Δευτέρα 12 Μαΐου 2014

Ζωντανό θαύμα στο Άγιον όρος! ΔΕΙΤΕ το αξίζει… (βίντεο)

Δημοσιεύθηκε: 11/05/2014 14:43
 
agionoros

Ζωντανό Θαύμα στο Άγιον όρος με το Τίμιο ξύλο που βυθίζεται, κατόπιν προσευχής, δεν μπορεί να αμφισβητηθεί. Ένα Θαύμα που αξιζει όλοι να το δούν!

ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΞΕΦΤΙΛΑ ΑΠΟ ΚΑΛΟΤΑΪΣΜΕΝΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ!

Απίστευτη γκάφα της Όλγας Τρέμη. Έκοψε στον αέρα βίντεο της Χ.Α κραυγάζοντας: Βγάλτο, βγάλτο "! (Βίντεο)

tremei-bgalto__article

Ούτε μαγνητοσκοπημένες δεν αντέχουν τις δηλώσεις της Χρυσής Αυγής ...
Η "αντικειμενική" Τρέμη μάλιστα που προχθές δήλωσε το αμίμητο: "Άλλο Χρυσή Αυγή, άλλο Κασιδιάρης», μην αντέχοντας τις αλήθειες του Παναγιώταρου κραύγασε προς το κοντρόλ ρουμ: "Βγάλτο, βγάλτο"!

ΠΟΙΟΝ ΚΟΡΟΪΔΕΥΕΙΣ ΡΕ ΑΠΙΣΤΕ-ΑΘΕΕ ΠΑΠΑΔΗΜΟΥΛΗ;


Ο Δημήτρης Παπαδημούλης στον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο

2090724
ROMFEA.GR | Συνάντηση με τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο, είχε σήμερα ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Δημήτρης Παπαδημούλης.
Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στον γραφείο του Αρχιεπισκόπου στην Ιερά Αρχιεπισκοπή, ενώ διήρκησε περίπου τριάντα λεπτά.
Ο κ. Παπαδημούλης ενημέρωσε τον Αρχιεπίσκοπο για την υποψηφιότητα του στις ευρωεκλογές, και παρουσίασε τις βασικές θέσεις του και το όραμά του για την Ευρώπη.
Ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος ευχήθηκε στον κ. Παπαδημούλη καλή επιτυχία, εκφράζοντας παράλληλα τον προβληματισμό του για το μέλλον της Ευρώπης.

Απαγόρευσαν στον Μητροπολίτη Ιλαρίωνα την είσοδο στην Ουκρανία

IMG 1397
Του Αιμίλιου Πολυγένη
Απαγορευτικό έβαλαν οι Ουκρανοί στον Πρόεδρο του Τμήματος των Εξωτερικών Εκκλησιαστικών Σχέσεων, Σεβ. Μητροπολίτη Βολοκολάμσκ κ. Ιλαρίωνα, τον οποίο απαγόρευσαν την είσοδο στη χώρα.
Συγκεκριμένα ο Μητροπολίτης μετέβη στην Ουκρανία προκειμένου να συμμετάσχει στους εορτασμούς των 75ων γενεθλίων του Μητροπολίτη του Ντνετρόπετροφσκ κ. Ειρηναίου.

ΕΝΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΑΞΙΟΣ ΙΕΡΑΡΧΗΣ...ΕΠΕΜΒΑΙΝΕΙ...

Μεσογαίας Νικόλαος: ''ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ...ΜΑΣ ΧΑΛΑΣΑΝ!"

Mitropolitis-Mesogaias
Γράφει ο Μάνος Οικονομίδης
Η Ελλάδα που οδηγήθηκε με “μηχανική υποστήριξη” στην εθνική αυτοχειρία του Μνημονίου, ήταν μια Ελλάδα που, μεταξύ άλλων, είχε συνηθίσει να συμβιβάζεται.
Με τον δικό της κακό εαυτό, με τις στρεβλώσεις και τις παθογένειες που εν πολλοίς επέβαλε στο εθνικό dna το ΠΑΣΟΚ. Μια Ελλάδα που συμβιβάστηκε με τις “χαμηλές πτήσεις”, τις ξεδοντιασμένες προσδοκίες και φυσικά τους “ελάχιστους” που κλήθηκαν ανά περιόδους και ανά τομείς ευθύνης, να διαχειριστούν τις τύχες του τόπου.
Ένα άλλο σκέλος του εθνικού συμβιβασμού αφορούσε τον ρόλο που θα πρέπει να έχει η Εκκλησία. Κάτω από τον μανδύα ενός δήθεν εκσυγχονισμού, σύμφωνα με το στερεότυπο του οποίου, ο, τιδήποτε αφορά την Εκκλησία είναι αναχρονιστικό και συντηρητικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου