Πέμπτη 10 Ιουλίου 2014

α) ΤΑ ΔΥΠΟΔΑ ΤΗΣ ΘΛΙΒΕΡΗΣ ΔΙΠΛΩΜΑΤΊΑΣ ΜΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΜΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΚΟΜΗΣ ΤΟΥ ΒΑΡΔΑΡΙΟΥ ΜΠΕΝΙ .... είναι ο χείριστος Υπουργός που πέρασε από το ταλαίπωρο Υπουργείο εξωτερικών! ΚΑΙΡΟΣΚΟΠΟΣ ΚΑΙ ...ΜΑΦΙΟΖΟΣ και Τουρκόσπορος!....,με πατέντα!

ΟΙ ΓΕΛΟΙΟΙ ΤΗΣ ΚΑΤΟΧΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ...ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ!

ΖΗΤΩ! ΝΕΟΣ ΚΑΤΟΧΙΚΟΣ ΑΘΛΟΣ: ΠΙΑΣΑΝΕ ΑΚΟΜΗ ΕΝΑΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ! ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΚΑΙ Ο ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ!


Εμείς με κοινόν νουν ρωτάμε: Αν αυτή η παρέα της Χ.Α. ήσαν όντως ...εγκληματίες γιατί δεν τα κάνανε λίμπα τόσον καιρό στη Σαμάρειο Μπανανο-δημοκρατία μας κι αφήνουν να συλλαμβάνονται; 

Θρησκευτική η ερώτηση για τα μαλακοειδή της προόδου  της αριστεράς που έχουν κάνει πιπίλα τον ανύπαρκτο Ναζισμό, ξεχνώντας τους  δημοκράταρους...κουκουλοφόρους που εκτρέφουν στις τάξεις τους.... 

Α ΡΕ ΤΣΙΠΡΑ ΤΡΑΧΑΝΑ! ..ΑΝ ΕΙΧΕΣ ...ΛΙΓΗ ΤΣΙΠΑ!....

ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ... Τό  σχέδιο Δένδια δεν ήταν η διάλυση της Χ.Α. αλλά η σύλληψη των κουκουλοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ με πλούσιο και χρόνιο εγκληματικό έργο σε βάρος των μεγάλων πόλεων, που κατέστρεφαν -και συνεχίζουν  να καταστρέφουν τα εύρωστα εμπορικά κέντρα   - .. 

Λέμε μαλακίες;  Ρίξτε μια ματιά στη Σταδίου, στην Πατησίων, στην Πανεπιστημίου κ.λ.π. και τα λέμε: Η ΔΙΑΛΥΣΗ φέρει σφραγίδα κουκουλοφορων του ΣΥΡΙΖΑ & του ΠΑΜΕ... ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΥΣΤΗΣ μπορεί ΡΕ να κάνει ένσταση;..ΡΩΤΑΜΕ...ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΆ....  ..ΈΣΤΩ ΚΑΙ ΣΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΊΕΣ ΑΘΕΟΥΣ όπως είναι  Οι Συριζαίοι και οι του ΠΑΜΕ... ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ ... εν γένει!..Ω ΑΝΔΡΕΣ ...ΑΗΝΑΙΟΙ!..όσοι βέβαια απομείνατε και δεν είστε gay... & pride  ΠΟΥΣΤΑΡΑΔΕΣ!... που καταβρωμίζετε τα τελεβίζια... με την παρουσία σας... 

Στο διάβα άλλαξε το πλάνο Δένδια, όταν τους ήρθε συγκεκριμένη ντιρεκτίβα από το Παγκόσμιο Εβραϊκο Συμβούλιο, που απαίτησε την εξαφάνιση των Χρυσαυγιτών.... ( Το έχουμε φυσικά καταγράψει εδώ) 


Και το σενάριο, οι κατοχικοί κλόουν κυβερνώντες το εκτελούν πιστά ... Έστω κι αν  οι Χρυσαυγίτες υπήρξαν κι αποδεικνύεται ότι ήσαν -είναι αγαθιάρηδες. Η εγκληματική οργάνωση είναι οι κατοχικοί της Κυβέρνησης και των λοιπών ... της πλάκας δημοκρατικών κομμάτων! 


Διαβάστε το σκαμπρόζικο σχόλιο του έγκριτου ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ-ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΟΥ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ!

Κι αν θέλετε καταλαβαίνετε την πλάκα που μας γίνεται..από πανάθλια ανθρωπάκια της πολιτικής!


Τώρα ο ελληνικός λαός μπορεί να κοιμάται ήσυχος: εξαρθρώθηκε όλη η εγκληματική οργάνωση που θα κατέστρεφε την Ελλάδα! 
Μπορούμε πλέον να απολαύσουμε ήσυχοι την ....νόμιμη εξόντωσή μας από την κυβέρνηση Σαμαρά και τους τροϊκανούς! 
Προφυλακιστέος κρίθηκε μετά τη σύμφωνη γνώμη ανακριτριών και εισαγγελέα, ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης για το κακούργημα της διακεκριμένης οπλοκατοχής με σκοπό τον εφοδιασμό εγκληματικής οργάνωσης!!!
Κύριοι πρέπει να είμαστε ήσυχοι διότι η ελληνική Δικαιοσύνη μας απήλλαξε από έναν στυγερό εγκληματία που κατείχε δυο καραμπίνες και θα εφοδίαζε την οργάνωση της Χρυσής Αυγής για να καταλύσει το πολίτευμα!
Απολογούμενος ενώπιων των ανακριτριών, Ιωάννα Κλάπα και Μαρία Δημητροπούλου επανέλαβε τα όσα ανέφερε προσερχόμενος το πρωί στο Εφετείο περί πολιτικής δίωξης σε βάρος του.
Ωστόσο, ανακρίτριες και εισαγγελέας με βάση τα ευρήματα της δικογραφίας έκριναν πως πρέπει να οδηγηθεί στη φυλακή.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ηλίας Κασιδιάρης κρίθηκε ότι αν αφεθεί ελεύθερος ενδέχεται να διαπράξει και νέα αδικήματα, που σχετίζονται με τη δράση της εγκληματικής οργάνωσης.
Έτσι μπράβο! Οι ανακρίτριες επιτέλεσαν στο ακέραιο το καθήκον τους και έσωσαν τον ελληνικό λαό! 
Ο συνήγορος του Κασιδιάρη κ. Αντωνιάδης χαρακτήρισε «δικαστικό έγκλημα την απόφαση για την προφυλάκιση». 
«Έπρεπε να προφυλακιστεί και προφυλακίστηκε για ένα όπλο δικό του και του πατέρα του με άδειες. Αυτό αποδεικνύει το φαιδρό της κατηγορίας. Γνωστά ήδη από 2013 τα στοιχεία αυτά».
«Ο Κασιδιάρης το περίμενε, με προετοιμάζουν για μέσα έλεγε», ανέφερε ο δικηγόρος. ( http://indobserver.blogspot.gr/)
Μπράβο στην κα Κλάπα και την κα Δημητροπούλου! Αυτή είναι Δικαιοσύνη! 
Μη μιλάτε ρε. Σκάστε...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου