Τρίτη 10 Ιουνίου 2014

ΑΠΙΣΤΕΤΟ ΚΙ ΑΛΗΘΕΣΤΑΤΟ!-ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΜΟΝΟΝ ΕΔΩ!



ΣΑΜΠΟΤΑΡΑΝ ΠΟΛΥΠΛΗΘΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΜΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ...ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΟΒΟΛΗ ... ΒΙΒΛΙΟΥ ΤΟΥ ΕΠΙΤΙΜΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ κ.Β.ΝΙΚΟΠΟΥΛΟΥ!
( είναι πατέρας της ελληνόψυχης δασκάλας του Έβρου Νικοπούλου)


Ο Βασικός χρηματοδότης του Τάματος Ιωάννης Αναγνωστόπουλος1
ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ: Καπέλωσαν εκδήλωση που οργάνωσαν οι φορείς για το Τάμα του Έθνους για να κάνουν… βιβλιοπαρουσίαση του επιτίμου προέδρου του Αρ. Πάγου , ΒΑΣΙΛΗ ΝΙΚΟΠΟΥΛΟ, πατέρα της γνωστής ελληνόψυχης δασκάλας του ΄Εβρου Νικοπούλου!
Είναι αδιανόητο ο τ. Αρειοπαγίτης να έκανε τέτοια “πουστιά’, όταν είναι γνωστόν πως η παρουσία του στην πανηγυρική εκδήλωση οφείλεται σε χάρη που του έκαναν οι διοργανωτές και μάλιστα τον μοστράρουν και στις χιλιάδες αφίσες που κυκλοφόρησαν σε ολόκληρη την Αττική!.. προβάλλοντας και το βιβλίο του!   ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΜΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑ!

Η εκδήλωση για το τάμα του έθνους είχε προσελκύσει στις 2.6.14,  μοναδική κοσμοπλημύρα για τα χρονικά του πολεμικού μουσείου.. Και φυσικά εκτός του απλού κόσμου παραβρέθηκαν δεκάδες προσωπικότητες. Ακαδημαϊκοι, υπουργοί,πανεπιστημιακοί κ.λ.π. 


Η  ΑΦΙΣΑ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ... ΚΑΙ ΤΑ ΟΣΑ
ΑΦΗΓΟΥΝΤΑΙ ΕΔΩ ΟΙ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ
ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΤΑ ΛΕΝΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΟΛΑ...ΜΗΝ ΤΡΑΒΑΤΕ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΣΑΣ! 


Αλλά κάποιοι κωλοσφουγγάριοι του τ. Αρειοπαγίτη ανέτρεψαν το σκηνικό και περιόρισαν τον χρόνο ομιλίας των διοργανωτών στα 20% του χρόνου ενώ το υπόλοιπο 80% αφιερώθηκε στο βιβλίο του Αρειοπαγίτη… Μάλιστα δε οι κωλοφουγγάριοι ήσαν τόσο θρασείς ώστε χυδαιότατα πίεζαν τους οργανωτές να συντομεύσουν τις ομιλίες τους… 
Για να καταλάβετε το ανέκδοτο και πρωτοφανές αυτό με επίκεντρο τον πρώην Αρειοπαγίτη ρωτάμε έχετε δει να γίνεται βιβλιοπαρουσίαση με ακροατές πάνω από 200 άτομα; Ναι χάρις στη μεγαλοψυχία του Ιωάννη Αναγνωστόπουλου , που πρωταγωνιστεί στο τάμα του έθνους..ο κ. Νικόπουλος ευτύχισε να το παρουσιάσει ενώπιον χιλιάδων ακροατών… και χωρίς να πληρώσει δεκάρα!
Ο επίτιμος πρόεδρος του Αρείου Πάγου έχει αντιληφθεί τις ακριβώς έγινε προχθές στο Πολεμικό μουσείο; Θα τραβήξει κανένα αφτί για τις βαρβαρότητες αυτές, που έγιναν σίγουρα εν αγνοία του;
Και πως είναι δυνατόν το μέγιστο ΤΑΜΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ να καπελώνεται από μια απλή βιβλιοπαρουσίαση;

--Δεν είναι η πρώτη φορά που όταν επιχειρούμε κάποια εκδήλωση υπέρ της εκπλήρωσης του τάματος του έθνους… κάτι συμβαίνει και μας σαμποτάρουν, λέει με νόημα ο Ιωάννης Αναγνωστόπουλος..ο πρωταγωνιστής του Τάματος!

Δείτε πιο κάτω την απίστευτη εξιστόρηση των όσων συνέβησαν στις 2 Ιουνίου στο πολεμικό μουσείο, όπως εμφανίζονται στην ιστοσελίδα ΦΩΤΕΙΝΗ ΓΡΑΜΜΗ. (www.fotgrammi.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου