Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2014

ΤΟ ΦΑΥΛΕΠΙΦΑΥΛΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ...ΧΡΕΙΆΖΕΤΑΙ ΓΚΡΕΜΙΣΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗΣΙΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ!... ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΡΟ ΓΕΝΙΚΗΣ ΑΚΟΛΑΣΙΑΣ ΑΠΟ ΣΤΙΓΜΗΣ ΣΥΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥ!
ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΤΗΣ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑΣ ΜΑΣ ΣΤΙΣ ΗΠΑ!

(Δείτε τον εξάψαλμο από το Καλάμι) 

Προεδρεύουσα Ελλάδα στην Ευρωπαϊκή 'Ενωση με υπολειτουργούντα Γραφεία Τύπου και ''διπλωμάτες-τουρίστες'' στις ΗΠΑ


Οταν τα γνωστά νεοελληνικά πολιτικο-κομματικά κριτήρια καθόριζαν και καθορίζουν ακόμα τις τοποθετήσεις εκπροσώπων της Ελλάδας στο εξωτερικό (διπλωμάτες, Γραφεία Τύπου κλπ), η γύμνια φαίνεται τώρα. ''Ακέφαλο'' το Γραφείο Τύπου της Ελλάδας στην Ουάσιγκτον, ημι-υπαρκτό εκείνο της Νέας Υόρκης. Λειτουργούν και τα δύο με την δημοσιο-υπαλληλική νοοτροπία άλλων προηγούμενων κακών εποχών, την νοοτροπία ''ημέτερων της παρέας'' που θέλουν να τα 'χουν καλά με την Ελλάδα, αντί να προβάλουν την χώρα στις ΗΠΑ. Αλλά επειδή ''το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι'', είναι φυσικό κι επόμενο να συμβαίνουν αυτά τα φαιδρά, όταν, στην Αθήνα, ηγείται της Γραμματείας Ενημέρωσης ο κάθε άχρηστος-ανεπαρκής, του αμαρτωλού χτες.

Σε ότι αφορά τις διπλωματικές αποστολές στις ΗΠΑ, με τις μειωμένες τώρα αποδοχές και τις καθυστερήσεις στην καταβολή τους, είναι γνωστό και...καθιερωμένο διαχρονικά ότι ''απολαμβάνουν'' -κατά πλειοψηφία- τις ''διακοπές'' τους, με νοοτροπίες-συνήθειες... ''ελλαδοκεντρικές'' και άγνοια της αμερικάνικης πραγματικότητας.

Περί Γραφείου Τουρισμού Νέας Υόρκης και εμπορικών ακολούθων, δεν χρειάζονται σχόλια, επειδή πρόκειται, στην κυριολεξία, γιά πεταμένα -γιά το τίποτα- χρήματα των Ελλήνων φορολογούμενων.
Η ''προεδρεύουσα'' της Ευρώπης Ελλάδα, πληρώνει στο εξωτερικό την διαχρονική ανεπάρκειά της. 

ΤΑΧΑ... ΜΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ... ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ...ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΛΑΜΟΓΙΕΣ ΤΟΥΣ! ΚΥΡΙΟΣ ΔΡΑΣΤΗΣ ΤΟ ΦΑΥΛΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ


ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟΣ ΑΠΟΔΗΜΩΝ ΗΠΕΙΡΩΤΩΝ - Τα λένε οι ίδιοι ελληνοαμαερικανοί!

Η Ελλάδα σε κρίση, παιδιά πεινούν, ηλεκτρικό ρεύμα κομμένο σε χιλιάδες σπίτια και τα ''γαϊδούρια''ζητούν επιχορήγηση!!! Kαι o άξεστος υφυπ. Εξωτερικών Α. Γεροντόπουλος, την δίνει... (Η απόφαση)
Πρόεδρος του ''Παγκόσμιου Συμβούλιου Ηπειρωτών'' φέρεται ο Χρυσόστομος Δήμου (πρόεδρος ΠανHπειρωτικής Ομοσπονδίας Ευρώπης) και επίτιμος πρόεδρος ο Νίκος Γκατζογιάννης (πρόεδρος ΠανHπειρωτικής Αμερικής) 

Επιστολή πρώην πρόεδρου αποκαλύπτει:
Μεγάλα ποσά από το Υπ. Εξ. ως χορηγίες στην ΠανΗπειρωτική Αμερικής
Αν σε δύο χρόνια δόθηκαν ως χορηγίες 48.000 δολάρια (ή ευρώ;;;) επί προεδρίας Μ. Σέρβου, ΠΟΣΑ δόθηκαν (από φανερά και μυστικά κονδύλια του υπουργείου Εξωτερικών) τα τελευταία 20 χρόνια στην πλούσια ομογενειακή Οργάνωση, η οποία δεν φημίζεται γιά ουσιαστικό έργο; Και γιατί αυτή, ως μη κερδοσκοπική Οργάνωση- εταιρία, παραβιάζει ομοσπονδιακούς νόμους ΗΠΑ, αποδεχόμενη χορηγίες από (ξένη) κυβέρνηση; 

Συνιστούμε να δείτε επιχορηγήσεις σε ομογενειακές και λοιπές Οργανώσεις, ''μαϊμούδες'' και μη (τύπου ''Οι Φίλοι του Άη Γιάννη, Το Ξωκλήσι της Ξενιτιάς''), μέσω κονδυλίων της βρώμικης (εισαγγελείς στην Ελλάδα υπάρχουν;) Γενικής Γραμματείας Απόδημου Ελληνισμού (ΓΓΑΕ), η οποία επιχορηγεί, με κονδύλια για Απόδημους, ''ημέτερες'' Οργανώσεις στην... Ελλάδα! ( ΚΑΛΑΜΙ)


ΠΑΛΑΒΩΣΕ ΤΕΛΕΙΩΣ Ο ΑΔΩΝΙΣ… 

Μας πλάσαρε ο χαλβάς …υπερηφάνως ότι κοιμήθηκε , πριν λίγες μέρες, στο διαμέρισμα του ΤΖΩΝ ΚΕΝΝΕΝΤΥ… (τουτέστιν εχέσθη η φορβάς εν τοις αλωνίοις…) Δείτε όμως πως τον χέζουν οι Ελληνοαμερικανοί! ΚΑΛΑΜΙ-ΝΕΤ 

Ποιοί κάνουν ''χοντρές πλάκες'' με τον υπουργό Υγείας, τον 'Αδωνι, που δεν θέλει και πολύ γιά να ''ξεφύγει'';
Τέτοιες ανοησίες στην Βοστώνη, ούτε ο Μήτσος Αβραμόπουλος τόλμησε να πει (αυτός έλεγε άλλες).





Ο υπουργός Υγείας του διεφθαρμένου ψευτο-κράτους, ήταν προσκαλεσμένος ενός από τους δεκάδες συλλόγους φοιτητών, αυτού των ''Ευρωπαίων Φοιτητών'' και ΟΧΙ του πανεπιστήμιου Χάρβαρντ.

Καλά το παιδί έχει από πολλού ξελασκάρει... 

ΚΑΙΡΟΣ ΗΤΑΝ... ΔΙΟΤΙ Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΔΕΝΔΙΑ ΦΤΥΝΕΙ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ!

Η ΧΡΥΣΗ Αυγή κατέθεσε προσφυγή στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπινών Δικαιωμάτων για τις παράνομες πολιτικές διώξεις.. 

Ο Ηλίας Παναγιώταρος σε σχετική του δήλωση επισήμανε πως η Χρυσή Αυγή σύντομα θα δικαιωθεί νομικά στα ανεξάρτητα δικαστήρια, αλλά και πολιτικά στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές και ευρωεκλογές του Μαΐου.
Όπως είχε προαναγγελθεί σε συνέντευξη Τύπου στην Αθήνα παρουσία του Βρετανού ευρωβουλευτή Νικ Γκρίφιν, η Χρυσή Αυγή κατέθεσε σήμερα προσφυγή στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπινών Δικαιωμάτων για τις παράνομες πολιτικές διώξεις κατά του κόμματος, του Αρχηγού, των βουλευτών και στελεχών της Χρυσής Αυγής.

ΜΠΟΥΡΛΩΤΟ ΑΠΟ ΑΓΙΟΡΕΙΤΕΣ

Μοναχοί κατά του άθεου Τσίπρα..

Αγιορείτες μοναχοί σε μια επιστολή κατακεραυνώνουν την αθεΐα και τον κομμουνισμό. Οι Αγιορείτες δεν ξεχνούν και τα... της δεξιάς γράφοντας χαρακτηριστικά: "Ποτέ δεν λέμε ότι η δεξιά είναι καθαρή και σωστή".

Παραθέτουμε αυτούσια την επιστολή:


Αδελφοί μας Έλληνες Χριστιανοί, ας προσέξουμε τι κάνουμε. Να σκεφτούμε ποιο θα είναι το μέλλον αν βάλουμε να μας κυβερνήσουν οι κομμουνιστές.
Η Ιστορία δεν μας διδάσκει; Δεν καταστράφηκαν όλα τα κράτη όπου επεβλήθη; Δεν γνωρίζετε ότι τον κομμουνισμό τον δημιούργησαν οι Εβραίοι για να ισοπεδώσουν τις ενάντιες δυνάμεις για να μπορέσουν σιγά σιγά να κυριέψουν τον κόσμο;

Η ΔΗΜΟΣΚΟΠΙΣΗ ...ΤΟΥ ΒΑΛΙΑΝΑΤΟΥ:

Bαλιανατος: Πρώτος στην Αθήνα θα έρθει ο Κασιδιάρης που εκφράζει την οργή του λαού..


Πείτε ό,τι θέλετε για τον Βαλιανάτο, αλλά είναι όσο έντιμος άνθρωπος (ετός περιοδου θητείας στο Υπουργείο Πολιτισμού) ... και ανοιχτό μυαλό.
Προβλέπει Κασιαδιάρη ως πρώτον στις δημοτικές της Αθήνας καταξευτιλίζοντας τις  μαϊμού δημοσκοπήσεις... και γνωστού όντος πολέμιος του Κασιδιάρη και της Χ.Α.
Βέβαια λέει ακόμη  πως αν εκλεγεί Σύμβουλος, το μόνο για το οποίο θα αγωνστει είναι ...ο γάμος μεταξύ Ντιντίδων!  

Πρώτο βλέπει τον Η.Κασιδιάρη στον πρώτο γύρο των δημοτικών ο άσπονδος αντίπαλός του Γρ.Βαλλιανάτος, ο οποίος πιστέυει ότι ο κόσμος θα κατευθυνθεί προς τον βουλευτή της ΧΑ λόγω "οργής".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου