Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2014

ΔΙΑΛΕΙΣΤΕ Τωρα ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΞΑΝΑΣΤΗΣΤΕ ΤΟ! ΣΑΚΑΤΕΨΤΕ ΤΑ ΑΡΠΑΚΤΙΑ ΤΩΝ Μ.Κ.Ο!

OI KAMΠΑΝΕΣ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΚΤΥΠΑΝΕ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ Μ.Κ.Ο - και της Εκκλησίας-  ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΛΕΣ ΦΥΛΛΟ ΚΑΙ ΦΤΕΡΟ... ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΠΟΥΔΑΣΟΥΜΕ ΚΑΠΟΤΕ ΠΟΙΟΙ ΚΑΤΑΛΗΣΤΕΥΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...

Η ΦΑΥΛΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΓΙΟΥΡΟΥΣΙ ΕΙΝΑΙ ΑΤΕΛΕΙΩΤΟ!ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ! ΕΔΩ! (Πάρτε το χαμπάρι ... οι ΜΚΟ είναι αυτές που έχουν πιεί το αίμα μας... 
ΔΙΑΛΥΣΤΕ ΤΩΡΑ ΤΗ ΦΩΛΙΑ ΤΟΥ ΛΥΚΟΥ ΠΟΥ  ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ!

Η ΜΗΤΣΟΤΑΚΑΙΝΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ... ΜΑΣ ΤΑ ΜΑΣΑΕΙ!


ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΚΟ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΕΪΚΟΥ ... ΘΑ ΤΟ ΕΛΕΓΞΕΙ 
ΚΑΝΕΙΣ;
Η ΠΛΑΚΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ Μ.ΜΕ ...ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ 

ΛΟΓΟ!
Σιγά ...τώρα κάτι ..άρχισε να μουρμουράνε ..

Για την Αλεξλανδρα!Αύριο 
θα γίνει ...της Αλεξάνδρας...
Την αρχίζουμε ΕΜΕΙΣ πρώτοι!ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ και ες αεί!

΄Ετυχε πριν από 5 χρόνια να γράψουμε ένα τυπικό σημείωμα για κάποια Μ.Κ.Ο. Κατασυγχίστηκαν οι άνθρωποι! Μας τηλεφώνησε ένας ε.α  στρατηγός , που δήλωσε πρόεδρος κι απαίτησε να κατεβάσουμε το δημοσίευμα! Ξαφνιαστήκαμε.
--Στρατηγέ...μας συγχωρείτε, μήπως κάνετε λάθος; Θαρρείτε πως είμαστε φαντάροι... κι εκπέμπετε ...διαταγές;
--΄Οχι και ξέρετε... αλλά το δημοσίευμα σας διακυβεύει τα συμφέροντά μας... Λαμβάνουμε ετησίως κρατική επιχορήγηση και με το δημοσίευμά σας κινδυνεύουμε να τη χάσουμε!

ΑΝΑΨΑΝ τα λαμπάκια μας, αλλά εκείνη τη στιγμή δεν είχαμε ιδέα τι εστί Μ.Κ.Ο...
Ψάξαμε κι ανακαλύψαμε πως η συγκεκριμένη ΜΚΟ του στρατηγού, είχε όλο-όλο 5 μέλη στο Δ.Σ... όλα τους συγγενικά η φιλικά πρόσωπα του ανησυχήσαντος στρατηγού. 
Βαλθήκαμε έκτοτε ..να παρακολουθούμε το στόρυ των ΜΚΟ... και βεβαίως να μην τους χαριζόμαστε ζητούντες την επέμβαση εισαγγελέων... ..Μέχρι που φτάσαμε στον Πέτρο Κυριακίδη-που καταζητείται αυτή τη στιγμή για οικονομικά εγκλήματα. Είναι ο Γενικός διευθυντής της Μ.Κ.Ο του Πατριαρχείου Ιεροσολύμων και άλλων ΜΚΟ για πολλές Μητροπόλεις -σχεδόν όλες- της Ελλάδας.
Σημειώστε δε ότι σχεδόν ΟΛΕΣ οι Μητροπόλεις μας ...έχουν και μία τουλάχιστον ΜΚΟ οργάνωση, απ΄όπου σιτίζονται από τα δικά μας χρήματα... και φυσικά λογαριασμό δεν δίνουν. 
΄Ωστε και οι άνθρωποι του Θεού... μας κατακλέβουν... με ελαφρά συνείδηση; 
ΘΑ ΤΟ ΑΝΑΔΕΙΞΟΥΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ... Ου...να μην ανησυχείτε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου