Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου 2014

ΑΚΗ ...ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ... ΑΛΛΑ ΣΕ ΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ... ΚΙ ΟΜΩΣ -έστω κι έτσι ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΜΕΣ..ΜΕ ΛΙΓΗ ΦΑΝΤΑΣΙΑ!



Συνάντηση ΥΦΥΠΕΞ Κυρ. Γεροντόπουλου με τον Πρόεδρο της Παγκόσμιας Διακοινοβουλευτικής Ένωσης Ελληνισμού (Πα.Δ.Ε.Ε) Γ. Πανταζόπουλο

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ ΕΙΔΗΣΗ!  
Ο Υφυπουργός Εξωτερικών, Κυριάκος Γεροντόπουλος, συναντήθηκε σήμερα στο Υπουργείο Εξωτερικών με τον Πρόεδρο της Παγκόσμιας Διακοινοβουλευτικής Ένωσης Ελληνισμού (Πα.Δ.Ε.Ε), Γιάννη Πανταζόπουλο.

Κατά τη συνάντηση, συζήτησαν θέματα που αφορούν τον Ελληνισμό της Αυστραλίας, τις δραστηριότητες της Πα.Δ.Ε.Ε., όπου συμμετέχουν 213 ομογενείς, οι οποίοι έχουν εκλεγεί σε κοινοβούλια ή γερουσίες ανά τον κόσμο. Ο κ. Πανταζόπουλος, ο οποίος εκλεγόταν επί 22 χρόνια βουλευτής στην Αυστραλία (Πολιτεία της Βικτώρια), ενημέρωσε επίσης τον κ. Γεροντόπουλο για τις εκδηλώσεις που έχουν προγραμματιστεί στη Λήμνο και στην Αυστραλία με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 100 χρόνων από τη μάχη της Καλλίπολης.

Ο Υφυπουργός Εξωτερικών απένειμε τιμητική πλακέτα στον κ. Πανταζόπουλο, ο οποίος έχει αποφασίσει να αποχωρήσει από την ενεργό πολιτική, και τον ευχαρίστησε για την πολυετή προσφορά του στην Ομογένεια της Αυστραλίας, στην Παγκόσμια Διακοινοβουλευτική Ένωση Ελληνισμού, της οποίας είναι πρόεδρος επί σειρά ετών, και στον Ελληνισμό εν γένει.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ: Άκη,, επειδή είσαι έντιμος δημόσιος ανήρ... πρόσεχε αυτούς τους Ελληναράδες της Ομογένειας... Πολλοί εξ αυτών γίνανε κι αυτοί λαμόγια ...και μασάνε κονδύλια του Υπουργείου εξωτερικών που ΕΣΥ διαχειρίζεσαι σήμερα... Ειδικά δε επί  του αειμνήστου αρχιλαμόγιου προκατόχου σου... ΓΕΩΡΓΑΚΗ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ γινότανε πάρτυ εκατομμυρίων που ιδίως οι Ελληνοαμερικανικές Οργανώσεις απολάμβαναν... Αλήθεια εμείς σου κάναμε αίτηση για επιχορήγηση, αν και έχουμε 2 Μ.Κ.Ο. ( για την ακρίβεια Μη κερδοσκοπικές οργανώσεις ): α) Την εταιρία Δημοσιογραφικών Μελετών  και β) Την Ένωση Συντακτών Διαδικτύου!... Γιατί να χτυπήσουμε την πόρτα σας;  Τι να τους κάνουμε τους παράδες; Δεν μας πάει φιλαράκο... να μασάμε τον ιδρώτα του ΄Ελληνα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου