Σάββατο 31 Αυγούστου 2013

Ε...ΨΙΤ ΕΣΥ ΓΕΡΟΝΤΟΠΟΥΛΕ, ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΒΡΟ... ΤΙ ΧΑΜΠΈΡΙΑ; ΣΟΥ ΘΕΣΑΜΕ ΕΠΙΣΗΜΑ ΕΝΑ ΕΡΩΤΗΜΑ : ΤΙ ΘΕΣΗ ΕΧΕΙΣ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΩΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΜΕΝΟ ΜΝΗΜΕΙΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ; ΠΕΡΑΣΕ ΜΗΝΑΣ ΗΔΗ...ΚΑΙ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΚΟΥΦΌ;ΓΙΑ ΣΟΒΑΡΕΨΟΥ! ΟΙ ΟΜΟΓΕΝΕΙΣ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ...ΜΑΖΕΥΟΥΝ ΗΔΗ ΛΕΜΟΝΟΚΟΥΠΕΣ ΑΝ ΤΟΛΗΜΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΣ ΕΚΕΙ!

OI ΑΦΑΝΕΙΣ -Τάχα μου- ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΚΑΤΑΝΤΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ! Γι αυτό και έχει πάντα ισχύ το λαϊκό: ΑΛΗΤΕΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ!-Και το λέμε εμείς που είμαστε δημοσιογράφοι με πατέντα!

AYTO KI AN EINAI ΛΟΥΚΟΥΜΙ...ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΑΛΗΤΕΙΑ ΠΟΥ ΔΡΑ ΩΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΣ ΠΕΜΠΤΟΦΑΛΑΓΓΙΤΗΣ -ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΑ!

Αληθεια, απο που κραταει η πολιτικη σκουφια ολων αυτων των ανθρωπων της ενημερωσης;

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΌ ΡΕΠΟΡΤΑΖ , αλλά χάσαμε το μπλοκ που το πρωτοδημοσίευσε ..Δεν το κάνουμε σκόπιμα.. Ίσα-ίσα.. Πάντως αν πατήσετε στον τίτλο ή στα μπλε γράμματα πιθανό να οδηγηθείτε στην πηγή. ΄Αλλωστε εμείς επί χρόνια φωνάζουμε για τους άθλιους Πεμπτοφαλαγγίτες της δημοσιογραφίας της αριστεράς.. Άλλωστε τους έχουμε κάνει και μακέτα. και τους έχουμε γραμμένους στη μαύρη λίστα.. Τα παρακάτω που θα διαβάσετε απλά μας επιβεβαιώνουν..
ΟΧΙ ΤΟ ΒΡΗΚΑΜΕ ... είναι το παλαιό και καλό μπλογκ :  http://hellenicrevenge.blogspot.com/2012/01/blog-post_7406.html..
Δεν χρειάζεται να κάνετε αυτά που σας λέμε... που και δεν λειτουργούν βέβαια...όπως διαπιστώσαμε.. .ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΑΝΕΤΑ...
.


Που τοσα χρονια στηριζουν αυτο το βρωμικο συστημα που καταληστευσε την πατριδα μας;

ΚΟΚΚΙΝΗ ΧΟΥΝΤΑ ΣΤΗΝ “ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ” ! ΟΙ ΚΟΜΣΟΜΟΛΟΙ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ… ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ ΤΩΝ ΜΜΕ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου