Τετάρτη 22 Απριλίου 2015

Ο ΓΡΑΦΙΚΟΣ ΜΙΝΙΣΤΡΟΣ ... ΤΩΡΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕ... ΜΑ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΡΕ ΤΗ ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ-ΝΤΟΠΙΩΝ ΚΑΙ ΞΕΝΩΝ...

ΕΞΟΥΘΕΝΩΤΙΚΕΣ ΟΙ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΙΣ

Γ. Βαρουφάκης: Αντιμετωπίζουμε ένα νέου τύπου πραξικόπημα όχι με τανκς, όπως το 1967, αλλά μέσω των τραπεζών

Γ. Βαρουφάκης: Αντιμετωπίζουμε ένα νέου τύπου πραξικόπημα όχι με τανκς, όπως το 1967, αλλά μέσω των τραπεζών
«Εξουθενωτικές» χαρακτήρισε τις διαπραγματεύσεις με τους θεσμούς o Ελληνας υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης σε μήνυμά του, σε συγκέντρωση αλληλεγγύης προς την ελληνική κυβέρνηση και τον ελληνικό λαό, που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη στη Μελβούρνη.
Ακόμα και ένας δεκάχρονος κατανοεί πλέον πως το τεράστιο δάνειο δεν μπορεί να εξυπηρετηθεί μέσα σε αυστηρά μέτρα λιτότητας, τη στιγμή που το εθνικό εισόδημα της Ελλάδας έχει μειωθεί 25%, ανέφερε στο μήνυμά του ο κ. Βαρουφάκης. «Στο τέλος αν έχεις μια άρρωστη αγελάδα και την κτυπάς συνεχώς για να παράγει περισσότερο γάλα, το μόνο που θα πετύχεις είναι να την εξασθενίσεις περισσότερο και να μην παράγει καθόλου γάλα» σημείωσε χαρακτηριστικά.

ΑΙΟΣΙΟΔΟΞΙΑ... Ο ΓΚΑΓΚΣΤΕΡ! ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΠΟΙΑ ΚΟΛΠΑΚΙΑ ΘΑ ΛΥΘΕΙ ΤΟ ΚΥΠΡΙΑΚΟ!

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠ. ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ

Τζον Κέρι: Εντός του 2015 μπορεί να δοθεί λύση στο Κυπριακό

Ο υπουργός Εξωτερικών των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής Τζον Κέρι δήλωσε χθες Τρίτη ότι είναι αδήριτη ανάγκη να δοθεί μια λύση στο Κυπριακό πρόβλημα και πρόσθεσε ότι θεωρεί πως είναι εφικτή η επίτευξη προόδου στις συνομιλίες που θα διεξαχθούν φέτος.

Τζον Κέρι: Εντός του 2015 μπορεί να δοθεί λύση στο Κυπριακό
Μιλώντας πριν από τη συνάντησή του με τον υπουργό Εξωτερικών της Τουρκίας Μεβλούτ Τσαβούσογλου στο Στέιτ Ντιπάρτμεντ, ο Κέρι ανέφερε ότι το Κυπριακό ζήτημα έχει παραμείνει ανεπίλυτο πάρα πολύ καιρό.

Το πρόβλημα “εκλιπαρεί να γίνουν διεθνείς προσπάθειες ώστε να υπάρξει μια λύση, μια διαρκής διευθέτηση”, σημείωσε ο Αμερικανός ΥΠΕΞ.

“Πιστεύουμε ότι τα μέρη μπορούν να επιτύχουν αληθινή και διαρκή πρόοδο το έτος 2015”, πρόσθεσε ο επικεφαλής της διπλωματίας των ΗΠΑ.

ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΤΟ ΝΑΟ-ΔΗΛΑΔΗ ΗΠΑ- ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΓΟΡΑΖΕΙΣ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ!!! ΑΠΟ ΠΟΙΟΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ Η ΠΤΩΧΗ ΠΟΛΩΝΙΑ;

ΧΑΙΡΕΤΙΣΕ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΤΟ STATE DEPARTMENT ..και γιατί όχι; 

Αγόρασε Patriot αξίας 5 δισ. η πτωχή Πολωνία .. ΟΙ ΝΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ!ΞΕΖΟΥΜΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ..


Μόλις προχθές ο δικός μας υπουργός Καμμένος, έκανε παραγγελιά στις ΗΠΑ.. 500 εκ. ευρώ για επισκευή αεροσκαφών μας... όταν με τα μισά χρήματα... θα παίρναμε καινούργια!

Αγόρασε Patriot αξίας 5 δισ. η Πολωνία
Η διπλωματία των Ηνωμένων Πολιτειών χαιρέτισε χθες το σχέδιο της κυβέρνησης της Πολωνίας να αγοράσει αμερικανικούς πυραύλους Patriot αξίας 5 δισεκατομμυρίων ευρώ, εν μέσω της όξυνσης των εντάσεων με τη γειτονική της Ρωσία τους τελευταίους μήνες.

«Η Πολωνία είναι ένας ακλόνητος σύμμαχος στο NATO και το πρόγραμμά της για τον εκσυγχρονισμό της άμυνάς της (...) ενισχύει άμεσα τη στρατιωτική ισχύ της Συμμαχίας»,
ΣΤΟ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ ΤΗΣ ΣΥΝΟΔΟΥ ΚΟΡΥΦΗΣ

Συνάντηση Τσίπρα - Μέρκελ την Πέμπτη

Με τη γερμανίδα καγκελάριο Αγκελα Μέρκελ θα έχει συνάντηση ο Αλέξης Τσίπρας την Πέμπτη στο περιθώριο της έκτακτης Συνόδου Κορυφής που έχει συγκληθεί στις Βρυξέλλες για το μεταναστευτικό.

Συνάντηση Τσίπρα - Μέρκελ την Πέμπτη
Η συνάντηση των δύο ηγετών αποκτά ιδιαίτερη σημασία δεδομένου ότι γίνεται μία ημέρα πριν από το, προγραμματισμένο για την Παρασκευή, κρίσιμο Eurogroup.
Στο μεταξύ, σε «κλίμα προόδου» συνεχίζονται για τέταρτη μέρα, στο Παρίσι, οι συζητήσεις ανάμεσα στην «Ομάδα των Βρυξελλών» και την ελληνική αντιπροσωπεία των οικονομικών εμπειρογνωμόνων 

ΤΑ ...ΦΩΝΑΖΕΙ Ο ΚΑΛΟΓΕΡΟΣ π.ΑΝΤΩΝΙΟΣ...ΑΛΛΑ ΠΕΡΑ ΒΡΕΧΕΙ ΕΣΕΙΣ!

Η Επικερδής Βιομηχανία του Καρκίνου…Η παταγώδης αποτυχία της χημειο-“θεραπεία” και τα υπέρογκα κέρδη των φαρμακοβιομηχανιών
Από τον Φόβο του «Θανατηφόρου» Καρκίνου και τον Μύθο της Χημειο- «θεραπείας» στην Πραγματικότητα της Εναλλακτικής Αντιμετώπισης… «Η Χημειοθεραπεία Θεραπεύει και… η Γη Είναι Επίπεδη»!
Μερικές δεκαετίες από τη δημοσίευση του περίφημου βιβλίου του Δρ. Χάμερ Καρκίνος, “Ασθένεια της Ψυχής” και την επακόλουθη οργανωμένη καταδίωξή του, μέχρι τον τελικό εγκλεισμό του στις γαλλικές φυλακές και παρά το γεγονός ότι οι φωνές που προέρχονται τόσο από τους ίδιους τους ασθενείς και τους συγγενείς τους, όσο και από τον ιατρικό χώρο, κατά της πληθαίνουν, τα πράγματα στο τοπίο της «θεραπείας» του καρκίνου δεν φαίνεται να έχουν προχωρήσει…

ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΞΕΝΑ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ...


ΠΕΝΤΑΧΡΟΝΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΣΤΗ ΡΩΣΙΑ ΖΕΙ ...ΧΩΡΙΣ ΚΑΡΔΙΑ!
ΘAYMA! 5χρονή ζει εκ γενετής χωρίς καρδιά μέσα στο σώμα της
Μία συγκλονιστική ιστορία έρχεται στο φως της δημοσιότητας.
Η ιστορία είναι άμεσα συνδεδεμένη με τη ζωή της 5χρονης Virsaviya “Bathsheba” Borun η οποία γεννήθηκε στη Ρωσία. Το κοριτσάκι θα πρέπει να υποβληθεί σε μία εξαιρετικά δύσκολη και επικίνδυνη επέμβαση.
Πάσχει από μία σπάνια γενετική πάθηση η οποία ονομάζεται Pantalogy of Cantrell (πενταλογία του Cantrell), ή αλλιώς θωρακό- κοιλιακό σύνδρομο.

ΔΙΔΑΚΤΙΚΟ...και προς γνώσιν!

Έτσι μιλούν οι πραγματικοί ηγέτες! και όχι οι  διορισμένες Γλάστες: Πούτιν για λαθρομετανάστευση στη Ρωσία!
Απόσπασμα ομιλίας του Ρώσου Προέδρου Βλαντιμιρ Πούτιν στο ρωσικό Κοινοβούλιο,
Στη Ρωσία ζουν Ρώσοι. Οποιαδήποτε μειονότητα από οπουδήποτε, αν θέλει να ζει στην Ρωσία, και να τρώει φαγητό στην Ρωσία, θα πρέπει να μιλάει ρωσικά και να σέβεται τους ρωσικούς νόμους.
Αν επιθυμούν το νόμο της Σαρίας, τους συμβουλεύουμε να πάνε σε εκείνα τα μέρη που είναι νόμος του κράτους τους. Δεν θα τους χορηγήσουμε ειδικά προνόμια και δεν θα προσπαθήσουμε να αλλάξουμε τους νόμους μας έτσι ώστε να ταιριάζουν στις επιθυμίες τους, ανεξάρτητα πόσο δυνατά θα φωνάζουν περί διακρίσεων…

ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΕΔΩ!

OΠΟΥ ΒΛΕΠΕΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΗΜΑ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΠΩΣ Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΥΡΑ ΑΝΕΝΔΟΤΗ

ΜΟΝΟΝ ΕΔΩ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΑΓΚΥΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΗΛΑ!



ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ     
ΕΧΕΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΤΡΕΧΟΥΣΕΣ 
ΕΙΔΗΣΕΙΣ            
ΕΔΩ!   


Κόσμος

Ελλάδα
Επιχειρήσεις
Ψυχαγωγία
Αθλητικά
Επιστήμη
και τεχνολογία

Πολιτική
Άλλες 
κυριότερες

ειδ...





ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ "ΑΥΓΗ"! ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ
ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ "ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ'!Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ  ΣΥΝΗΓΟΡΟΣ ΤΩΝΕΧΘΡΩΝ ΜΑΣ, Η "ΑΥΓΗ"!


γράφει ο Διαμαντής Καρασούλας
Με μια κατάπτυστη γελοιογραφία η "ΑΥΓΗ" (επίσημη 
εφημερίδα του ΣΥΡΙΖΑ) προσπαθεί να δείξει πόσο ρατσιστές
είναι οι Έλληνες απέναντι στους "πρόσφυγες" που μπαίνουν
κατά χιλιάδες τις τελευταίες ημέρες στη Χώρα μας ταυτίζοντάς 
τους με τους Έλληνες της Μικράς Ασίας που ήρθαν στην από...
Διαβάστε περισσότερα »

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου