Τρίτη 26 Αυγούστου 2014

Ού ναι...εσας τους διπλωματικούς σας ταιριάζει ΚΟΥΤΙ το μπασταρδάκι αυτό της ...Κολωνακιώτικης...κουλτούρας! ..ΜΙΖ ΑΜΠΛΙ ΝΤΕ ΚΟΛΛΑΡΑΣΙΟΝ!


ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ ΡΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ "ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ" ΑΛΗΤΑΜΠΟΥΡΑ ΚΑΙΡΟΣΚΟΠΟ!

ΞΑΝΑΧΤΥΠΗΣΕ Ο ΝΙΚΟΣ ΔΗΜΟΥ... Ο ΜΕΓΑΣ ΛΑΧΑΝΟΦΙΛΟΣΟΦΟΣ ΤΗΣ ΕΚΑΛΗΣ!

Ξαναχτυπάει ο τεμπελχανάς-άεργος Λαχανοφιλόσοφος μας... Θα δείτε πιο κάτω πως τον λιανίζουν άλλοι ιστοί και καλά κάνουν με τον κοπρίτη αυτόν! 
Εμείς, που κάνουμε και την έρευνα για τον ύπουλο φονικό Σιωνισμό έχουμε βρει αυτόν τον πεμπτοφαλαγγίτη να ισχυρίζεται πως στην Ελλάδα ΤΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΤΗΣ ΣΙΩΝ ... κυκλοφορούν ελεύθερα ενώ είναι απαγορευμένα στις άλλες χώρες της Ευρώπης! 
Δηλαδή αυτός ο δημοκράταρος και οπαδός του άλλου χαλβά Θεοδωράκη, τι θα ήθελε; Να απαγορευτούν τα αποκαλύπτικά πρωτόκολλα; Καλύτερα δεν θα ήταν να απαγορευτούν τα δικά του βιβλία που σταθερά ρυπαίνουν την αισθητική και το νιονιό των Ελλήνων με τις λαχανοφιλοσοφίες του τεμπέλη αυτού; Τέτοια δημοκρατία οραματίζεται ο τσόγλανος διαφημιστής; Να κάτι τέτοιοι μπάσταρδοι-πρακτορίσκοι του Σιωνισμού, έχουν σαλατοποιήσει τους νεοέλληνες!
Αυτά προς το παρόν για τον τύπο αυτόν!

Διαβάστε την είδηση που τρέχει:

Ο ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ ΝΙΚΟΣ ΔΗΜΟΥ ΞΑΝΑΧΤΥΠΑ: ΠΑΡΑΚΑΛAΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΒΡΕΘΕΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤE ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ ΑΜΦΙΠΟΛΗΣ!!!

Πρόκειται για ανθέλληνα μέχρι το μεδούλι! Η προσωποποίηση του Εφιάλτη. Είναι αυτός ο ίδιος τύπος που έχει υιοθετήσει την ανιστόρητη θεωρία Φαλμεράϋερ ότι δεν υφίσταται το ελληνικ΄πο έθνος και αυτό απορρφήθηκε από σλαβιικά-αλβανικά φύλλα!  Όταν ανοίγει το στόμα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου