρεσβείας προς τιμήν των πέντε νεκρών Αμερικανών διπλωματών, στρατιωτικών και υπαλλήλων της πρεσβείας των ΗΠΑ που δολοφονήθηκαν από τη 17 Νοέμβρη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου