Παρασκευή, 10 Απριλίου 2015ΒΡΕ ..ΑΥΤΟΣ Ο ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ με το λευκό τσουλούφι..Φαινεται ότι δεν θα είναι διακοσμητικός Πρόεδρος...Του το ευχόμαστε!  Και γιατί πιστευέι στην Ελλάδα!

Προϋποθέσεις έθεσε ο Παυλόπουλος στον Ερντογάν

ΑΘΗΝΑ 10/04/2015

Τηλεφωνική συνομιλία με τον Τούρκο Πρόεδρο, Ταγίπ Ερντογάν, είχε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στο φυλάκιο της γέφυρας των Κήπων του Έβρου.

Ο κ. Παυλόπουλος, αφού ευχήθηκε στους στρατιώτες και του αξιωματικούς που υπηρετούν εκεί, περπάτησε μέχρι το μέσον της γέφυρας και αντάλλαξε ευχές με τους τούρκους στρατιώτες καθώς και με τον τούρκο περιφερειάρχη και αξιωματούχους από την άλλη πλευρά των συνόρων. Στη συνέχεια, συνομίλησε τηλεφωνικά με τον Τούρκο ομόλογό του Ταγίπ Ερντογάν.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, ο κ. Παυλόπουλος έστειλε μήνυμα φιλίας και ειρηνικής συνύπαρξης των δύο λαών.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, σημείωσε στον κ. Ερντογάν ότι αναμένει πρόοδο στα ζητήματαπου υπάρχουν ανάμεσα στις δύο χώρες, σύμφωνα με το Διεθνές Δίκαιο, ώστε να καταστεί δυνατή η θετική ανταπόκρισή του σε πρόσκληση που του έχει απευθύνει για ταξίδι στηνΆγκυρα.4

Ρεπορτάζ του Thraki TVΜετά την περιοδεία του στον Έβρο ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας μετέβη στη Λήμνο όπου αντάλλαξε ευχές με στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου