Δευτέρα 29 Ιουλίου 2013

ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΜΥΣΤΗΡΙΟ ...ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΒΛΑΧΑΔΕΡΟ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟΝ ΙΤΑΛΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ!...ΑΝ ΤΑ μαλάκια... των πολιτικών Ισπανίας, Πορτογσλίας,Ιταλίας, Ελλάδας, Κύπρου είχαν κοινόν νουν , θα χόρευαν στο ταψί τα αχαμνά της Γερμανίας... ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΤΟΜΑΡΙΑ!

ΜΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ. -ΜΑΣ ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ!

Ο Σοβαρός Ιταλός Πρωθυπουργός κ.Λέττα
με τον δικό μας Παρλαπίπα Σαμαρά!


Συνάντηση Αντιπροέδρου της 

Κυβέρνησης και ΥΠΕΞ Ευ. 

Βενιζέλου με Ιταλο 

Πρωθυπουργό, E. Letta

Για ποιο συντονισμό δράσεων μιλάνε οι καραγκιόζηδες; Έγκαιρα, πριν 3 χρόνια είχαμε επισημάνει εδώ την αναγκαιότητα "κοινής δράσης" των Μεσογειακών χωρών που πλήττονται από την επιθετικότητα δανειστών  & και της κωλοπαρέας ΜΕΡΚΕΛ-ΣΟΪΜΠΛΕ... 
Η κοινή δράση των χωρών της Μεσογείου, θα άλλαζε το φασιστικό καθεστώς των Γερμανών. Σήμερα , πλέον μάλλον είναι αργά ... μια και οι κωλογερμαναράδες δέσανε χειροπόδαρα όλες τις Μεσογειακές χώρες...
Με ποιόν κουβέντιασες ρε Ιταλιάνε Λέτα; με τον Βανιζέλο; Μα το καθίκιον αυτό, είναι πρωταγωνιστής του ξεπουλήματος της Ελλάδας.. Θέλεις κι εσύ να ξεπουλήσεις την Ιταλία σου;..Που πας μωρέ Ιταλιάνε... έπεσες σε ελληνική μαφία καιροσκόπων και βανδάλων ...
Δείτε τι αναφέρει το Υπουργείο Εξωτερικών, όπου λάθρα κάνει τον ...προϊστάμενο ο Βαγγέλας!
Στο συντονισμό των δράσεων και των πρωτοβουλιών των δύο χωρών ενόψει και των διαδοχικών Προεδριών του Συμβουλίου της ΕΕ που θα ασκήσουν το προσεχές έτος, αναφέρθηκαν ο Ιταλός Πρωθυπουργός Εnrico Letta και ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης και Υπουργός Εξωτερικών Ευάγγελος Βενιζέλος, στην κατ΄ ιδίαν συνάντηση που είχαν σήμερα, στο Μέγαρο Μαξίμου.

Βασικό αντικείμενο της συζήτησης ήταν η ανάγκη να διαμορφωθεί ένα μίγμα ευρωπαϊκής πολιτικής που θα εγγυάται την ανάπτυξη, την απασχόληση και την κοινωνική συνοχή και θα δίνει απάντηση στις αγωνίες των ευρωπαϊκών κοινωνιών, οι οποίες πιέζονται από τα προγράμματα προσαρμογής και τις πολιτικές λιτότητας. Από την άποψη αυτή, όπως είχε την ευκαιρία να τονίσει ο κ. Βενιζέλος, η έννοια του ευρωπαϊκού πολιτικού Νότου έχει πάρα πολύ μεγάλη σημασία. Στον τομέα αυτό, οι δύο χώρες μπορούν να παίξουν πολύ σημαντικό ρόλο.

Το δεύτερο σημείο της συζήτησης εστιάσθηκε στην ανάγκη να διαμορφωθεί και να προωθηθεί μια ολοκληρωμένη θαλάσσια πολιτική της Ευρωπαϊκής Ένωσης αλλά και των επιμέρους κρατών μελών, ιδίως στο χώρο της Μεσογείου, κάτι που συνδέεται, και με την αξιοποίηση των θαλασσίων ζωνών, πάντοτε, βεβαίως, εντός του πλαισίου των προβλέψεων του διεθνούς δικαίου της θάλασσας και με σεβασμό στην εθνική κυριαρχία και τα εθνικά κυριαρχικά δικαιώματα όλων των κρατών της περιοχής. H ολοκληρωμένη θαλάσσια πολιτική είναι μία από τις βασικές προτεραιότητες της επικείμενης Ελληνικής Προεδρίας.

Οι κ.κ. Letta και Βενιζέλος συμφώνησαν, επίσης, όπως ο κ. Βενιζέλος επισκεφθεί τη Ρώμη, στα μέσα του προσεχούς Σεπτεμβρίου, προκειμένου να έχει συναντήσεις με την Υπουργό Εξωτερικών κα Emma Bonino και τον Υπουργό Ευρωπαϊκών Υποθέσεων κ. Enzo Moavero Milanesi, με σκοπό, τον συντονισμό των δύο Προεδριών του Συμβουλίου της ΕΕ καθώς και την ανάληψη άλλων κοινών πρωτοβουλιών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου