Παρασκευή 6 Ιουνίου 2014

ΑΡΘΡΑΚΙ...

Ο ΘΕΟΧΑΡΗΣ ΕΚΤΕΛΟΥΣΕ..ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ, ΜΙΣΘΩΤΟΥΣ, ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΑ...ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΝΤΟΛΩΝ! εις τι διαφέρει απο τους χιτλερικους δολοφονους λαών;...Το σπουδασγμένο αυτό καθίκιον ήταν όργανο διεθνών χρηματιστών!

ΑΡΘΡΑΚΙ...  

ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΤΟ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟ ΔΙΠΟΔΟ
ΟΡΓΑΝΕΤΟ ΞΕΝΩΝ ΣΥΜΦΕΡΌΝΤΩΝ
ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΗΣΤΕΥΣΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΌ
ΛΑΟ ΚΑΙ ΛΕΕΙ Ο ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΣ,
ΤΖΙΤΖΙΦΙΟΓΚΟΣ  ΠΩΣ
 ΕΧΕΙ.....ΚΑΝΕΙ  ΤΟ ΚΑΘΉΚΟΝ ΤΟΥ,
ΤΟ  ΚΑΘΗΚΙΟΝ!
ΤΟ ΜΕΓΑ ΚΑΘΙΚΙΟΝ, Ο ΧΑΡΗΣ ΘΕΟΧΑΡΗΣ ...ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ!

Και τι είπε; ακριβώς ό,τι λέγανε απαράλαχτα οι δολοφονοί Ναζιστές: ' "Εγω υλοποιούσα τις εντολές Σαμαρά!"
Τόσο αναίσχυντο αντράκι... " Δεν φταίω εγώ... αλλά ο Κύρης μου που με διέτασσε! Έσφαζε, αλλά ως σφάχτης δεν είχε ευθύνη ...επειδή εκτελούσε δα ΕΝΤΟΛΕΣ! Τέτοιο τομάρι ο Μίστερ Θεοχάρης!
Το υποκείμενο αυτό που σακάτεψε την Ελλάδα της σήμερον ήταν εκτός από οργανέτο μπιστικό του πανάθλιου Σαμαρά, αλλά κυρίως όργανο των ξένων Τραπεζικών γκάγκστερ, υπάλληλος της LIEDMAN SACKS και των Βρυξελλών... που μάλιστα διαμαρτυρήθηκαν για τη φυγή από το υπουργείο Οικονομικών1. Χάσανε τον δλημιο-εισπράκτορά τους... Η τέτοια διαμαρτυρία των Βρυξελλών είναι μια ακόμη απόδειξη της κατοχής -από ξένους- στην Ελλάδα!
Ξαναψηφίστε ΡΕ όρνεα μέχρις ότου αποτελειώσετε την Ελλάδα με τα ανεύθυνα τομάρια, τύπου Βενιζέλου... που επιλέγεις! !
Η.Ν.Α

Υ.Γ. Και να μη ξεχνάμε ΠΩΣ στο ίδιο ύψος ευθύνης βρίσκονται όλοι οι ΔΗΜΟΣΙΟΙ υπάλληλοι-κυβερνητικοί πραιτωριανοί - ΚΑΙ ΔΗ ΟΙ ΆΝΘΡΩΠΟΙ που εργάζονται στο Υπουργείο εξωτερικών , ων τα εγκλήματα κατά της πατρίδας ,δεν έχουν αρχή και τέλος! Κι αυτοί κάνουν το καθήκον τους...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου