Πέμπτη 17 Ιουλίου 2014

ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ ...ΜΕ ΤΑ ΚΟΛΛΑΓΟΝΑ....

ΕΧΟΥΝ ΞΕΣΑΛΩΣΕΙ ΟΙ ΦΑΡΜΑΚΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ ΜΕ ΚΑΘΕΤΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΜΕ ΤΑ ΚΩΛΟΓΟΝΑ (προσέξτε την ορθογραφία) ΟΛΟΙ ΠΟΥΛΑΝΕ ΚΟΛΛΑΓΟΝΑ  ΠΟΥ ΘΕΡΑΠΕΥΟΥΝ ΠΑΣΑΝ ΝΟΣΟΝ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΙΑΝ... αλλά τζίφος η θεραπεία!

ΚΟΛΛΑΓΟΝΑ ΜΕ ΤΗ ΣΕΣΟΥΛΑ... ΚΑΙ ΠΑΥΣΙΠΟΝΑ ΚΑΙ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ
ΑΠ ΟΛΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ... ΠΛΗΝ ΟΜΩΣ ...
ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ!
 Ναι μάλιστα έχουμε κάνει από δω έκκληση και καλέσαμε τους χρήστες τέτοιων σκευασμάτων να μας ενημερώσουν για τα αποτελέσματα που έχουν... Διότι επισημάναμε μεμονωμένους που κάθε άλλο παρά ενθουσιασμένοι είναι. Επισημάναμε και πολλά άλλα: α) Τα κολλαγόνα αυτά σκευάσματα είτε είναι μούμια είτε ορίτζιναλ πωλούνται γύρω στα 50 ευρουλάκια (τόσα τους χρειάζονται) και β) τα σαϊνια επιδιώκουν να έχουν πελάτες ισοβίως,... επί μονίμου βάσεως . Μια και τα κολλαγόνα δεν φέρουν ...παρά μακροχρονίως ίσως... θετικά αποτελέσματα. Ειδικά δε οι πόνοι της οστεοαθρίτιδας, όπως γράφει στο βιβλίο του, που δημοσιεύουμε κι εδώ ο καλόγερος π. Αντώνιος, δεν θεραπεύονται... Κουβαλάς τους πόνους άχρι θανάτου. Γιατί κολλαγόνα και υαλουργικά μιλάμε;... Το θέμα είναι να αρπάξουμε τα 50 ευρουλάκια από τους πάσχοντες... Ο καλόγερος δεν δέχτηκε, παρά τους πόνους του στο γόνατο (τον περασμένο Απρίλη εκδηλώθηκε η πάθησή του) ούτε καν να τα πλησιάσει.΄Εκανε φυσικά την έρευνά του και κατέφυγε σε βότανα ... Σε 20 μέρες βρήκε λύσεις... Δεν πονάει πλέον...απλά το έχει ρίξει σε τσάγια- αφεψήματα με βότανα...
Αυτά είναι τα 10 επαγγέλματα που κινδυνεύουν με εξαφάνιση έως το 2020

epaggelmata

Η αγορά εργασίας αλλάζει δραστικά. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα παραδοσιακά επαγγέλματα που για πολλές δεκαετίες είχαν σημαντική θέση στις εθνικές οικονομίες, χάνουν τη δυναμική τους. Αντιστοίχως, καινούργια επαγγέλματα αναδύονται ως αποτέλεσμα των τεχνολογικών ανακαλύψεων.
Σύμφωνα με έρευνα του αμερικανικού σάιτ Career Cast, δέκα επαγγέλματα που μέχρι πρότινος δεν αντιμετώπιζαν κανένα πρόβλημα, αντιθέτως, αποτελούσαν πόθο και όνειρο για αρκετούς ανθρώπους, θα βλέπουν τα επόμενα χρόνια τη δυναμική τους να φθίνει σε βαθμό εξαφάνισης.
Αυτά είναι:

ΟΤΑΝ Ο ΛΑΟΣ ΕΧΕΙ ΚΕΦΙΑ!

Δίνουν…σόου οι χρήστες του Twitter για τη σύλληψη Μαζιώτη: ''Ολόκληρο τρομοκράτη πιάσανε, τον κροκόδειλο ακόμη!'' (Διαβάστε τις απολαυστικές ατάκες)

μμ
Οι χρήστες του Τwitter σε μεγάλα κέφια έδωσαν “ατακάρουν” με χιούμορ τη σύλληψη του καταζητούμενου τρομοκράτη Νίκου Μαζιώτη. Θέμα που δεν θα μπορούσε να μείνει ασχολίαστο το γεγονός ότι ο τρομοκράτης συνελήφθη αλλά ο…. Σήφης ο κροκόδειλος μέχρι στιγμής έχει καταφέρει να διαφύγει τη «σύλληψή» του. 
Παρακάτω παρουσιάζονται μερικά από τα tweets χρηστών για τη σύλληψη του τρομοκράτη: 
Ο Μαζιώτης τόσο καιρό εξαφανισμένος…εμφανίστηκε στο κέντρο της Αθήνας μόλις άρχισαν οι εκπτώσεις. Fashion victim.
Μεταμφιεσμένος σε Ξηρό ήταν ο Μαζιώτης για να μην κινήσει υποψίες.
Συγγνώμη ο Μαζιώτης γιατί κατέβηκε κέντρο σήμερα και όχι την Κυριακή που ήταν ανοιχτά τα μαγαζιά;
«Νίκος Μαζιώτης προσπαθούσε να ληστέψει κοσμηματοπωλείο». Τι ρομαντικός! Ήθελε να πάρει δαχτυλίδι για να κάνει πρόταση στην Ρούπα
Στην Ερμού συνελήφθη ο Μαζιώτης. Θα τον πήγε η άλλη για ψώνια
Συνελήφθη ο Νίκος Μαζιώτης. Μόλις έχασα 1 εκατομμύριο ευρώ. Γαμ@#$%^&*()
Συνελήφθη ο Μαζιώτης στο Μοναστηράκι. Είχε πάει για σουβλάκια φαίνεται.
Ολόκληρο Μαζιώτη πιάσανε. Τον κροκόδειλο ακόμα
Πιάσανε τον Μαζιώτη στο μοναστηράκι!Για καφέ στο Α for Athens είχε πάει??
Κι αν ο Μαζιώτης ει χε διαβάσει στο popaganda για τα 10 καλύτερα σουβλάκια και πήγαινε στον Κώστα; 
Αναρτήθηκε από svouranews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου