Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου 2013

ΑΥΤΟΣ Ο ΤΖΙΤΖΙΦΙΟΓΚΟΣ ΓΕΡΟΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ..ΕΞ ΕΒΡΟΥ...ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΣΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΘΕΣΑΜΕ ..Η ΘΑ ΤΟΝ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΠΙΑ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ;...ΡΩΤΑΜΕ ΕΥΠΡΕΠΩΣ!ΚΑΙ ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΙΣ ΗΠΑ... ΟΙ ΕΚΕΙ ΕΛΛΗΝΟΠΡΕΠΕΙΣ...ΤΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΛΕΜΟΝΟΚΟΥΠΕΣ...

ΤΑ ΧΑΖΑ ΤΩΝ ΔΗΘΕΝ ΖΩΟΦΙΛΩΝ!

ΘΑ ΣΠΑΣΟΥΜΕ ΠΛΑΚΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ...ΖΩΟΦΙΛΟΥΣ ,ΠΛΗΝ ΝΤΑΛΑ ΑΠΑΝΘΡΏΠΟΥΣ!..Η ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ... ΘΑ ΣΥΝΤΡΙΨΕΙ ΤΗΝ ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ!


ΜΑΖΙΚΗ ΠΑΡΑΚΡΟΥΣΗ ΕΥΓΕΝΩΝ- ΠΕΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΖΩΟΦΙΛΩΝ!-

ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΨΥΧΙΚΟΥ ΚΑΛΟΥΣ-κατασπαράσσουν δημοσιογράφο , ΔΙΟΤΙ, ΤΌΛΜΗΣΕ ΝΑ ΣΥΣΤΗΣΕΙ ΣΤΙΣ ΦΙΛΟΖΩΪΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΝΑ ΜΑΖΕΨΟΥΝ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ,ΔΙΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΟΥΡΛΟΙ ΘΑ ΑΡΠΑΞΟΥΝ ΚΑΡΑΜΠΙΝΕΣ ΚΑΙ ΦΟΛΕΣ… 

944297_549870785059987_1203858401_n
Νατη και η μανδαμ ΜΑΡΘΑ .. η τυχοδιώκτης
εκ Κρήτης, όπου εκεί
περιέργως ανθεί και η Σωματειακή...φιλοζωϊα...
Κι όχι τυχαία βέβαια... Υπάρχει εμπορικό 
ενδιαφέρον!
Ποιός της κρύβει τους γλάρους οφθαλμούς της;
Όχι εμείς ..Το θέμα είναι γιατί το έσκασε από την
Κρήτη πριν απο κανά δυό μήνους.. κι εγκαστάθηκε ..
στην Γλυφάδα όπου η μαγκιόρα κατέθεσε και τη
μήνυση κaτά του Μάκη Βραχιολίδη!..Σιγά...Ολα θα
τa απολαύστε... easy baby! ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ
ΑΠΕΙΡΩΣ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΤΙΚΟΝ!
Αντί να του πουν ευχαριστώ ξεσηκώθηκαν ως αγέλη να τον κατασπαράξουν με απειλές και ύβρεις…χειρότερες κι από αυτές που ακούγονταν στην πάλαι ποτέ ένδοξη Τρούμπα!
Το απόσταγμα των ψυχικών αρετών των σκυλοσχολιαστών αυτών θα τα αποθαυμάσετε πιο κάτω .–Οι περισσότεροι ανώνυμοι, κουκουολοφόροι ξερνάνε το άπατον της ψυχικής –εγκεφαλικής ένδειάς τους. Πρώτιστη ιδιότητα του πολιτισμένου είναι να εκφράζει τις όποιες σκέψεις του επώνυμα.
Αυτά τα νούμερα που διαβάσετε πιο κάτω είναι επιεικώς πανηγυριώτικα και εκ των ουκ άνευ… Μα αυτοπροσδιορίζονται οι αφελείς και ως φιλόζωοι! !!!
Και οι ευτελείς αυτοί ανώνυμοι επιτίθενται βάναυσα κατά επωνύμου εκδότη της ιστορικότερης εφημερίδας της Αττικής , ο οποίος τόλμησε να κάνει συστάσεις προς αρμοδίους …ώστε να μην πέσουν φόλες και ντουφεκιές για τα αδέσποτα .. Όντας δε ο ίδιος φιλόζωος(αυτή τη στιγμή στην οικογένεια του έχει τρία ζωντανά, 2 σκυλιά και ένα κουνέλι)Η μήνυση της μανδάμ Μάρθας, που υποτίθεται ότι λειτούργησε με απόφαση του Δ.Σ. του Σωνατείου Π.Θ.Π.Ο – η απόφαση δεν υπάρχει πουθενά αλλά ούτε και η ηχηρή είδηση στο ιστολόγιο τους!- έγινε δολίως και υποκινούμενα μέσα σε ελάχιστες ώρες από την ανάρτηση του επιμάχου ρεπορτάζ.

  .Θαυμάζουμε τις ταχύτητες με τις οποίες το φιλόζωον –πλην ανθρωποφάγο-αυτό σωματείο λειτούργησε.. ΠΡΙΝ ΚΑΝ Η ΜΑΝΔΆΜ ΜΑΡΘΑ καταθέσει τη μήνυση… κατά ανθρώπου του Τύπου, είχε διαβιβάσει την βεβιασμένη ενέργειά της … σε οργανάκια της blogger , ; όπως TO adespoto KAI το ΖΟΟsos… που επίσης εμφάνισαν το η μήνυση παραβλέποντας το ρεπορτάζ…και παρασύροντας ανοήτους σε βλακώδεις απειλητικούς και ντάλα φιλάνθρωπους σχολιασμούς! Πεπολιτισμένους, αυτό να μην το ξεχνάμε Είναι γκαραντί, ο έχων γάτα ή σκυλί… αυτομάτως αναβαθμίζεται σε πολιτισμένο…Δεν έχετε παρά να διαβάσετε τον οχετό των πολιτισμένων αυτών σκυλόφιλων , πλην όμως κάθετα αγριανθρώπων!..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου