Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2015

ΨΗΦΙΣΤΕ...ΟΠΟΙΑ ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΑΡΑΓΕΙ ΤΟ ΠΕΡΙΣΠΟΥΔΑΣΤΟ... ΝΙΟΝΙΟ ΣΑΣ...Ω, ΧΡΟΝΙΩΣ ΗΛΙΘΙΟΙ!

ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ!

Πριν πορευθείτε στην κάλπη..ΟΛΟΙ εσείς οι κάλπικοι ΄Ελληνες-πολλαπλώς- μια και με την ψήφο σας φέρατε ΕΣΕΙΣ -και συνεχίζετε- ΟΛΗ την πολιτική μούργα, η οποία μας έχει αλλάξει …τον αδόξαστο! Αυτό είναι ένα το κρατούμενο!

ΤΟ ...ΤΕΚΝΙΟΝ ΤΗΣ ΦΑΒΑΣ ΕΞ ...ΑΡΤΑΣ!
ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΟΓΕΝΗΣ..ΒΕΒΑΙΑ!
**Δεν προσδοκούμε ανάταση κι ανάσταση της πατρίδας με τις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου.Η ηλιθιότητα των Ελλήνων ψηφοφόρων είναι καταγεγραμμένη ιστορικά στα τελευταία 50 χρόνια! Τα έχουμε προλαλλήσει ατυχώς-ή και ευτυχώς- και προ της κρίσης που μας μαστίζει! Μα δεν καταλάβατε ΟΥΔΕΝ! Ούτε και πρόκειται… Οι θέσεις μας είναι καταχωρημένες ΕΔΩ και πριν της κρίσης!
΄Οταν δα την σήμερον βλέπουμε κοινούς εγκληματίες τύπου ΓΑΠ-Βενιζέλου –Σαμαρά κ.λ.π να χειροκροτούνται από σας ..αν και ειδεχθώς εγκληματίσαντες σε βάρος του λαού,  του καταλυτικού αυτού έθνους,μπορει κάθε σκεπτόμενος να καταλάβει το εύρος του ελληνικού δράματος σήμερα!

***Α, ναι…κατά τις δημοσκοπήσεις βγαίνει πρώτο κόμμα ο ΣΥΡΙΖΑ! ΠΩΣ; ΚΑΙ ΓΙΑΤΊ ΤΟ 3% ΈΦΘΑΣΕ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙ πρωτιά διακυβέρνησης της χώρας..μόνον το Μαντείο Δελφών μπορεί να ερμηνεύσει!
Η αλήθεια είναι μία –και την έχουμε ασφαλώς καταγεγραμμένη εδώ... από πολλού:
*** Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ο δράστης των κουκουλοφόρων ( ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΆΝΩΣΗ)   που κατέστρεψαν τα εμπορικά κέντρα Αθηνών κι άλλων μεγάλων ελληνικών πόλεων!

*** Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι αχταρμάς-μωσαϊκο- πάσης ιδεοληψίας.. Πουλάει αριστερισμό-προοδευτισμό και πάσαν άλλην μαλακίαν… Είναι μωσαϊκό…γκρίζων ανθρωπαρίων…που εκτοξεύουν όλα τα παρδαλά που κουβαλάνε στην κούτρα τους . Θλιβεροί έως εμετικοί! Χώρια που έχουν εγγκληματίσει βαναύσως κατά του λαού αυτού.. σε κάθε εθνικό μας θέμα… Αναλογισθείτε τις θέσεις ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ …ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΩΝ κοθονίων για ΣΚΟΠΙΑ..για Θράκη..για Β.Ήπειρο…και βγάλτε συμπέρασμα !
***ΑΡΧΙΔΙΑ …ΘΑ ΒΓΑΛΕΤΕ! ΟΥΤΙΔΑΝΟΙ ΨΕΥΤΟΕΛΛΗΝΕΣ, όπως….συνάγεται από την θλιβερή ιστορία σας .. στην κάλπη ΑΠΌ ΤΗ ΜΕΤΑΠΟΛΊΤΕΥΣΗ ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ!!

ΟΥΣΤ ΚΑΡΓΙΟΛΗ ΝΕΟΕΛΛΗΝΑ!

Υπογραφή: Η.Ν.Α

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου