Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2013

ΥΠ ΟΨΙΝ ΤΩΝ ΖΩΟΦΙΛΏΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΏΝ ΜΑΣ...

ΜΗΝΥΜΑ ..ΠΡΟΣ ΣΚΥΛΟΦΙΛΟΥΣ... ΑΥΤΟΥΣ ΔΑ ΤΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΗ "ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ" ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ... ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΙΚΟΣΑΗΜΕΡΟΝ! ΑΠΛΥΣΤΑ ... 

Μην σκιάζεστε, Θα έχετε και σήμερα το φαγί σας... Εντός της ημέρας... Σας ξέρουμε... Σπάμε πλάκα που μια μέρα  δεν σας ρίξαμε πληροφοριακό κοκκαλάκι... κι αποτραβηχτήκατε... χτες... 3 στους 4 δεν επισκέφθηκαν την ιστοσελίδα μας. Τα βάψαμε μαύρα με το χαβαλέ ΙΝΤΕΡΝΕΤ!
Δεν έχετε καταλάβει ένα... Εμείς είμαστε Πρακτορείο Ειδήσεων κι όχι σκυλοτροφικό πόστ... Έρευνα κάνουμε ... και επειδή η ζωοφιλία μας είναι αχανής κι ανεξερεύνητος χώρος.. προσπαθούμε να συμμαζέψουμε τα ασυμμάζευτα... χρονίως... από το δήθεν ζωοφιλικόν μας καθεστώς! Αλλαλούμ είναι ο χώρος. ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ... ΏΣΤΕ ΝΑ ΝΤΑΛΑΚΙΆΣΕΤΕ! ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ είναι ογκοδέστατα! THANKS  NY HOW...

Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΣΑΣ ...ΟΛΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ... -Η ΒΡΩΜΙΚΗ ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΤΟΥ ΛΑΟΥ...ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΡΕ ΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΤΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΤΗΣ ..ΕΛΛΑΔΑΣ!








ΤΟΥΣ ΜΕΤATΡΕΠΟΥΝ ΣΕ ... ΤΑΓΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ
Εφαρμόζουν σχέδια ανωμαλίας: Απλωσαν την Δύναμη "Δ" στην ... Αττική

ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΚΡΑΤΑΤΕ ΤΗΝ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΣΑΣ… ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΚΑΙ ΜΟΙΑΖΟΥΝ ΓΙΑ ΣΤΗΜΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΑΝΟΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ-ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ..ΤΥΠΟΥ ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗ ΚΑΙ ...ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ!

Δεν σας κάνει εντύπωση αυτή η εκπληκτική συγχορδία των αυτοπροσδιοριζομένων ως δημοκράταρων πολιτικών; Ομονοούν όλοι στο να φάνε την Χ.Α. ..να τη βγάλουν από το πολιτικό παιχνίδι… την ώρα που κατά τις δημοσκοπήσεις είναι το μόνο κόμμα με σταθερή ανοδική πορεία…Θα τους φάει το ψωμί γι αυτό και η …δημοκρατική λύσσα… και μάλιστα με πρωταγωνιστή το κουκουλοφόρο ΣΥΡΙΖΑ , τον καταστροφέα των εμπορικών κέντρων Αθηνών κ.α πόλεων… ΚΑΙ ΧΘΕΣ ΠΑΛΙ ΟΙ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ ΤΟΥ τα έκαναν λίμπα σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα…

 Είχαν καιρό να εμφανισθούν οι ορδές τους από τότε που ο ΣΥΡΙΖΑ, το παίζει …Κυρία της πολιτικής Τρούμπας! Ο Λαζαρίδης όμως τους έδειξε…ΤΟΥΣ ΠΑΤΗΣΕ ΤΟΝ ΚΑΛΟ! 
Το κατανοείς φίλε αναγνώστη; 
Και για να μη παρεξηγηθούμε… θυμίζουμε μια πάγια θέση μας: Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι κόμμα παιδικής χαράς που οι ανώριμοι της παρδαλής πολιτικής των δημοκράταρων … το έχουν αναγάγει με τις φαιδρότητές τους ..σε μπαμπούλα της δημοκρατίας… δηλαδή των ιδιώνυμων κομματικών συμφερόντων τους… που η Χ.Α. τα κλονίζει συθέμελα… Αυτή είναι αλήθεια… ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ!




Περίεργες κινήσεις καταγράφονται από την πλευρά της κυβέρνησης μετά την δολοφονία πιθανότατα για οπαδικούς λόγους όπως όλα δείχνουν του 34χρονου ράπερ και οπαδού του Παναθηναϊκού Π.Φύσσα από τον 45χρονο εργάτη της ιχθυόσκαλας και οπαδό του Ολυμπιακού, Γιώργο Ρουπακιά. 
Ενώ ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς σε μία δήλωση που "στάζει" μίσος για ένα μεγάλο τμήμα των Ελλήνων πολιτών που έχουν ψηφίσει ή προτίθενται να ψηφίσουν Λαϊκό Σύνδεσμο Χρυσή Αυγή και προσπαθεί να δικαιολογήσει τα εγκλήματα της τρόϊκας στην χώρα.την ίδια στιγμή δίνεται εντολή για μια άσκηση των ειδικών δυνάμεων (της περίφημης Δύναμης "Δ" που αποτελεί την ελίτ των ειδικών δυνάμεων) όχι για ανάπτυξή τους σε κάποιο ακριτικό νησί ή στον Έβρο, αλλά στο ... Λεκανοπέδιο Αττικής! ΣΥΝΕΧΕΙΑ … http://www.defencenet.gr/ 

ΣΗΜΕΙΩΣΤΕ ΟΤΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ , ώρα 08.30 Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΡΑΓΚΑΣ μεταδίδει ακριβώς το πνευμα των δικών εκτιμήσεων ... Όχι πως θέλουμε εύσημα από τον Τράγκα... αλλά επειδή είναι ελεύθερο μυαλό, αυτό κάτι λέει!




Στον Αρειο Πάγο ο φάκελος της Ασφάλειας για Χ.Α.

«Ανεπιθύμητη» η Χρυσή Αυγή στο συνέδριο της Ένωσης ...

Ένας Πόντιος στο πάνθεον των αθλητών της Αυστραλίας
Μικρής έκτασης επεισόδια σε Πάτρα και ΚαβάλαΑλέξης Τσίπρας σε συγκέντρωση του Die Linke: Τον εφιάλτη του νεοναζισμού γεννούν οι βάρβαρες πολιτικέςΔείτε τι βλέπει ένας αετός εν ώρα πτήσης (εντυπωσιακό βίντεο)

Συνελήφθη οδηγός του Ν. Μιχαλολιάκου

Ανακοίνωση της ΕΛΑΣ: "Δεν βρήκαμε τίποτα που να συνδέει ΧΑ και φονιά"Με την ψυχή στο στόμα νίκησε ο ΠΑΟΚ 2-1 -

Aντώνης Σαμαράς: «Η Δημοκρατία είναι πιο ισχυρή απ΄ όσο ...

Ανοίγουν κύκλο του αίματος - Ποιοι θέλουν εμφύλιο και αίμα στην χώρα;ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΔΕΗ...ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΟΡΘΡΙΟ..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου