Παρασκευή 10 Απριλίου 2015

ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ...ΨΥΧΡΑΙΜΟΙ... ΠΑΝΩ ΑΠ΄ΟΛΑ!ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΕΝΔΟΤΟΙ... ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΙ! ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΝΙΟΤΕ ...ΞΥΝΕΤΕ ΤΗΝ ΚΕΦΑΛΗ ΣΑΣ!!


OΠΟΥ ΒΛΕΠΕΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΗΜΑ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΠΩΣ Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΥΡΑ ΑΝΕΝΔΟΤΗ

ΜΟΝΟΝ ΕΔΩ ...ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ     ΑΓΚΥΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ...ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΗΛΑ!


Ξέρουμε και προφανώς υποπτεύεστε ότι η καθημερινή ενημέρωσή σας είναι με μια λέξη ΜΠΑΣΤΑΡΔΗ! Θα χρειαστούν πολλές νοητικές διεργασίες σας για να κατανοήσετε τη φάρσα που βιώνουμε ΟΛΟΙ ΜΑΣ!

ΕΔΩ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΑΥΤΟ, ανακαλύπτετε την άλλη ΠΑΝΕΛΕΥΘΕΡΗ διάσταση πληροφόρησης! Μοναδική στον ελληνικό Τύπο και πρωτοπόρο φυσικά (2004) ..ΚΑΙ ΠΟΥ ΑΝΟΙΓΕΙ -διευρύνει τις δυναμικές της σκέψης σας! 

Με ποιούς να συγκριθούμε; Με τους λαπάδες REAL FM, NEWSIT κ.λ.π τσιμπράγκαλα..τηλεοπτικής προέλευσης.. που μετέφεραν στο ΙΝΤΕΡΝΕΤ 
τις κατάπτυστες πρακτικές των συνταγών του χρεοκοπημένου πια Αθηναϊκου και φαύλου ημερήσιου Τύπου; Προερχόμαστε από τον ΤΥΠΟ αυτόν και με μεγάλες περγαμηνές! Αλλά παράγινε το κακό.
Με αυτά τα τσιμπράγκαλα που ποιούν λάθρα τον δημοσιογράφο μεταφέρθηκαν και στο διαδίκτυο όλες οι ασχήμιες τους. Και ξεχνάμε ότι η ελευθερουπία και ελευθεροστομία  στο διαδίκτυο.. δεν είναι έργο αυτών των ΣΩΟΥ ΝΙΟΥΖ ΜΕΝ, που Κύριος οίδε πως μπήκαν από το παραπόρτι της δημοσιογραφίας!Αλλά με το μπουκάρισμα τους-έστω καθυστερημένα- ετεροχρονισμένα στο Διαδίκτυο συνεχίζουν αναιδώς να ασχημονούν.. Κατά της θρησκείας που λέγεται δημοσιογραφία και κατά ημών των αγαθών πολιτών... 
Ψάξτε και δείτε αν όλα αυτά τα τυπάκια... σας έχουν δώσει μια, έστω ιδέα.. ΜΙΑ λέμε, ώστε να συμβάλουν στην ανάταση κι ανάσταση μας!
Μην ψάχνεστε. Δεν θα βρείτε ούτε μία.. ΕΝΩ εμείς ...κάθε τόσο, όλο και κάτι το ξεχωρισό ...πετάμε ... τουλάχιστον προς προβληματισμό σας!   


Αυτούς τους  τυπάκους δεν βρίζετε εσείς ... ως ¨Αλήτες, ρουφιάνους, δημοσιογράφους;"

Αν και καθυστερημένα μπήκαν στο ΙΝΤΕΡΝΕΤ, διότι δεν είχαν ποτέ φαντασία, ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΔΑΥΤΟΥΣ... ( με ΟΛΑΚΕΡΗ τη γραφική ΕΣΗΕΑ) 

Αντίθετα ήσαν πολέμιοι αγρίως στη νέα δημοσιογραφική εποχή που ανέτειλε με το διαδίκτυο... Γαύγιζα-μονάχος- και τους κάκιζα ... μα δεν έπερναν χαμπάρι ..μάλιστα δε λοιδωρώντας τους ερασιτέχνες μπλόγκερς...ρίχνονταν βλακωδώς  στις παιδικές φαντασιώσεις τους ότι δα οι ..."μπλογκερς" θα αποθάνουν... κ.λ.π!..Πέθανε πια ο ημερήσιος Τύπος,αλλά ανθεί το blogging!

Ναι αυtοί οι δήθεν ασήμαντοι μπλόγκερς-ερασιτέχνες δημοσιογράφοι ..ΕΔΩΣΑΝ ΥΠΕΡΤΑΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ κι ελευθερολαλιάς στους παριστάνοντες τους επαγγελματίες δημοσιογράφους! 

ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ-ΜΟΝΑΔΙΚΟ! Και ντάλα καλαμπούρ-Ελληνικό!
Γι αυτο και οι καταθέσεις τους σήμερα είναι για τα πανηγύρια. Κουβάλησαν , οι ατυχείς τα τσιμπράγκαλα της ημερήσιας -χρεοκοπημένης ήδη από το 2000 μ.Χ... δημοσιογραφίας μας.  

ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΛΛΟΥ δεν θα βρείτε τέτοιους ορίζοντες ..προσέγγισης των γεγονότων! ΜΑ ΠΟΥΘΕΝΑ! Ειδικά στην διαλανθάνουσα-παραπαίουσα ελληνική δημοσιογραφία με αυτούς τους κλόουν και show men- girls ειδήσεων! μ.Χ.

Το υπογράφω φαρδιά -πλατιά
ΑΠ.ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗΣ
Πρόεδρος της Εταιρίας Δημοσιογραφικών Μελετών 
Πρόεδρος της ΄Ενωσης Συντακτών Διαδικτυου!

ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ...ΑΝ ΚΑΙ ΣΤΗ  ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ Η ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΘΑ ΑΡΓΗΣΕΙ ΝΑ ΕΛΘΕΙ ΜΕ ΤΟ ΥΠΑΡΧΟΝ ..ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ! Η ΕΛΠΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ BLOGS!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου